| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kişisel Profil Ayarları Bildiğiniz üzere yakın zamanda yapılan değişiklikler ile her üyenin kişisel profil ayarlarını düzenlemesine izin verilmişti. Gözlemlerimiz sonuncunda bazı üyelerimizin bu düzenlemeleri forum kurallarına dikkat etmeksizin yaptıklarına şahit olduk. Son günlerde gerek gelen şikayetler gerekse de tesadüfen gördüğümüz bazı profillerde bu yetkinin gereğinden fazla suistimal edildiğine, profillerde gördüğümüz siyasi simgeler, adult içerikli resimler vs gibi unsurların artmasından dolayı karar verdik. Bu sebepten dolayı "özel üye" statüsünde olan üyeler haricinde kişisel profil düzenleme yetkileri kısıtlanmıştır. Bilginize... ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (10 Kişi) | мєяνє (30-06-08), нѕуη (07-06-08), ℓєαяѕιση (18-07-08), Artemis (07-06-08), Pamuk* (21-06-08), Samson (18-07-08), Snorland (08-06-08), Tuğrul Bey (07-06-08), YaGMuR_CiNi (07-06-08), _buse_ (23-07-08) |
| | #2 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.556
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi yapmışsınız, elinize sağlık. hatta "nereden" kutucuğu açılır liste olmalıdır. istismara açık bir mevki...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Dinlemeyeceksiniz biliyorum, O yüzden susuyorum... |
|
| | #3 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.073
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27885 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Peki Ne Diyelim ... |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.360
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gördügümüz üye profillerini sikayet icin bir buton koyarsaniz kisilerin profiline, sizin icinde kolay olur tespit etmesi diye düsünüyorum.
|
|
| | #5 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.343
Forum Gücü: 436 Forum Puanı:182039 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel karar ![]() Viranenin öneriside uygun bence ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #6 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.153
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:10026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben de uğraşıyordum saatlerdir |
|
| | #7 |
| Profesör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 666
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:4992 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ama ben ozel uye deilim (profilimi duzenlemek istioruummm (( cok cirkin boylee . nononoo, imzami okuma ![]() |
|
| | #8 | |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.073
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27885 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
|Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini | |
|
| | #9 |
| Profesör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 666
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:4992 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | . nononoo, imzami okuma ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |