| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| storm_fatih Düşünürler grubu ![]() | Klimanız "beni kapat" diye size SMS atacak! Klimanız "beni kapat" diye size SMS atacak! IBM’in, Houston CenterPoint Energy şirketiyle birlikte üreteceği internet erişimli akıllı elektrik sayacı yazılımıyla, ev aletlerinin enerji tasarrufu yapmasının yanı sıra, küresel ısınmanın engellenmesi gibi güncel konulara destek verilmesi de sağlanacak. Tüketiciler, akıllı sayaçtan e-posta adreslerine ve cep telefonlarına gelen mesajla, klimanın “Evde kimse yok, boşuna enerji harcıyorum. Beni kapatır mısın?” ya da su ısıtıcısının “Çok enerji harcıyorum!” gibi uyarılarını alarak, elektrikli ev aletlerini uzaktan erişimle kapatabilecek. Kullanıcılar, enerji tasarrufu sağlayacak yazılım sayesinde, doğayı kirletme oranını ve fatura bilgilerini de öğrenebilecek. ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 275
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | normal klima alamadık daha ![]() hem iş yerindeki klimayı patron zaten açtırmıyo ![]() ne sms i ![]() 1905'den Sonsuza Kadar Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı Hedef : ŞükrüSaraçoğlu |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |