| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli | bİr gÜn bİr japon bİr kahvehaneye gİrmİŞ ve; “İÇİnİzde bana yan bakan varsa diŞari Çiksin” demİŞ, bunu duyan temel el kaldirmiŞ. “ben” demİŞ, beraber diŞari ÇikmiŞlar. Bİr sÜre sonra gerİ dÖnmÜŞler temel’İn aĞzi yÜzÜ kan İÇİnde. Japon “ ona tokoyumİ ustanin kihomiti teknİĞİ İle vurdum” demİŞ ertesİ gÜn yİne ayni japon gelmİŞ, ayni Şeylerİ sÖylemİŞ, temel yİne el kaldirmiŞ, diŞari ÇikmiŞlar, bİr mÜddet sonra İÇerİ gİrmİŞler. Temel’İn yİne aĞzi yÜzÜ kan İÇİnde. Japon arkasinda “ ona tokoyumİ ustanin kihomiti teknİĞİ İle vurdum” demİŞ bu bİr hafta devam etmİŞ, 8 ncİ gÜn japon yİne gelmİŞ, yİne diŞari ÇikmiŞlar, aradan on dakİka geÇmİŞ, japon İÇerİ gİrmİŞ, suratinin yarisi yok. Arkadan temel gİrmİŞ “ona toyotanin krİkosu İle vurdum” demİŞ ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | aSi..ReBeLLiouS (05-08-08) |
| | #2 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.189
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eferin temel |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 637
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güsel.. K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
| | #4 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.128
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22236 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | helal olsn temell BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! |
|
| | #5 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.405
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
supermiş
|
|
| | #7 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 832
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gocum temel Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 527
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:4057 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bıravaa temel Seni öylesine, buldum ki, Öylesine, kendimden fazla. Yalnız sensin gölgesiz, Ayrılmamacasına, yanımda... Akların arasında karan, Karaların ortasında akınla. |
|
| | #9 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 25
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:177 ![]() ![]() | Kendini Yalnız hissettiğin kadar Yalnız, Güçlü hissettiğin kadar Güçlüsün... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |