| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | ![]() DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.431
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:23470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Resmini bizlerle paylaştığın için thanks (: Azaldıkça aç kalmanın korkusuyla kuryacaksın.. Bu sebeble yaşlanacaksın.. Çünkü sen de baştan olmak üzere sonlanancaksın.. Trilyon da olsan harcanacaksın.. Savaşı kes barışacaksın! Kendinle aynalarında birebir anlaşacaksın.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ραѕα (24-01-08) |
| | #3 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 339
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:3570 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tsekkürler yakışıklı kardeş =} ... beynimde ki dünyada; tüm kuvvetler toplanmış deniz yeşili renklere saldırmaya kalbimdekinde ise; karşı koymak için küçük çapta yürekli askerler... ... ... Alican DEMİR |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ραѕα (24-01-08) |
| | #7 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 950
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:15967 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu süLeyman demirel üniversitesinin otobüsünü gördüm bugün fethiyede içindede öğrenciLer vardı.
|
|
| | #8 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.414
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:19053 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tsk ederim evet olabilir otobüs geziyo ![]() DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ |
|
| | #10 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.342
Forum Gücü: 436 Forum Puanı:182039 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler kobra ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #11 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 69
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:41 ![]() | paylasmana tesekkür ederim dostum sagol...... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |