Konu Seçenekleri
Eski 07-06-08, 23:24 Çevrimdışı   #1

ares - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.684
Teşekkür etti: 769
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:47759
ares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kişisel Profil Ayarları

Bildiğiniz üzere yakın zamanda yapılan değişiklikler ile her üyenin kişisel profil ayarlarını düzenlemesine izin verilmişti. Gözlemlerimiz sonuncunda bazı üyelerimizin bu düzenlemeleri forum kurallarına dikkat etmeksizin yaptıklarına şahit olduk. Son günlerde gerek gelen şikayetler gerekse de tesadüfen gördüğümüz bazı profillerde bu yetkinin gereğinden fazla suistimal edildiğine, profillerde gördüğümüz siyasi simgeler, adult içerikli resimler vs gibi unsurların artmasından dolayı karar verdik. Bu sebepten dolayı "özel üye" statüsünde olan üyeler haricinde kişisel profil düzenleme yetkileri kısıtlanmıştır.

Bilginize...

Mesaja teşekkür eden: (10 Kişi)
мєяνє (30-06-08), нѕуη (07-06-08), ℓєαяѕιση (18-07-08), Artemis (07-06-08), Pamuk* (21-06-08), Samson (18-07-08), Snorland (08-06-08), Tuğrul Bey (07-06-08), YaGMuR_CiNi (07-06-08), _buse_ (23-07-08)
Eski 07-06-08, 23:40 Çevrimdışı   #2
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.137
Teşekkür etti: 2.556
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25429
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
iyi yapmışsınız, elinize sağlık. hatta "nereden" kutucuğu açılır liste olmalıdır. istismara açık bir mevki...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Dinlemeyeceksiniz biliyorum,
O yüzden susuyorum...
Eski 07-06-08, 23:58 Çevrimdışı   #3

Bölümünde deneyimli

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.754
Teşekkür etti: 2.073
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:27885
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Peki Ne Diyelim ...

_
ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i
rtamı Bulmak Kolaydır Belki
lmasa da Bazen Yazma Fikri
arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ?
syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi
|₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini

Eski 08-06-08, 00:00 Çevrimiçi   #4
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.022
Teşekkür etti: 5.360
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69772
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Gördügümüz üye profillerini sikayet icin bir buton koyarsaniz kisilerin profiline, sizin icinde kolay olur tespit etmesi diye düsünüyorum.
Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
нѕуη (08-06-08), Řσσκΐ₤ (08-06-08), ℓєαяѕιση (18-07-08), Pamuk* (13-07-08), Snorland (08-06-08), _buse_ (23-07-08)
Eski 08-06-08, 00:14 Çevrimiçi   #5
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.974
Teşekkür etti: 15.343
RepForum Gücü: 436
Forum Puanı:182039
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Güzel karar

Viranenin öneriside uygun bence

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Eski 29-07-08, 18:39 Çevrimiçi   #6
Doçent
Düşünürler grubu

DüşüM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.207
Teşekkür etti: 1.153
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:10026
DüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
ben de uğraşıyordum saatlerdir
Eski 18-09-08, 20:19 Çevrimdışı   #7
Profesör
Genç Kuvvet

CiiqOlatAa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.460
Teşekkür etti: 666
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:4992
CiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
ama ben ozel uye deilim (

profilimi duzenlemek istioruummm (( cok cirkin boylee

.

nononoo, imzami okuma
Eski 18-09-08, 20:20 Çevrimdışı   #8

Bölümünde deneyimli

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.754
Teşekkür etti: 2.073
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:27885
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
CiiqOlatAa´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ama ben ozel uye deilim (

profilimi duzenlemek istioruummm (( cok cirkin boylee
Öyleyse Özel Üye Başvurusu Yap

_
ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i
rtamı Bulmak Kolaydır Belki
lmasa da Bazen Yazma Fikri
arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ?
syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi
|₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini

Eski 19-09-08, 09:28 Çevrimdışı   #9
Profesör
Genç Kuvvet

CiiqOlatAa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.460
Teşekkür etti: 666
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:4992
CiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Řσσκΐ₤´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öyleyse Özel Üye Başvurusu Yap
yaptimda kabul etmezlerr

.

nononoo, imzami okuma

Konu Seçenekleri