| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Klavyedeki en gıcık olduğunuz tuş | |||
| Shift | | 1 | 6,67% |
| Pencere Tuşu | | 2 | 13,33% |
| ctrl | | 1 | 6,67% |
| alt | | 2 | 13,33% |
| hepsi hiçbirini sevmiyorum hatta klavyeden nefret ediyorum | | 2 | 13,33% |
| diğer belirtiniz | | 7 | 46,67% |
| Oylayanlar: 15. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]() | Bilgisayarın değişilmez olmazsa olmazı klavyelerimizden en sevmediğiniz bunun burda ne işi var dediğiniz tuş ya da tuşlar hangileri ? ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.057
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:31589 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
üst karakter
![]() Marksist ve Türk katilleri Lenin,Stalin,Engels ve Marks |
|
| | #3 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.605
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Esc ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.404
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77698 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Caps Lock Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| | #5 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.401
Forum Gücü: 117 Forum Puanı:47239 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pencere tusu ![]() Bazen elim takiliyo, ding ortada ![]() (ding diye ama , özellikle ding )
Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
|
| | #7 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.651
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende shifte tam enterin altında süreki elim ona çarpıyor sökecem sonunda ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #8 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 413
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:6412 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
virgül tuşu enterin hemen yanında enter yaparken hep ona basıyorum deli ediyo :=)
|
|
| | #9 |
| Grup Lideri Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.379
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:6948 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en uyuz olanlar yeni klavyedeki enter tuşları ufacık enter dediiğin ele avuca gelecek.... |
|
| | #10 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | saçma bir anket |
|
| | #11 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 950
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:15967 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hepsi aynı valla
|
|
| | #12 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.651
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Saçma buluyosan yazmazsın geçersin arkadaşım saçma ya da mantıklı konular buraya açılamdan önce onay alıyor zaten saçma bulunsa açılmazdı demekki yetkileri olanlar saçma bulmuyor senin saçma bulmanda beni alakadar etmiyor ama konuyu baltalama yorum yazmayarak gecebilirsin böylece kimsenin asabı bozulmaz... ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #14 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.880
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
insan cok mantıklı anketler açar!sora baskalarınınkine sacma der!olur böle seyler ![]() cewabımıda weriyim shift YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
| | #15 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.172
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26868 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bazı kLavyeLerde DEL tuşunu buLamıyorm Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
|
| | #16 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.248
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:8779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepsini severim full klavye kullanıyorum..mausecik üzülyo !s!s Ölümcül bir dekor kurdunuz hayatımın tam ortasına,ölümcül bir haykırış bir ağıttır bu sahnelerden yankılanan... ....Deliyim ne yapsam yeri miyim ![]() |
|
| | #17 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 454
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:16716 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | F TuşLarını Hiç Sevmiyorum .. Özellikle F1 Tuşunu İmtisal-i Câhidû-Fillah Oluptur Niyyetim. Dîn-i İslâmın Mücerred Gayretidir Gayretim Fatih Sultan Mehmet ![]() "Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır." Şeyh Şamil |
|
| | #18 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.809
Forum Gücü: 105 Forum Puanı:45638 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #19 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.115
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:17546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | caps lock.. . . sustum.. |
|
| | #20 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.649
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:12486 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
En gıcık olduğum klavyede olmayan tuşlardır. Mesela klavyede neden bir panik tuşu yok? Çat diye ekrana giden elektriği kesecek? Bugün mesela hocaya yakalandım labda soliter oynarken (malumunuz windows bu oyun için yazılmış) Ya da Amerikalılara özgü bir "any" key neden yok? Bir de Ctrl+alt+del tuşu neden yok? Tüm tuşları birleştirecek tek tuş? |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |