| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Antikapitalistler ![]() |
Küba'da Atatürk heykeli |
|
| Mesaja teşekkür eden: (15 Kişi) | гєรรђ๏t (20-06-07), ∂ĩяєŋ¢ (20-06-07), CnRaLpEr (20-06-07), diafram (11-02-08), Gıskın (09-02-08), KartofeL (11-11-07), MareNostrum (20-06-07), MissCrow (20-06-07), n1pp3r (10-11-07), nesterin (22-09-07), qeeks (09-02-08), RAMSES113 (21-06-07), S.M.U.R.F (09-02-08), sawasuar (10-11-07), tragonya (20-06-07) |
| | #2 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.880
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
su anda hatırlamıorum meydanda bir tartısmada bunu sölemiştim inanmamıslardı!buda kapak mahiyeti tasıyo şimdi!!tesekkürler...
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Olimbera (21-06-07), tutbenidüşmeden (20-06-07) |
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.332
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:34538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
işte küba böle bi yer ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #4 |
| Rektör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.488
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet , kübadaki bu heykel mustafa kemalin emperyalistler ile girişilen mücadelenin ve emperyalizme karşı kazanılan zaferin bir sembolü olarak yaptırıldı !!! ancak kübadakiler de biliyor ki ; artık mustafa kemalin cumhuriyeti yerine , karış karış satılımış , emperyalistlere peşkeş çekilmiş , her türlü yabancı sermayeye rant sağlayan bir gelir kaynağı haline gelmiş bu ülkeyi ve dünyayı , tekrar girişilecek bir mücadele sonrası emperyalistler ve kapitalistlerden kurtarmalıyız !!!bunu da kapitalizmin birbir kendi yarattığı işçi sınıfı başaracaktır !!! parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz ! ![]() |
|
| | #5 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.846
Forum Gücü: 63 Forum Puanı:20302 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BAŞBUĞ M.KEMAL NE BÜYÜK ÖNDERSİN...! |
|
| | #6 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 33
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:200 ![]() ![]() ![]() |
kubaLıLar atamızın heykeLını dıkmısLer heLaL oLsun.bu admLar boyLe yha bızımkıLer ATATURK gıbı bır Lıderımız varken adam chyı tek gecerım dıyor.entresan akLında ksn bı sorun var
|
|
| | #7 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | atatürk'e başbuğ diyerek onu kendi ideolojine alet edemezsin kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| | #8 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.475
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80411 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bizim Atamız Sadece Küba da Değil Tüm Dünyada Heykeli Dikilecek İnsandıR... Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| | #9 |
| Stajyer Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 164
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:232 ![]() ![]() ![]() |
kübadakiler anlamışlar Ulu Önder'in değerini ama ülkemizdeki birçok zihniyet anlayamamış hala ATA'mızın değerini yazıklar olsun
Sizler ABC'yi öğrenirken ben CHE'yi öğrendim Ölenler döğüşerek öldüler; güneşe gömüldüler. Vaktimiz yok onların matemini tutmaya! Akın var güneşe akın! Güneşi zaptedeceğiz güneşin zaptı yakın! |
|
| | #10 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
hiç şaşırmadım.
|
|
| | #11 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:45 ![]() | |
|
| | #12 |
Teşekkür etti: 3.151
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33483 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ülkücü harekette türkeş nekadar başbuğ ise atatürkte o kadar başbuğdur. Kendiniz atatürkü komünizme alet ediyorsunuzya...
![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те |
|
| | #13 | |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | arSU (09-02-08) |
| | #14 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33483 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те |
|
| | #15 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.442
Forum Gücü: 121 Forum Puanı:48602 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Japonyada da var. Gayet normal. Dünyada sevilen bir komutan. Herkes paylasmaya calismasin. O Bir Türk milliyetcisi. Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | J.Mengele (09-02-08) |
| | #16 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.699
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6794 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o kadar da garip gelmedi.....
David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #17 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Atatürk'ü türkeşle karşılaştırman doğru değil, hatta komik (: Atatürk'ü komünizme alet eden bi kimse de göremiyorum ben burda ..neye dayanarak dediğini de anlamadım. Küba'da Atatürk heykelinin olma nedenini de açıklamış arkadaşlar. Atatürk emperyalizme karşı mücadele verdiği için o heykel orda, yoksa komünizmin Atatürk'ü kullandığından değil, zaten böyle bişey de çok dayanaksız olurdu, tıpkı senin düşüncelerin gibi burası bunu tartışmanın yeri değil, umarım açıklık getirebildim kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| | #18 | |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33483 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Atatürkü bu sayfada komünizme alet eden olmadı. Ama Atatürkü sanki komünizme hayranmış, atatürk sanki tek çözüm yolunun komünist rejim olduğunu sanıyormuş gibi palavraları sık sık sıkan oldu. ![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |