| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sorguya Hoşgeldin Yabancı ![]() ![]() Korkma, Senin gibi bir çok kişi geldi, geçti bu odadan... Oyunu Kurallarına göre oynuyacaksın, Sorulan soruları Eksiksiz Cevaplandıracaksın. Sana 1 Hafta süre Seni izliyor olucam Heran Ensendeyim haberin olsun...İlk Sorun ; Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana derin.. ![]() ÇAES En Büyük Asker Bizim Asker! ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | KÜBÜŞ (06-07-08) |
| | #2 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 2.243
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:21581 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaşam Felsefen nedir (: Sönmüş Bir Volkan Gibiyim.. Hazırım Alevlenmeye.. ![]() Gel İçimdeki Ateşi Yak.. Savrulayım Göklere.. " Hayat Zaten Çok Ahlaksız! " |
| | #3 |
| Cezalı Üye ![]()
Teşekkür etti: 165
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nerden Katılıyorsun?? Neden Kübüş?? Hangi takımı tutuyorsun?? asıl Memleket Neresi?? |
| | #4 |
| Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 681
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:6031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vurmak kırmak ve parçalamak..... degil tabiki ![]() Ya bu hayattaki asıl amacım kendi kendime yetmek kimseye muhtaç olmamak. Gayet sıradan bi insanımdır diğerlerinden hiç bir farkım oldugunu düşünmüyorum ![]() öyle büyük hedeflerim yoktur. İstedigim bikaç şey arasındadır huzur.mutluluk ve sevgi ![]() Hadi beni yine sev Beni deli deli sev Beni yine yine, yeni yeni, yine yeni yeniden sev getaaaaa... ![]() |
| | #5 |
![]()
Teşekkür etti: 918
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:12863 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaş ? Okul Durumu ? Dinlediğin Müzik Türü ? |σ rtamı bulmak kolaydır belki |σ lmasa da bazen yazma fikri |κ arışık gerçekleri çözmek için mi? |ΐ syan etmek kolay , dayanmak ise dahi |₤ r yada geç yaşatırım ben içimdekini < RaP ' te Susmak Son Noktadır ! > |
| | #6 | |
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:6031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Galatasarylıyım ![]() Memleket Neresi: aslen istanbulluyum ama bi yanım antepe diğer tarafımda sivasa dayanır. ![]() Hadi beni yine sev Beni deli deli sev Beni yine yine, yeni yeni, yine yeni yeniden sev getaaaaa... ![]() | |
| | #7 |
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:6031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 17 ![]() lise sona geçtim bitii biteceek ![]() genelde türkü ve ve Türkçe pop dinlerim(: Hadi beni yine sev Beni deli deli sev Beni yine yine, yeni yeni, yine yeni yeniden sev getaaaaa... ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | Řσσκΐ₤ (06-07-08) |
| | #8 |
![]()
Teşekkür etti: 918
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:12863 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Forumu Nasıl Buldun ? Forumda En Sevdiğin 2 İsim ? |σ rtamı bulmak kolaydır belki |σ lmasa da bazen yazma fikri |κ arışık gerçekleri çözmek için mi? |ΐ syan etmek kolay , dayanmak ise dahi |₤ r yada geç yaşatırım ben içimdekini < RaP ' te Susmak Son Noktadır ! > |
| | #9 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.595
Forum Gücü: 70 Forum Puanı:25543 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Merhabaa ![]() Başlıyim ![]() Müzik tarzın ![]() Ne tür filmlerden hoşlanırsın Sevdiğin huyların varmı , varsa neler ((: Özeleştiri yapabiliyormusun ![]() Hangi hayvanı daha çok seversin ![]() En sevdiğin komediyen ![]() . . . Gene gelirim ![]() LayY lA LayY Resmet Ardındaki Prüzleri !! Sadece ![]() Gülümse... (: |
| Mesaja teşekkür eden: | KÜBÜŞ (06-07-08) |
| | #10 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 2.243
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:21581 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayatta yapmaktan zevk aldığın bi kaç şey evde hayvan besliyor musun siyasete bakış açın nedir ? (: Sönmüş Bir Volkan Gibiyim.. Hazırım Alevlenmeye.. ![]() Gel İçimdeki Ateşi Yak.. Savrulayım Göklere.. " Hayat Zaten Çok Ahlaksız! " |
| | #11 |
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:6031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana[/size] [/color][/center][/font][/quote] başlangıç olarak biraz agır geldi... e-danaya katılma sebebim genelde internette çok takılmazdım am e-danayı keşfedene kadar e-daha sonra bi kopukluk oldu ama şimdi tekrar aranızdayım nasıl keşfetttimm...kuzenim sayesinde diyebiliriim niçin e-dana:bunun tek sebebi kaliteli olmasıı digerleri gibi kesinlskle degil asla kopamadım burdan ayrı kaldıgım süre içinde bile arlım hep burdaydı ![]() Hadi beni yine sev Beni deli deli sev Beni yine yine, yeni yeni, yine yeni yeniden sev getaaaaa... ![]() |
| | #12 |
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:6031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kuzenim sayesinde bulduum ![]() birirsi Sisisdir canım öpüyorum ![]() digeri ise pamuk eski adıyla sirinşey_999 ikisinide çok sefeeriimn ![]() Hadi beni yine sev Beni deli deli sev Beni yine yine, yeni yeni, yine yeni yeniden sev getaaaaa... ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | Řσσκΐ₤ (06-07-08) |
| | #13 | |
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:6031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Türkçe pop ve türküdür ![]() korku gerilim macera entrika ve içinde hertürlü katakulli olan seyler ![]() vaar tabii hiç kin tutmam mesela bide çok yardım severeiimdirr...kurusun işte huyum![]() evet yaparım derler ya gece yorganı kafama cektiğim zaman yaptıgım herseyi düşünürüm ve genelde pişmanlık duymam kuş ve balıklar ![]() hepsi aynı işte denk gelirse bakarım yoksa aramam öyle. ![]() gene bekleriiiiiiiimmmmm. sıkıldıkça geeeeeeeel ![]() Hadi beni yine sev Beni deli deli sev Beni yine yine, yeni yeni, yine yeni yeniden sev getaaaaa... ![]() | |
| Mesaja teşekkür eden: | Oo.SoSuMo.oO (06-07-08) |
| | #14 | |
![]() evde hayvan küçükkken besliyordum. Balıklarım kuşlarım bi de bülbülüm vardı ama insan ölünce çok üzülüyor suan da beslemiyorum beslersemde herhaldee su kalumbagası beslsrimm siyasetttin ccıvkı çıktıı konuşmayalım kapatırlaaar ![]() Hadi beni yine sev Beni deli deli sev Beni yine yine, yeni yeni, yine yeni yeniden sev getaaaaa... ![]() Konu KÜBÜŞ tarafından (06-07-08 Saat 18:14 ) de değiştirilmiştir.. | |
| | #15 |
| Profesör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 626
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:8571 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşgeldin ![]() ilerisi için planların neler şimdiden teşekkürler ![]() ![]() şişşşttt çekiyorum (: . . . ."Deliler Kogusu Rahatsizlar Platformu" |
| | #16 |
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:6031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu soruyu sormayacaktıın oku şimdi okuybildigin kadaaar![]() öncelikle okulu bitireccem.sonra tabiki üniversite basın yayın ve halkla ilişkiler istiyorum olmadı gazetecilikte olur ![]() okul bitsin iş bul falandı fıstıktı biraz kariyer yaparım artık yazması kolay tabii bi 7 8 yıl geçer ....(kader utaansın )sonraa ispanya ve hindisana gitmek istiyorruum ![]() bunlar hayal tabii yaaz yaaaz bitmez gerçekleşmeleri tek temennim inşallah olur... ![]() Hadi beni yine sev Beni deli deli sev Beni yine yine, yeni yeni, yine yeni yeniden sev getaaaaa... ![]() |
| | #17 |
| Stajyer Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 102
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:851 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Taç Mahal'i merak ediyormusun? Oraya gitmeyi düşünüyormusun? ![]() Aşağıdaki sıfatlar senin için ne ifade ediyor? Kısaca tanımlar mısın? Aşk: - Sevgi: - Hayat: - Dostluk: - Para: - Ölüm: - İş: - ![]() ![]() yürümek; dost omuzbaşlarını omuzlarının yanında duyup, kelleni orta yere yüreğini yumruklarının içine koyup yürümek .. yürümek; yolunda pusuya yattıklarını, arkadan çelme attıklarını bilerek yürümek .. yürümek; yürekten gülerekten yürümek ... |
| | #18 | |
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:6031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
taç mahali gerçekten çok merak k ediyorum ![]() Aşk: - aşk işte tanıma gerek yok(: ama illa istiyorsan hasta olacagını bile bile kışın ortasında montunu almadan dışarı çıkmak gibi bişii iştee Sevgi: -bence aşktan daha kuveetli bi duygu Hayat: - ya çok soyut bi kavram tanımlayamıyoorum ![]() Dostluk: -olmazsa olmazlardan birisi...kimi zaman sevgiden bile kuvvetli Para: Osada yesek keşkeeee ![]() Ölüm: - çaresiz bişey işte...sırası gelen gidiyoo ama ben ölümden korkuyorumm Hadi beni yine sev Beni deli deli sev Beni yine yine, yeni yeni, yine yeni yeniden sev getaaaaa... ![]() | |
| | #19 |
| Şarkıların Ressamı Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 2.636
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26809 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En çok olmasını istediğin şey nedir? En çok özlediğin şey nedir? En çok üzüldüğün ve sevindiğin şey nedir? ![]() . ![]() KanDırık OyunLarıN MızıKÇı KızıYım |
| | #20 | ||
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 905
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:10970 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Onu çok mu seviyorsun? Alıntı:
Alıntı:
Konu Jen tarafından (06-07-08 Saat 21:53 ) de değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |