| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: İnziva'yı Beğendiniz Mi ? | |||
| Evet , Süper | | 5 | 26,32% |
| Pek Beğenmedim | | 5 | 26,32% |
| Henüz Dinlemedim | | 9 | 47,37% |
| Oylayanlar: 19. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() | Kolera - İnziva'yı Beğendiniz Mi ? Muhteşem ![]() |σ rtamı bulmak kolaydır belki |σ lmasa da bazen yazma fikri |κ arışık gerçekleri çözmek için mi? |ΐ syan etmek kolay , dayanmak ise dahi |₤ r yada geç yaşatırım ben içimdekini < RaP ' te Susmak Son Noktadır ! > |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | вєαяqє (25-07-08) |
| | #2 |
![]()
Teşekkür etti: 918
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:12863 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Artık Dinlemeye Başlayanlar Vardır Ufaktan.. D & R da En Çok Satan Albüm ![]() |σ rtamı bulmak kolaydır belki |σ lmasa da bazen yazma fikri |κ arışık gerçekleri çözmek için mi? |ΐ syan etmek kolay , dayanmak ise dahi |₤ r yada geç yaşatırım ben içimdekini < RaP ' te Susmak Son Noktadır ! > |
|
| | #3 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.122
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:70385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Henüz dinlemedim + dinlemeyi düşünmüyorum (: Başka bir şehir burası, ışıkları "yabancı" Daha önce karşılaşmadık Başka bir sokak burası, duvarları "yabancı" Daha önce selamlaşmadık Başka bir yer burası, odaları "yabancı" Daha önce hiç sevişmedik Bir sen yoksun bir de umutlarım Sevgin yoksun Aaah korkuyorum, korkuyorum Hayat Zaten Çok Ahlaksız! |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.749
Forum Gücü: 134 Forum Puanı:48862 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Daha Dinlemedim ve indirmedim ![]() ... |
|
| | #5 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.179
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:28868 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | daha yeni haberim oldu ![]() umduğum gel sevdiğim gel beklediğim gel gel benim kuşak kuşak yoluna kurban olduğum gel de bitsin... I miss you do you miss me? |
|
| | #6 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.168
Forum Gücü: 53 Forum Puanı:19280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ..... özlemek aşkın yaramaz çocuğu ben o çocuğu bile uslandırdım artık özlenen sensin çünkü sen benim için bu hayatta özlenmeye değer tek şeysin ..... ![]() |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.407
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:47336 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Henüz Dinlemdim. Sönmüş Bir Volkan Gibiyim.. Hazırım Alevlenmeye.. ![]() Gel İçimdeki Ateşi Yak.. Savrulayım Göklere.. Hangisi Daha Kolay? Ölüm Mü? Yoksa Hayat Mı? Hangisi Daha Kolay? Gülmek Mi? Ağlamak Mı? ? |
|
| | #8 |
| Stajyer Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 1 Forum Puanı:57 ![]() ![]() | Güzel Biri Gider Bini Gelir! |
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.804
Forum Gücü: 152 Forum Puanı:58026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hani konuyu acan arkadas bilmiyenler icin link verse daha makbule gecerdi sanirim |
|
| | #10 | |
![]()
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:12863 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() |σ rtamı bulmak kolaydır belki |σ lmasa da bazen yazma fikri |κ arışık gerçekleri çözmek için mi? |ΐ syan etmek kolay , dayanmak ise dahi |₤ r yada geç yaşatırım ben içimdekini < RaP ' te Susmak Son Noktadır ! > | |
|
| | #11 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.991
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:14390 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | karantina albümü daha hoştu.oradaki parçaları istisnasız dinlerdim ama işin aslı bu albümü pek beğenmedim.ne biliyim çok gürültülü,yabancı geldi bana.tabi bir kaç parçası hariç.. Dinsiz bilim KÖR Bilimsiz Din Topaldır. Albert Einstein Gördüklerim, görmediğimin varlığına inanmaya beni mecbur ediyor. EMERSON |
|
| | #12 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.749
Forum Gücü: 134 Forum Puanı:48862 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | peki biz kendi kendimize dinleyemeden nasil bu ankete katilcaz hani bi ornek verip anket acsan sorun olmaz ama bilmeyen birine kolera albumu nasil dersen once saf saf bakar sonrada kendisinden dalga gectigini dusunur ((: kisacasi en azindan bi youtube linki verip sesini duymus olurdu bilmeyen kisiler ((: ... |
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 39
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1419 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Klasik kolera ![]() |
|
| | #14 | |
![]()
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:12863 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() O Zaman Dinlemedim De ! ![]() |σ rtamı bulmak kolaydır belki |σ lmasa da bazen yazma fikri |κ arışık gerçekleri çözmek için mi? |ΐ syan etmek kolay , dayanmak ise dahi |₤ r yada geç yaşatırım ben içimdekini < RaP ' te Susmak Son Noktadır ! > | |
|
| | #16 | |
![]()
![]() Oyunu Kullancaksan Kullan , Yada İşine Bak ![]() |σ rtamı bulmak kolaydır belki |σ lmasa da bazen yazma fikri |κ arışık gerçekleri çözmek için mi? |ΐ syan etmek kolay , dayanmak ise dahi |₤ r yada geç yaşatırım ben içimdekini < RaP ' te Susmak Son Noktadır ! > | |
|
| | #19 |
![]()
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:12863 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Acaba Konserde Söylicekmi İnzivadan Merak Ediyorum... |σ rtamı bulmak kolaydır belki |σ lmasa da bazen yazma fikri |κ arışık gerçekleri çözmek için mi? |ΐ syan etmek kolay , dayanmak ise dahi |₤ r yada geç yaşatırım ben içimdekini < RaP ' te Susmak Son Noktadır ! > |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |