| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Kitap Tavsiyelerinizi,İsteklerinizi Bu Başlıktan Yapabilirsiniz. Bu başlık altında okuyup beğendiğimiz kitapları diğer arkadaşlarımızla paylaşabiliriz.Tavsiyelerin faydalı olacağını düşünüyorum. Şuan okuduğum kitap İclal Aydın-Yaz Bitmesin gerçekten çok duygusal benden size tavsiye mutlaka okuyun . Afra tafra off pofff (: Konu And tarafından (18-02-07 Saat 00:27 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 552
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4140 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dan Brown-Da Vinci Şifresi şiddetle tavsiye ediyorum... Mustafa Kemal ATATÜRK ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Bεяsŧŷ (17-02-07) |
| | #3 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.019
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:46269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tuna kiremitçi/bu işte bir yaLnızlık var nazan bekiroğLu/isim iLe ateş arasında ![]() Yaz günü palto giyerim Ceplerim dolu dolu şiir Gören beni deli sanır Adım kaçığa çıkar keşke kaçsam Keşke kaçabilsem şu dünyadan. -Yağmur içen kız.- |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Bεяsŧŷ (17-02-07) |
| | #6 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.019
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:46269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yavus bahadıroğlu/bis osmanlıyıs ![]() Yaz günü palto giyerim Ceplerim dolu dolu şiir Gören beni deli sanır Adım kaçığa çıkar keşke kaçsam Keşke kaçabilsem şu dünyadan. -Yağmur içen kız.- |
|
| | #7 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.668
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:5012 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence herkez 3. dünya savaşını okumalı biliyorum gerçek olmayan şeyler bunlar ama inanın bana okurken günümüzle çok bağdaşıyor ve olabilecek şeylerden bahsediliyor |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 500
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fakir BAykurt-kaplumbağalar ve Küçük ağa- Tarık Buğra arkadaşlar bana Tarık Buğra nın küçük ağa kitabının ve fakir baykurt un Kaplumbağalar adlı kitabının özetleri lazım çok önemli yardımcı olur ve bulursanız çok makbule geçer. teşekkürler şimdiden !!GamE IS OveR!! ![]() |
|
| | #9 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 144
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:138 ![]() ![]() |
Flaubert' in MADAME BOVARY si ve Dostoyevski'nin SUÇ VE CEZASI' nı çok severek okumuştum. Okumayanlara tavsiye ederim.
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | delkray (25-03-07), SerseriKursun (25-02-07) |
| | #10 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hakan Yel-Sultan'a Dokunmak,Amin Maalouf-Yolların Başlangıcı,Poulo Coelho-Hac, Pouol Coelho-Zahir,Soner Yalçın-Teşkülatın Üç Silahşörü,Hakan Günday-Piç,Zülfü Livaneli-Engereğin Gözündeki Kamaşma,Elif Şafak-Bit Palas,Elif Şafak-Baba ve Piç,Can Dündar-Savaşta Ne Yaptın Baba? Hepsi harika,tadına doyulmaz kitaplar,tavsiye ederim. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Bεяsŧŷ (26-03-07) |
| | #13 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Başlar başlamaz bitirdiğim kitaplardan biri oldu Muinar.Ormanda Ölüm Yokmuş'tan sonra Latife Tekin okumamaya karar vermiştim ama Muinar gerçekten okunmaya değecek bir kitap,tavsiye ederim.
|
|
| | #14 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SAĞDECE APTALLAR 8 SAAT UYUR (erdal demir kıran)tavsiye ediyorum..
|
|
| | #15 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.860
Forum Gücü: 135 Forum Puanı:48910 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | koku / patrick süßkind |
|
| | #16 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 4.637
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:39278 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kızıl nehirlerin yazarı jean christophe grange'nin taş meclisi kitabını herkese tavsiye ederim çok akıcı güzel bir kitap
" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #17 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:20217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dan Brown - Deception Point
|
|
| | #18 |
| Profesör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.082
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:35310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
okunmaya değer iki kitap... çanlar kimin için çalıyor....hemingway ve çeliğe su verildi.....nikolay ostroviski |
|
| Mesaja teşekkür eden: | troçki (09-07-07) |
| | #19 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.655
Forum Gücü: 209 Forum Puanı:83216 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hikmet Temel Akarsu - Alalade - Yenik Ordunun Subayları - Kaybedenlerin Dünyası Bilinmedik ama güzel bir yazar, okumaktan büyük keyif aldım. Tavsiye ederim. Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| | #20 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.655
Forum Gücü: 209 Forum Puanı:83216 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vedat Türkali - Güven Biraz uzun (1700 Sayfa kadar) ve yazıları küçüktür. Ama tavsiye ederim. okuduktan sonra olaylara birde karşı tarafın gözünden bakma ihtiyacı duyacaksınız. Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |