DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü
Anket Sonuçlarını Göster: Kızınız yada oğlunuz geldi satanistim dedi ne yaparsınız???
Öldürürüm.. 2 6,06%
Evlatlıktan reddederim.. 8 24,24%
Kendi seçimin Derim(umursamam) 6 18,18%
Diğer.... 17 51,52%
Oylayanlar: 33. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 29-05-08, 10:58 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent

amorous_nope - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.318
Teşekkür etti: 422
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:836
amorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Kızınız yada oğlunuz geldi...

Kızınız yada oğlunuz geldi ben satanistim dedi ne yaparsınız?????

Klansavaşlarında w6 da oynayan pm atsın
Eski 29-05-08, 15:40 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Antikapitalistler

tragonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.694
Teşekkür etti: 1.880
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:5566
tragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
ilk kedisini ben hediye ederim

ANAMIZ AMELE SINIFIDIR
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM
HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA
BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM...
Mesaja teşekkür eden:
amorous_nope (29-05-08)
Eski 29-05-08, 15:52 Çevrimdışı   #3
storm_fatih
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.762
Teşekkür etti: 1.937
RepForum Gücü: 209
Forum Puanı:83168
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Kendi seçimin Derim(umursamam)

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 29-05-08, 16:12 Çevrimiçi   #4
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.125
Teşekkür etti: 3.058
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:31589
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
evlatlıktan reddederim...

Marksist ve Türk katilleri
Lenin,Stalin,Engels ve Marks
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
bEyAzLi (29-05-08), Marcus T.CICERO (29-05-08)
Eski 29-05-08, 16:13 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent

amorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
tragonya´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ilk kedisini ben hediye ederim
Süpersin

Eski 29-05-08, 16:14 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent

Ruhsal Durumum:
Alıntı:
J.Mengele´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
evlatlıktan reddederim...
senden başka cevap beklenmez zaten

Eski 29-05-08, 16:28 Çevrimiçi   #7
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.125
Teşekkür etti: 3.058
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:31589
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
rock_boy´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
senden başka cevap beklenmez zaten
arkadaşım sen taktın bana ha

Önce tabiki vazgeçirmeye,doğru yolu buldurmaya çalışırım. Ama ikna olmazsa......

Marksist ve Türk katilleri
Lenin,Stalin,Engels ve Marks

Konu J.Mengele tarafından (29-05-08 Saat 16:35 ) de değiştirilmiştir..
Eski 29-05-08, 16:34 Çevrimdışı   #8
Dekan

srknakr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.601
Teşekkür etti: 1.673
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13351
srknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
kendi secimi deyip umursamazlıktan gelemem evladımdır evlatlıktan red edemem. kendisine gerçek yolu öğretmek için elimden geldiği herşeyi yaparım. gittiği yolun yanlış olduğunu anlatırım.

Yazamam derim yazarım
Ben acı ile doğdum
Olsun yinede yaşarım
Hayat buya
Dolunca vadem
Çeker giderim

srknakr
Eski 29-05-08, 17:05 Çevrimiçi   #9
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.023
Teşekkür etti: 5.360
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69772
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Satanizm hmm..

Önce fikrinden görüsünden caymasini isterim, anlatirim egrisi dogrusu baktim olmuyor haala dedigim dedik valla dünyayi ona dar ederim, evlatliktan ret disinda hayatta iki ayak üzerinde duramamasi icin elimden geleni yaparim

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Eski 29-05-08, 17:07 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent

Ruhsal Durumum:
Alıntı:
J.Mengele´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşım sen taktın bana ha

Önce tabiki vazgeçirmeye,doğru yolu buldurmaya çalışırım. Ama ikna olmazsa......
sen bana takılırken iyiydi dimi sabuncuu

Eski 29-05-08, 17:18 Çevrimdışı   #11
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.925
Teşekkür etti: 1.236
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:8904
_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Kedi-keçi olmadığım için Allaha şükrederdim.Sonrası çocuğumun kendi bileceği iş öyle mutlu hissediyorsa öyle olsun nasıl olsa zamanla gerçeği görecektir.Gençtir bunalımlıdır atarlıdır.
Eski 29-05-08, 17:24 Çevrimdışı   #12
Asistan
Genel Mesajlar: 263
Teşekkür etti: 45
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:508
Bay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Kendi seçimidir, saygı göstermek lazım. Ama hukuki sorunlara yok açabilecek davranışlarda olduğu zaman güzel bir söz ile uyarırım.
Eski 29-05-08, 17:59 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.186
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82730
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Psikoloğa götürürüm.

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Eski 29-05-08, 18:02 Çevrimdışı   #14
Muhabir
Düşünürler grubu

GönüLçeLen` - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.758
Teşekkür etti: 3.019
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:46269
GönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Öldürürüm(!)

Yaz günü palto giyerim
Ceplerim dolu dolu şiir
Gören beni deli sanır
Adım kaçığa çıkar
keşke kaçsam
Keşke kaçabilsem şu dünyadan.

-Yağmur içen kız.-
Eski 29-05-08, 18:10 Çevrimdışı   #15
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.242
Teşekkür etti: 990
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:10757
Marcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmış
Evladım onu diyecek akla ulaşmadan önce doğru yolu gösteririm.
Mesaja teşekkür eden:
bEyAzLi (29-05-08)
Eski 29-05-08, 18:16 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.186
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82730
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Dini eğitimi kısmen de olsa almış, neyin ne olduğu öğretilmiş çocuklarda da bu tip sapmalar görülüyor AXIS CICERO.
Aile dışı bir travma, yıllar sonra dahi bu tip bozukluklara yol açabiliyor maalesef.Bu yüzden eğitim ve çevre de bir yere kadar.
Bir profesyonelden alınacak psikolojik destek son derece faydalıdır bu tip durumlarda.

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Eski 29-05-08, 18:47 Çevrimdışı   #17
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.184
Teşekkür etti: 3.919
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Umursamam falan diyenler ne sanıyor. Satanizm bir din falan değil. Gereksiz saçma bağnaz piskopatca birşey. Kimsenin savunabileceği bir özelliği yok. Gereksiz bu rahatlık taslama tavırları. Çocuğum olursa böyle şeyler demez bana.. ki derse de onu o yoldan çıkartmak için ben kendimi bile öldürebilirim, onu öldürmekte ne oluyor...

kendi kararıdır falan diyenler ondan daha çok günaha giriyor farkında değiller heralde. İnsanlara rahatsızlık vermeyi bir seçimmi sayıyorsunuz anlayamadım...

Garipsedim..

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
bEyAzLi (29-05-08), MiSsCaT (29-05-08), SeMpaTy (16-06-08)
Eski 29-05-08, 18:51 Çevrimiçi   #18
Profesör
Düşünürler grubu

MiSsCaT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.685
Teşekkür etti: 4.286
RepForum Gücü: 158
Forum Puanı:71180
MiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
anketi açan ve ilk cevap verenden başka bir cvp beklemek saçmalık olurdu

hasta beyinlerin hasta çocukları olur...

s.R..!
`Deniz ülkesi..

tek tek anlayarak hatalarımı
sevmeye çalışıyorum `Yalnızlığımı

|6|
Sessizlik

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
нѕуη (31-05-08), Hewall (29-05-08), SaKaRiN..! (29-05-08)
Eski 29-05-08, 19:04 Çevrimdışı   #19
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.302
Teşekkür etti: 15.205
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90174
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
"Ben satanistim" bunu söyleyen çocukların büyük kısmının, daha satanizm'in ne olduğunu dahi bilmediklerini biliyorum. Satanizm bir kenara, ülkemizde buna benzer düşünceler ve çeşitli siyasi akımlardan da bi haberler. Ancak ben Bu'cuyum diyorlar.

Ebeveynler çocukları ile sağlıklı iletişim kurdukları taktirde, o çocuklar böyle sapkın... Ve Nedir ? denildiğinde akla sadece "kedi kesmek" gibi saçma bir düşünceyi getiren belirsizliklere yönelmezler.

Aile için de ve gerekli meslek erbaplarından terapi yardım alırdım.

Bu konuyu daha fazla ciddiye alıp açıklamamı genişletmeye gerek duymuyorum. Zira pek bir ciddiyetsizlikle ilerliyor.
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
MiSsCaT (29-05-08), SaKaRiN..! (29-05-08)
Eski 29-05-08, 19:43 Çevrimdışı   #20
Öğretim üyesi
aSk
Düşünürler grubu

aSk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 717
Teşekkür etti: 55
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1501
aSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
önce kendisini dinLerim daha sonrada mantıklı 1 acıkLama iLe yaptiğinin son derece yanLis oLduqunu anlatmaya caLisirim...

Ey Şair ! ßana Yağmurdan ßahSetme, Yağdır...

Victor Hugo.

uzun Süren Sürgünden Sonra aSk Yine ßurda =P

Konu Seçenekleri