| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | |||
| Dekan Genç Kuvvet ![]() | Knight Online Fırtınası ve Masonluk İddiaları! İngilterenin The Sun gazetesine yazılar yazan Michael Gray adlı bir köşe yazarı bir yazısında Knight OnLinenin kuruluş amacını açıklamış ama k2network yayınlatmamış ve k2networkun isteğiyle Michael Gray The Sun gazetesininden atılmıştır.. İşte o hikaye..İngilizceden Türkçeye uyarladım.. Knight OnLine..Dünyada yeni bir fırtına..Doğu Asya,Avrupa ve Amerikayı etkisi almış durumunda..Yaklaşık 10 milyon oyuncu bir ırk seçip karşı ırkla mücadale halinde..K2Network şirketi gerçekten iyi bir kazanç sağlamış durumunda..Niye mi?Oyuna rahatça girebilmek ve birtakım olanaklardan faydalanmak için Premium ve Knight Cash denilen paket alınıyor..Oyun her ne kadar free2play bir oyun olsa da yeni gelen yüklemelerle artık Premiumsuz oyuncuların oynaması zorlaşıyor.. Knight OnLine oynayanlar..Hiç düşündünüz mü?Harcadıınız paralar nereye gidiyor?Premium servisinin 3 paketi var..Bronze,Silver Ve Gold Premium..Bronze Premium 8.95 dolar,Silver Premium 19.95 dolar,Gold Premium 24.95 dolar..İşte basit bir hesaplama:K2Network Firması Oyunda 6.4 milyon Premiumlu oyuncu olduunu söylüyor..En ucuzundan 6.4 milyon oyuncuda Bronze premium olsa Aylık ortalama 57.280.000 milyon dolar..Yıllık Ortalama 687.260.000 dolar..Oyunun 3 yıldır olduğunu varsayarsak elde edilen kazanç 3 milyar dolara yakın bir para..Bu kadar para nereye gidiyor.. Knight OnLine Kurucusu firma K2Network Masonlardan oluşan bir kurum..Masonlar İsraille İşbirlikçilik yapıyorlar..Yani verdiğiniz Premium amaçlı paralar başka bir ülkenin masum insalarını öldürmek için harcanıyor..Daha da ilginci,Knight OnLine kurulurken asıl amaç,bu oyundaki iyi oyuncularla gizli görüşerek onlara askeri eğitim vermekti!!Böylece bu oyuncuların stratejik planlarıyla olabilecek bir savaşta saldırı ve savunma amaçlı plan yapılacakti!!Ama Knight OnLine oyunu popülerleşince bu keriz(!) oyunculardan para kazanarak bu paraları masum insanlari öldürmek için kullanmakda hiç de kötü bir fikir değildi onlara göre..Knight Online oyuncuları uyanın artık!!!Sizin verdiğiniz parayla masumlar ölüyor..Buna dur demek sizin elinizde.. Michael Gray
''Knight Online'' oyununa dikkat! Malezyalı bir bilgisayar tasarımcısı tarafından hazırlanan ve son dönemlerde Türkiye'de giderek yaygınlaşan ''Knight Online'' adlı oyun, çocukları bilgisayar bağımlısı yapmakla kalmıyor, oyunda kullanılan silahları satın almak için yüklü miktarda para da harcatıyor. ''Knight Online'', çocuklara para kazanma ve sürekli başarı elde etme hırsı kazandırıyor. Online oynanan bu oyunda oyuncular arasında oluşan pazar, bilgisayar karakterlerinin oyunun çok yaygın olduğu yabancı ülkelerde 10 bin dolara kadar yükselen fiyatlarla satılmasına yol açıyor. İnternetten ücretsiz indirilebilen, dünyanın çeşitli noktalarındaki kişilerle aynı platformda oynanabilen Knight Online'de El Morad (İnsanlar) ve Karus (Orclar) ırklarının kıyasıya savaşı söz konusu. Seçilen karakterle şehirlerin civarında bulunan çeşitli yaratıkları öldürerek sanal para, eşya ve puan kazanmayı amaçlayan oyunda, kazanılan puanlarla seviye yükseltilerek daha güçlü özellikler elde edilebiliyor. Seviye arttıkça bölüm atlamak için daha çok puan kazanmak zorunda olan oyuncular, sanal paralarla kendilerine silah ve giysi gibi malzemeler de alabiliyor. Buraya kadar 3 boyutlu oyunlarla altyapısı ve tarzı benzeyen oyunun belirli bir sonu olmaması ve ücretsiz olarak her yaş grubundaki bilgisayar kullanıcıları tarafından oynanabilmesi ''bilgisayar bağımlılığına'' adeta davetiye çıkartıyor. Birden fazla kişiyle online olarak oynanabilen oyunlarda, sanal evrende bir karakter oluşturup, çeşitli yetenekler ve güçlerle en üst seviyeye ulaşmak hedefleniyor. Kendi Adıma Hİçbir Çıkarım YOktur Amacım sizleri vede türk halkını düşünmek vede hizmet etmektir...! tamamiyle alıntıdır... | |||
| ||||
| | #2 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.655
Forum Gücü: 209 Forum Puanı:83216 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mason sermaye iddiası ne kadar doğrudur bilinmez ama. Önemli bir konu var ki, bu ve bunun gibi oyunların insanlar üzerinde etkili sosyo-ekonomik etkileri mevcut. Bu konu(lar)da ne düşünüyorsunuz? Ayrıca bu oyunların hızla artması, yaygınlaşmasının ve beğenilmesinin sebebi sizce nedir? Bu oyunların olumlu/olumsuz yanları nelerdir? Bu oyunları ve bizi gelecekte ne bekliyor? Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| | #3 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.154
Forum Gücü: 101 Forum Puanı:38047 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben lwl 45 de bıraktım Çok fazla bagımlılık yapıo birde Free play diyorlar yalan zorlan oyuna giryorduk başlayanlara ve başlıcak olanlara benden öneri bırakın ![]() ben şimdi başka oyun oynuom metin2 ![]() klansavasları tribalwars oynuyom başka oyun oynamam zaten. Birde o kadar ugraşıp yüksek lwl getirip satanlar var alanlarda zaten akıl yoq ![]() ekleme Son zamanlarda Bu online oyunlarda alırı derecde artış oldu hatta türk firmalarda çıkardıİstanbul Kıyamet gibi. Dedigim gibi saymaya kalksam online oyunlar.KO,Gunz Online,Metin2,Heroia,Mornia,Herotürk,Silkroad daha bunlar benim aklıa gelenler bir çok oyun var bide browser oyunlar var onlar dolu hatta ben de bitae açmayı planlıyom browser Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür Konu Yσкє∂!¢! tarafından (12-04-08 Saat 18:33 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #4 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.842
Forum Gücü: 63 Forum Puanı:20041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mesele o veya bu değil... kimin nerde nasıl bıraktıgı da değil... asıl mesele gençliği müthiş şekilde kasıp kavuran ve bagımlılık yapan bu ve bu gibi oyunların aslında içinde neler tasıdıgı ve farklı maksatlarla çevrelendıgıdır... lütfen yazıyı bastan sona okuyup videoyu izleyin!! Konu RAMSES113 tarafından (12-04-08 Saat 18:36 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 101 Forum Puanı:38047 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | videoda söyledikleri apostle bide o işaretler gerçekten var.BEnde hiç premium almadım arada bir girip oynuyorum tabi hastaları çok gece gündüz oynaya arkadaşlarım var. Hatta oyundaki büyün hayvanları adını bilen arkadaşlarım var ![]() yani hastası çok birde masonlar sinsi insanlardır eger burdan hakket bu kadar para geliyorsa bu mason şirketidir. yanılnıyorsam bu oyunu japonlar icaet etti sonrada amerikalı bi şirket satın aldı şimdi paraya para demiyorlar ne diyorlar bende bilmiyorum ama çok büyük charları şirketin aldıgını duydum Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #6 |
Teşekkür etti: 2.556
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ko olsun wow (knight online world of warcraft) olsun bunların ne tür sermayelere hizmet ettiği belli. kanald haber geçenlerde vermişti wow un yeni oyunu çıkacak diye bir alay sazan akşamın bilmemne saatinde dr önünde kuyruğa girmiş 60 ytl yi bayılıp oyunu almak için. resmen hastalık yapıyor. hiç oynamadım oynamamda. ama browser oyunlarına takıldım biraz herçekten hastalık yapıyor insanda. sürekli oynamak istiyor. kumar gibi kazandıkça kazanası geliyor.
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Dinlemeyeceksiniz biliyorum, O yüzden susuyorum... |
|
| | #7 |
Forum Gücü: 101 Forum Puanı:38047 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | klansavaşları ile tribalwars oynuorum bende sadecetribalde gavurlar geçenlerde beni mahvetti hiç güven olmuyor ki onlara Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #8 | |
Forum Gücü: 63 Forum Puanı:20041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 990
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:10757 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Online oyunların yanı sıra sıradan oyunlar bile insanı bağımlı yapmaya ve vaktini boşa harcatmaya yeter. Masonluk iddiaları tartışılmaklar birlikte zaten bu tür oyunlara para yatırmak başlı başına çılgınlıktır. |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 990
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:10757 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir de yazının ne amaçla piyasaya sürüldüğü de önemlidir. |
|
| | #11 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.057
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:31589 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Marksist ve Türk katilleri Lenin,Stalin,Engels ve Marks | |
|
| | #12 | |
Forum Gücü: 101 Forum Puanı:38047 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür | |
|
| | #13 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.919
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En saçma tarafıda oyunun sonunun olmaması bende bir zamanlar oynuyordum bıraktım çok şükür. Devamlılığı sağlamak için güçlü olanı oyundan uzaklaştırıyorlar, soyuyorlar ve koxp benzeri hileleri gündeme çıkarıyorlar bazen. Koxpla girip oyunu oynamak için kaç kişi premium aldı hey gidi hey... Ve sonra baktılar cıgrından cıkıyor koxpu bir müddet kaldırdılar tekrar koydular tekrar kaldırdılar böyle devam ediyor şuanda sanırım. Bu kadar büyük bir şirketin basit oyun hatalarını gözden kaçırması mümkün mü yoksa ? Başlamayı düşünen ya da oynayan arkadaşlara tavsiyem bir an önce bırakın... düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #14 |
Forum Gücü: 63 Forum Puanı:20041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu tür oyunların hem insanın beyin ve zihnine karşı büyük tehditleri hemde dünya barışına karşı büyük tehditleri var... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |