| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]() | Kişilik Olarak Beğendiğiniz Sanatçılar?
Arkadaşlar Şarkı Olarakta Değilde Kişilik Olarakda Ben Bu Adamı Çok Takdir Ediyorum Dediğiniz Kişiler?
Bazen Bir İçki Şişesi; Yaşam Destek Ünitesi.. Sorma Neden? Niçin? Herşey Yalnızlıktan.. |
|
| | #2 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.229
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | barıs manco,kırac.zara.erhan guleryuz, "Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.819
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:73526 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Baris Manço. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #5 |
| Profesör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.082
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:35310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kişi bazında mazlum çimen ,sadık gürbüz,erkan oğur,tunay bozyiğit ve grup ta grup yorum... CEZALI ÜYE |
|
| | #6 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.155
Forum Gücü: 101 Forum Puanı:38047 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Barış manço Zara Orhan Hakalmaz Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #7 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.654
Forum Gücü: 79 Forum Puanı:32159 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şebnem Ferah ... Candan Erçetin ... ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #8 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.556
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neşet ertaş.
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Dinlemeyeceksiniz biliyorum, O yüzden susuyorum... |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.289
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:7882 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim dinlediğim sanatçıların çogunun kişiliği dört dörtlüktür bunlardan aklıma gelenleri yazayım... Onur Akın tunay bozyiğit Ali ekber eren nurettin rençber ilkay akkaya kazım koyuncu cevdet bağca umut altınçağ mazlum çimen mikail aslan ahmet aslan ahemt telli yılmaz odabaşı erdal güney hakan yeşilyurt ali asker hasret gültekin edip akbayram zülfü livaneli tuncay akdoğan haluk levent . . . . . ![]() Kardeşlerim ben Türküm,Arabım,İrlandalı,Yahudi,Kızılderili, Kürdüm ben yakın beni salın küllerimi Ağrı doruklarından Anadolu ya soysuzluğun bir daha asla yeşermeyeceği geleceğe taşıyın beni... ÇEVRİMDIŞI |
|
| | #10 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.654
Forum Gücü: 79 Forum Puanı:32159 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sonsuus hepsini anladımda H.Levent nerden çıktı adamın içerden çıktığı yok... ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #11 | |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.289
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:7882 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
...niye içerde olan adamın kişiliği olmuyormu ![]() ![]() Kardeşlerim ben Türküm,Arabım,İrlandalı,Yahudi,Kızılderili, Kürdüm ben yakın beni salın küllerimi Ağrı doruklarından Anadolu ya soysuzluğun bir daha asla yeşermeyeceği geleceğe taşıyın beni... ÇEVRİMDIŞI | |
|
| | #12 |
| Öğretim üyesi Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 201
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:7818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kıraç, Funda Arar, Sezen Aksu şarkıcı değilde sanatçı olarak bakarsak olaya en beğendiğim Kemal Sunaldı (Allah rahmet eylesin).. Bediüzzaman sünnet olan sarığı için başını verirken, Ben farz olan örtüm için hayatımı versem AZDIR!! Ben annemin kızıyım; harbiyim, yalan bilmem. Kalbim oyuncak değil, hiç kimseye Eğilmem! |
|
| | #13 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nerden bileyim gerçek kişiliğini tanımadan İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | n!da (25-03-08) |
| | #14 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.183
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:111518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kişilikten yola çıkarsak ; ![]() Uğur Işılak , Orhan Hakalmaz , Ahmet Şafak , Zara... ``. . .´´ Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #15 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 753
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kazım koyuncu funda arar
Sevmek nedir bilir misin? Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır Bütün benliğini sarar, ısıtır. Her gülüşte yeniden doğarsın Ve bin kere ölürsün her iç çekişte Nasıl anlatsam bilmem ki. Yani "sevmek" işte. |
|
| | #16 |
| Stajyer Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 161
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şebnem Ferah Sezen Aksu Gece oldu.Sözüm bitti, uykum geldi, yatağım boş, üşüyorum NERDESİN... |
|
| | #17 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.172
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26868 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Barış Manço KemaL sunaL Uğur ArsLan Nejat Uygur Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
|
| | #18 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.599
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:17400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Feridun Düzağaç,Erhan Güleryüz,Murat Kekilli,Orhan Hakalmaz,Zara,Gökmen,Orhan Ölmez.... Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
| | #19 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 177
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1699 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #20 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | candan erçetin, zara, iclal aydın biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |