DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Müzik Tartışmaları

Konu Seçenekleri
Eski 23-03-08, 20:46 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Constantine - ait Avatar
Genel Mesajlar: 657
Teşekkür etti: 1.156
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:20593
Constantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Kişilik Olarak Beğendiğiniz Sanatçılar?

Arkadaşlar Şarkı Olarakta Değilde Kişilik Olarakda Ben Bu Adamı Çok Takdir Ediyorum Dediğiniz Kişiler?

Bazen Bir İçki Şişesi; Yaşam Destek Ünitesi..

Sorma Neden? Niçin? Herşey Yalnızlıktan..
Eski 25-03-08, 00:24 Çevrimdışı   #2
Doçent
Huzur Pınarı

agulasor - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.595
Teşekkür etti: 1.229
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10055
agulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmış
barıs manco,kırac.zara.erhan guleryuz,

"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler."

guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN
Eski 25-03-08, 00:26 Çevrimdışı   #3
Rektör

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.090
Teşekkür etti: 15.379
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:89927
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Mustafa Yildizdogan , Ahmet Safak , Zara ..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
n!da (25-03-08), Virane (10-07-08)
Eski 25-03-08, 00:33 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.919
Teşekkür etti: 3.819
RepForum Gücü: 174
Forum Puanı:73526
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Baris Manço.

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Sönmüyor Ateşimiz..
Ama Alev Alev de Yanmıyor..
Ayrılık Zor Ama..
Beraberken de Olmuyor..

: ))

Eski 25-03-08, 00:37 Çevrimdışı   #5
Profesör
Antikapitalistler

pavel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.645
Teşekkür etti: 3.082
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:35310
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
kişi bazında mazlum çimen ,sadık gürbüz,erkan oğur,tunay bozyiğit ve grup ta grup yorum...

CEZALI ÜYE
senay (26-03-08), ŞiYaR (26-06-08)
Eski 25-03-08, 14:51 Çevrimiçi   #6
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.654
Teşekkür etti: 2.155
RepForum Gücü: 101
Forum Puanı:38047
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Barış manço
Zara
Orhan Hakalmaz

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 25-03-08, 15:15 Çevrimiçi   #7
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.832
Teşekkür etti: 2.654
RepForum Gücü: 79
Forum Puanı:32159
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Şebnem Ferah ...
Candan Erçetin ...

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 25-03-08, 15:28 Çevrimdışı   #8
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.137
Teşekkür etti: 2.556
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25429
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
neşet ertaş.

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Dinlemeyeceksiniz biliyorum,
O yüzden susuyorum...
Eski 25-03-08, 17:17 Çevrimiçi   #9
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.062
Teşekkür etti: 1.289
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:7882
sonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmış
benim dinlediğim sanatçıların çogunun kişiliği dört dörtlüktür bunlardan aklıma gelenleri yazayım...

Onur Akın

tunay bozyiğit

Ali ekber eren

nurettin rençber

ilkay akkaya

kazım koyuncu

cevdet bağca

umut altınçağ

mazlum çimen

mikail aslan

ahmet aslan

ahemt telli

yılmaz odabaşı

erdal güney

hakan yeşilyurt

ali asker

hasret gültekin

edip akbayram

zülfü livaneli

tuncay akdoğan

haluk levent

.
.
.
.
.

Kardeşlerim ben Türküm,Arabım,İrlandalı,Yahudi,Kızılderili,
Kürdüm ben yakın beni
salın küllerimi Ağrı doruklarından Anadolu ya soysuzluğun bir daha asla yeşermeyeceği
geleceğe taşıyın beni...

senay (26-03-08), ŞiYaR (26-06-08)
Eski 25-03-08, 17:50 Çevrimiçi   #10
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.832
Teşekkür etti: 2.654
RepForum Gücü: 79
Forum Puanı:32159
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
sonsuus hepsini anladımda H.Levent nerden çıktı adamın içerden çıktığı yok...

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
sev_cak (26-03-08), sonsuus (25-03-08), YaGMuR_CiNi (25-03-08)
Eski 25-03-08, 18:25 Çevrimiçi   #11
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.062
Teşekkür etti: 1.289
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:7882
sonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmış
Alıntı:
Scнiивея´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sonsuus hepsini anladımda H.Levent nerden çıktı adamın içerden çıktığı yok...
...niye içerde olan adamın kişiliği olmuyormu

Kardeşlerim ben Türküm,Arabım,İrlandalı,Yahudi,Kızılderili,
Kürdüm ben yakın beni
salın küllerimi Ağrı doruklarından Anadolu ya soysuzluğun bir daha asla yeşermeyeceği
geleceğe taşıyın beni...

Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
RebeL (29-07-08), Scнiивея (25-03-08), yεsiL (25-03-08), ŞiYaR (26-06-08)
Eski 25-03-08, 20:56 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

Şidaam - ait Avatar
Genel Mesajlar: 589
Teşekkür etti: 201
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:7818
Şidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmış
Kıraç, Funda Arar, Sezen Aksu şarkıcı değilde sanatçı olarak bakarsak olaya en beğendiğim Kemal Sunaldı (Allah rahmet eylesin)..

Bediüzzaman sünnet olan sarığı için başını verirken,
Ben farz olan örtüm için hayatımı versem AZDIR!!

Ben annemin kızıyım; harbiyim, yalan bilmem.
Kalbim oyuncak değil, hiç kimseye Eğilmem!

Eski 25-03-08, 21:17 Çevrimdışı   #13
Dekan
Düşünürler grubu

`KarameL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.084
Teşekkür etti: 1.539
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:25036
`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Nerden bileyim gerçek kişiliğini tanımadan

İçimde kalbimi unuttum..
İçince düşüyor aklıma yaşamak
İnansam düşerdim peşine...
Ama 'yalanlar' !
Mesaja teşekkür eden:
n!da (25-03-08)
Eski 25-03-08, 21:43 Çevrimdışı   #14

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.121
Teşekkür etti: 9.183
RepForum Gücü: 250
Forum Puanı:111518
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Kişilikten yola çıkarsak ;

Uğur Işılak , Orhan Hakalmaz , Ahmet Şafak , Zara...

``. . .´´
Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
Tuğrul Bey (22-08-08), Virane (10-07-08), YaGMuR_CiNi (25-03-08)
Eski 26-03-08, 17:32 Çevrimdışı   #15
Doçent

N_e_w_i_N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 753
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:3369
N_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biri
kazım koyuncu funda arar

Sevmek nedir bilir misin?
Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır
Bütün benliğini sarar, ısıtır.
Her gülüşte yeniden doğarsın
Ve bin kere ölürsün her iç çekişte
Nasıl anlatsam bilmem ki.
Yani "sevmek" işte.
Eski 26-03-08, 17:40 Çevrimiçi   #16
Stajyer
Kemalistler

sev_cak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 149
Teşekkür etti: 161
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:1521
sev_cak üç beş tanıdığı olmuşsev_cak üç beş tanıdığı olmuşsev_cak üç beş tanıdığı olmuşsev_cak üç beş tanıdığı olmuşsev_cak üç beş tanıdığı olmuşsev_cak üç beş tanıdığı olmuşsev_cak üç beş tanıdığı olmuşsev_cak üç beş tanıdığı olmuşsev_cak üç beş tanıdığı olmuşsev_cak üç beş tanıdığı olmuşsev_cak üç beş tanıdığı olmuş
Şebnem Ferah

Sezen Aksu

Gece oldu.Sözüm bitti, uykum geldi, yatağım boş, üşüyorum NERDESİN...
Eski 26-03-08, 17:41 Çevrimdışı   #17
Rektör

Metu İz baCK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.867
Teşekkür etti: 2.172
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26868
Metu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Barış Manço
KemaL sunaL
Uğur ArsLan
Nejat Uygur

.

Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım

Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım..
Eski 26-03-08, 17:49 Çevrimdışı   #18
Doçent

ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.187
Teşekkür etti: 3.599
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:17400
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Feridun Düzağaç,Erhan Güleryüz,Murat Kekilli,Orhan Hakalmaz,Zara,Gökmen,Orhan Ölmez....

Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey!
Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi?
Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar;
Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi?

MEHMET AKİF ERSOY

Eski 26-03-08, 20:34 Çevrimiçi   #19
Yard. Doçent
Kemalistler

MatchsticK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.201
Teşekkür etti: 177
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1699
MatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
YaGMuR_CiNi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mustafa Yildizdogan , Ahmet Safak , Zara ..
Aynen

Yönümü bulandıran sahte kılavuza sordum dumur buldum !
Eski 26-03-08, 20:42 Çevrimdışı   #20
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.470
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37615
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
candan erçetin, zara, iclal aydın

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Konu Seçenekleri