Konu Seçenekleri
Eski 23-08-08, 22:11 Çevrimiçi   #1

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.988
Teşekkür etti: 4.004
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:43970
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
gülümseme Kızıl Saçlar | Faruk Nafiz Çamlıbel | Tweety'e |

Önce baygin bir iniltiydi yamactan duyulan,
Sonra bir gölge belirmisti kus ucmaz yoldan;
Asyanin titreterek bagri yanik topragini
Geliyor, bakitim, uzaktan sökülen bir kagni...
Inleyen memleketimdir bu tekerlekte, dedim.
Hangi bir köylü bu kagniyle sürünmekte? dedim.
Canli bir yüz bana ayklasti, mehabetle dolu.
Kim bu ? Nerden bu gelis ? Hangi yolun yolcusu bu ?
Bu gelen bir yuvasiz kus gibi pervasizdi.
Bu gelen köylü, sesinden tanidim, bir kizdi.
Sanki vurmus da onun bir karasevda basina,
Kahramanlar gibi yalniz cikiyor dag basina...
Ne uzun yol yürümüs hali, ne yorgunluk izi,
Sacinin rengi bakirdandi, bakirdan derisi.
Yaklasirken bu bakir tenli güzel kivrilarak,
Karli gönlümde günes gördü kizil bir yaprak.
Bir kizil gün doguyor sandim o bastan yarina,

Gözlerim yandi dokundukca kizil saclarina.

Öyle bir kor gibi kizgindi ki korkuttu beni.
Dökülürken saci, kipkirmizi, kan tuttu beni.
Anladim ben, neye her ruha tekindir denemez;
Neye, bir kus gibi, her sacta gönül dinlenemez!
Anladim ben ki dokunmaz sana agyarin elil
Gögsümün sarmak icin yandigi binbir güzeli
Bu tutusmus basin en sonra unutturdugu bana.
Gözlerim görmüyor etrafi, günes vurdu bana...
Kagni kayboldu, günes batti, bir ishak sesi var.
Kiz uzaklasti, fakat bende o basdönmesi var.

Şair : Faruk Nafiz Çamlıbel

Ödümüz patlıyor acı çekmekten!

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..
Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi)
Řσσκΐ₤ (30-08-08), alaskalı_eren (23-08-08), And (30-08-08), Balim (27-08-08), Oo.SoSuMo.oO (23-08-08), p0lly (23-08-08), Redkid (24-08-08), Tweety (23-08-08), Yσкє∂!¢! (30-08-08)
Eski 23-08-08, 22:12 Çevrimdışı   #2
Profesör
Düşünürler grubu

Oo.SoSuMo.oO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.894
Teşekkür etti: 1.919
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:36516
Oo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Çok hoş olmuş canım (:
Ellerine sağlık =)

LayY
lA LayY

Umut varsa ..
Gülümse (:

Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..!
Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı..
Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar
Yobazlığa, geriliğe karşı.. !
Mesaja teşekkür eden:
interlude (23-08-08)
Eski 23-08-08, 22:42 Çevrimiçi   #3

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.513
Teşekkür etti: 12.910
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:136114
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
oyy fıstık cok sagol .
harıka olmus

derin..
üf..

bugünlerde yeni hobim seni üzmek,
kendini buna alıştır zorum artık
Mesaja teşekkür eden:
interlude (23-08-08)
Eski 23-08-08, 22:44 Çevrimiçi   #4

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
kızıl ve yeşil
birde sen sarı sarı

rengarenk
gökkuşağı tadında

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..
Mesaja teşekkür eden:
Tweety (23-08-08)
Eski 23-08-08, 22:44 Çevrimdışı   #5
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.926
Teşekkür etti: 4.123
RepForum Gücü: 57
Forum Puanı:17981
alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
çok güsel olmuş kızıl kızıl

"bir merdiwen dayadım göğe
bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Mesaja teşekkür eden:
interlude (23-08-08)
Eski 23-08-08, 23:14 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.025
Teşekkür etti: 4.405
RepForum Gücü: 181
Forum Puanı:77698
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kızıl
Harika bir saç rengidir (= Hele de kızların üstünde (:

Tweety'm

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
interlude (23-08-08), Tweety (24-08-08)
Eski 23-08-08, 23:18 Çevrimdışı   #7
Dekan
Düşünürler grubu

Redkid - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.370
Teşekkür etti: 2.403
RepForum Gücü: 117
Forum Puanı:47239
Redkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kizil biri daha var

cok hos hemde

Sen Hic Ay Isiginda
Seytanla Raks Ettin Mi?
Organize
isler.....
Bunlar..
Mesaja teşekkür eden:
interlude (23-08-08)
Eski 23-08-08, 23:18 Çevrimdışı   #8
Doçent
Düşünürler grubu

p0lly - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.397
Teşekkür etti: 2.470
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:35403
p0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Emeyine saglik guzel calisma olmus

Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA
interlude (23-08-08), Tweety (24-08-08)
Eski 24-08-08, 00:01 Çevrimdışı   #9

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.171
Teşekkür etti: 4.666
RepForum Gücü: 253
Forum Puanı:95623
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
kızıl saçı sevmem gıcık olurum
ama konu esoş olunca iş değişir
güzel bi şiire güzel bi resim olmuş eline sağlık (=

interlude (24-08-08), Tweety (24-08-08)
Eski 30-08-08, 02:01 Çevrimiçi   #10

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
teşekkürler

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..
Eski 30-08-08, 12:53 Çevrimiçi   #11
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.632
Teşekkür etti: 820
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10741
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
güzel olmuş
emeğine sağlık=)

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..
Mesaja teşekkür eden:
interlude (30-08-08)
Eski 30-08-08, 14:03 Çevrimiçi   #12
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.654
Teşekkür etti: 2.155
RepForum Gücü: 101
Forum Puanı:38047
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ellerine saglık bide bana yapsanaaaa
bana yapan hiç olmadı

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Mesaja teşekkür eden:
interlude (30-08-08)
Eski 30-08-08, 14:28 Çevrimdışı   #13
Doçent
Düşünürler grubu

p0lly - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.397
Teşekkür etti: 2.470
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:35403
p0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
eleyine saglik guzel olmus

Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA
Mesaja teşekkür eden:
interlude (30-08-08)
Eski 30-08-08, 15:20 Çevrimdışı   #14
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.055
Teşekkür etti: 2.965
RepForum Gücü: 187
Forum Puanı:83265
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Yσкє∂!¢!´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ellerine saglık bide bana yapsanaaaa
bana yapan hiç olmadı

oy kuzum kiyamam
kizil kizil
ellerine saglik..

Dilimin ucunda
Bu mevsim seni beklerken..
Umurumda mı dünya ?
Kalbini hissederken..!

Soranlar oldu
''Nerede bu yalnız Sonbahar ?''
Günler geçti
Sonra geldi Sonbahar..

Uyudum.. Uyandım..
Geldi
Sonbahar

!
Mesaja teşekkür eden:
interlude (30-08-08)
Eski 30-08-08, 20:49 Çevrimdışı   #15

Bölümünde deneyimli

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.754
Teşekkür etti: 2.073
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:27885
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Eline Sağlık KoLo'm

_
ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i
rtamı Bulmak Kolaydır Belki
lmasa da Bazen Yazma Fikri
arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ?
syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi
|₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini

Mesaja teşekkür eden:
interlude (30-08-08)

Tags