| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Kızınız yada oğlunuz geldi satanistim dedi ne yaparsınız??? | |||
| Öldürürüm.. | | 2 | 6,06% |
| Evlatlıktan reddederim.. | | 8 | 24,24% |
| Kendi seçimin Derim(umursamam) | | 6 | 18,18% |
| Diğer.... | | 17 | 51,52% |
| Oylayanlar: 33. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent ![]() | Kızınız yada oğlunuz geldi...
Kızınız yada oğlunuz geldi ben satanistim dedi ne yaparsınız?????
|
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.880
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk kedisini ben hediye ederim YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | amorous_nope (29-05-08) |
| | #3 |
| storm_fatih Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.937
Forum Gücü: 209 Forum Puanı:83168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendi seçimin Derim(umursamam) ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.058
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:31589 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evlatlıktan reddederim...
![]() Marksist ve Türk katilleri Lenin,Stalin,Engels ve Marks |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | bEyAzLi (29-05-08), Marcus T.CICERO (29-05-08) |
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 422
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:836 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:836 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #7 |
Teşekkür etti: 3.058
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:31589 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşım sen taktın bana ha ![]() Önce tabiki vazgeçirmeye,doğru yolu buldurmaya çalışırım. Ama ikna olmazsa...... ![]() Marksist ve Türk katilleri Lenin,Stalin,Engels ve Marks Konu J.Mengele tarafından (29-05-08 Saat 16:35 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #8 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kendi secimi deyip umursamazlıktan gelemem evladımdır evlatlıktan red edemem. kendisine gerçek yolu öğretmek için elimden geldiği herşeyi yaparım. gittiği yolun yanlış olduğunu anlatırım.
Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #9 |
Teşekkür etti: 5.360
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Satanizm hmm.. Önce fikrinden görüsünden caymasini isterim, anlatirim egrisi dogrusu baktim olmuyor haala dedigim dedik valla dünyayi ona dar ederim, evlatliktan ret disinda hayatta iki ayak üzerinde duramamasi icin elimden geleni yaparim "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #10 | |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:836 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |
|
| | #11 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.236
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kedi-keçi olmadığım için Allaha şükrederdim.Sonrası çocuğumun kendi bileceği iş öyle mutlu hissediyorsa öyle olsun nasıl olsa zamanla gerçeği görecektir.Gençtir bunalımlıdır atarlıdır.
|
|
| | #12 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 45
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:508 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendi seçimidir, saygı göstermek lazım. Ama hukuki sorunlara yok açabilecek davranışlarda olduğu zaman güzel bir söz ile uyarırım. |
|
| | #13 |
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Psikoloğa götürürüm. iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #14 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.019
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:46269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öldürürüm(!) ![]() Yaz günü palto giyerim Ceplerim dolu dolu şiir Gören beni deli sanır Adım kaçığa çıkar keşke kaçsam Keşke kaçabilsem şu dünyadan. -Yağmur içen kız.- |
|
| | #16 |
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dini eğitimi kısmen de olsa almış, neyin ne olduğu öğretilmiş çocuklarda da bu tip sapmalar görülüyor AXIS CICERO. Aile dışı bir travma, yıllar sonra dahi bu tip bozukluklara yol açabiliyor maalesef.Bu yüzden eğitim ve çevre de bir yere kadar. Bir profesyonelden alınacak psikolojik destek son derece faydalıdır bu tip durumlarda. iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #17 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.919
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Umursamam falan diyenler ne sanıyor. Satanizm bir din falan değil. Gereksiz saçma bağnaz piskopatca birşey. Kimsenin savunabileceği bir özelliği yok. Gereksiz bu rahatlık taslama tavırları. Çocuğum olursa böyle şeyler demez bana.. ki derse de onu o yoldan çıkartmak için ben kendimi bile öldürebilirim, onu öldürmekte ne oluyor... kendi kararıdır falan diyenler ondan daha çok günaha giriyor farkında değiller heralde. İnsanlara rahatsızlık vermeyi bir seçimmi sayıyorsunuz anlayamadım... Garipsedim.. düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #18 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.286
Forum Gücü: 158 Forum Puanı:71180 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | anketi açan ve ilk cevap verenden başka bir cvp beklemek saçmalık olurdu hasta beyinlerin hasta çocukları olur... s.R..! `Deniz ülkesi.. tek tek anlayarak hatalarımı sevmeye çalışıyorum `Yalnızlığımı ![]() |6| Sessizlik |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #19 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.205
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90174 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Ben satanistim" bunu söyleyen çocukların büyük kısmının, daha satanizm'in ne olduğunu dahi bilmediklerini biliyorum. Satanizm bir kenara, ülkemizde buna benzer düşünceler ve çeşitli siyasi akımlardan da bi haberler. Ancak ben Bu'cuyum diyorlar. Ebeveynler çocukları ile sağlıklı iletişim kurdukları taktirde, o çocuklar böyle sapkın... Ve Nedir ? denildiğinde akla sadece "kedi kesmek" gibi saçma bir düşünceyi getiren belirsizliklere yönelmezler. Aile için de ve gerekli meslek erbaplarından terapi yardım alırdım. Bu konuyu daha fazla ciddiye alıp açıklamamı genişletmeye gerek duymuyorum. Zira pek bir ciddiyetsizlikle ilerliyor. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | MiSsCaT (29-05-08), SaKaRiN..! (29-05-08) |
| | #20 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 55
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1501 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | önce kendisini dinLerim daha sonrada mantıklı 1 acıkLama iLe yaptiğinin son derece yanLis oLduqunu anlatmaya caLisirim... Victor Hugo. uzun Süren Sürgünden Sonra aSk Yine ßurda =P |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |