Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 06-07-08, 00:38 Çevrimiçi   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 32.414
Teşekkür etti: 12.034
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:123432
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
havali KÜbÜŞ

Sorguya Hoşgeldin Yabancı

Korkma, Senin gibi bir çok kişi geldi, geçti bu odadan... Oyunu Kurallarına göre oynuyacaksın, Sorulan soruları Eksiksiz Cevaplandıracaksın.
Sana 1 Hafta süre Seni izliyor olucam Heran Ensendeyim haberin olsun...

İlk Sorun ;

Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana

derin..
üf..

ÇAES
En Büyük Asker Bizim Asker!

Mesaja teşekkür eden:
KÜBÜŞ (06-07-08)
Eski 06-07-08, 03:30 Çevrimiçi   #2
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.358
Teşekkür etti: 2.243
RepForum Gücü: 65
Forum Puanı:21581
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
yaşam Felsefen nedir (:

Sönmüş Bir Volkan Gibiyim..
Hazırım Alevlenmeye..

Gel İçimdeki Ateşi Yak..
Savrulayım Göklere..

" Hayat Zaten Çok Ahlaksız! "

Eski 06-07-08, 09:01 Çevrimdışı   #3
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 657
Teşekkür etti: 165
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1681
BURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyor
Nerden Katılıyorsun?? Neden Kübüş??
Hangi takımı tutuyorsun??
asıl Memleket Neresi??

Eski 06-07-08, 17:47 Çevrimdışı   #4
Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.528
Teşekkür etti: 681
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:6031
KÜBÜŞ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKÜBÜŞ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKÜBÜŞ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKÜBÜŞ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKÜBÜŞ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKÜBÜŞ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKÜBÜŞ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKÜBÜŞ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKÜBÜŞ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKÜBÜŞ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKÜBÜŞ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Alıntı:
interlude´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yaşam Felsefen nedir (:
vurmak kırmak ve parçalamak.....
degil tabiki
Ya bu hayattaki asıl amacım kendi kendime yetmek kimseye muhtaç olmamak.
Gayet sıradan bi insanımdır diğerlerinden hiç bir farkım oldugunu düşünmüyorum
öyle büyük hedeflerim yoktur.
İstedigim bikaç şey arasındadır huzur.mutluluk ve sevgi

Hadi beni yine sev
Beni deli deli sev
Beni yine yine, yeni yeni, yine yeni yeniden sev

getaaaaa...

Eski 06-07-08, 17:50 Çevrimdışı   #5

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.671
Teşekkür etti: 918
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:12863
Řσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Yaş ?
Okul Durumu ?
Dinlediğin Müzik Türü ?

ayına sokmak zor da olsa rapi
rtamı bulmak kolaydır belki
lmasa da bazen yazma fikri
arışık gerçekleri çözmek için mi?
syan etmek kolay , dayanmak ise dahi
|₤ r yada geç yaşatırım ben içimdekini

< RaP ' te Susmak Son Noktadır ! >

Eski 06-07-08, 17:50 Çevrimdışı   #6
Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
KÜBÜŞ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKÜBÜŞ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKÜBÜŞ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKÜBÜŞ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKÜBÜŞ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKÜBÜŞ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKÜBÜŞ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKÜBÜŞ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKÜBÜŞ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKÜBÜŞ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKÜBÜŞ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Alıntı:
BURAK07´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Nerden Katılıyorsun?? Neden Kübüş??
Hangi takımı tutuyorsun??
asıl Memleket Neresi??
nerden katılıyoram:Nigde'den
Galatasarylıyım
Memleket Neresi: aslen istanbulluyum ama bi yanım antepe diğer tarafımda sivasa dayanır.

Hadi beni yine sev
Beni deli deli sev

getaaaaa...

Eski 06-07-08, 17:51 Çevrimdışı   #7
Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Alıntı:
Řσσκΐ₤´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yaş ?
Okul Durumu ?
Dinlediğin Müzik Türü ?
17
lise sona geçtim bitii biteceek
genelde türkü ve ve Türkçe pop dinlerim(:

Hadi beni yine sev
Beni deli deli sev

getaaaaa...

Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (06-07-08)
Eski 06-07-08, 17:54 Çevrimdışı   #8

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.671
Teşekkür etti: 918
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:12863
Řσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Forumu Nasıl Buldun ?
Forumda En Sevdiğin 2 İsim ?

ayına sokmak zor da olsa rapi
rtamı bulmak kolaydır belki
lmasa da bazen yazma fikri
arışık gerçekleri çözmek için mi?
syan etmek kolay , dayanmak ise dahi
|₤ r yada geç yaşatırım ben içimdekini

< RaP ' te Susmak Son Noktadır ! >

Eski 06-07-08, 17:55 Çevrimdışı   #9
Dekan
Düşünürler grubu

Oo.SoSuMo.oO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.974
Teşekkür etti: 1.595
RepForum Gücü: 70
Forum Puanı:25543
Oo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Merhabaa

Başlıyim
Müzik tarzın
Ne tür filmlerden hoşlanırsın
Sevdiğin huyların varmı , varsa neler ((:
Özeleştiri yapabiliyormusun
Hangi hayvanı daha çok seversin
En sevdiğin komediyen
.
.
.
Gene gelirim

LayY
lA LayY

Resmet
Ardındaki
Prüzleri

!!

Sadece
Gülümse...
(:

Mesaja teşekkür eden:
KÜBÜŞ (06-07-08)
Eski 06-07-08, 17:55 Çevrimiçi   #10
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.358
Teşekkür etti: 2.243
RepForum Gücü: 65
Forum Puanı:21581
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
hayatta yapmaktan zevk aldığın bi kaç şey
evde hayvan besliyor musun
siyasete bakış açın nedir ?

(:

Sönmüş Bir Volkan Gibiyim..
Hazırım Alevlenmeye..

Gel İçimdeki Ateşi Yak..
Savrulayım Göklere..

" Hayat Zaten Çok Ahlaksız! "

Eski 06-07-08, 17:57 Çevrimdışı   #11
Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana[/size] [/color][/center][/font][/quote]

başlangıç olarak biraz agır geldi...
e-danaya katılma sebebim genelde internette çok takılmazdım am e-danayı keşfedene kadar e-daha sonra bi kopukluk oldu ama şimdi tekrar aranızdayım
nasıl keşfetttimm...kuzenim sayesinde diyebiliriim
niçin e-dana:bunun tek sebebi kaliteli olmasıı digerleri gibi kesinlskle degil asla kopamadım burdan ayrı kaldıgım süre içinde bile arlım hep burdaydı

Hadi beni yine sev
Beni deli deli sev

getaaaaa...

Eski 06-07-08, 17:59 Çevrimdışı   #12
Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Alıntı:
Řσσκΐ₤´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Forumu Nasıl Buldun ?
Forumda En Sevdiğin 2 İsim ?
kuzenim sayesinde bulduum

birirsi Sisisdir canım öpüyorum
digeri ise pamuk eski adıyla sirinşey_999

ikisinide çok sefeeriimn

Hadi beni yine sev
Beni deli deli sev

getaaaaa...

Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (06-07-08)
Eski 06-07-08, 18:04 Çevrimdışı   #13
Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Alıntı:
Oo.SoSuMo.oO´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Merhabaa

Başlıyim
Müzik tarzın
Ne tür filmlerden hoşlanırsın
Sevdiğin huyların varmı , varsa neler ((:
Özeleştiri yapabiliyormusun
Hangi hayvanı daha çok seversin
En sevdiğin komediyen
.
.
.
Gene gelirim

Türkçe pop ve türküdür
korku gerilim macera entrika ve içinde hertürlü katakulli olan seyler
vaar tabii hiç kin tutmam meselabide çok yardım severeiimdirr...kurusun işte huyum
evet yaparım derler ya gece yorganı kafama cektiğim zaman yaptıgım herseyi düşünürüm ve genelde pişmanlık duymam
kuş ve balıklar
hepsi aynı işte denk gelirse bakarım yoksa aramam öyle.

gene bekleriiiiiiiimmmmm.
sıkıldıkça geeeeeeeel

Hadi beni yine sev
Beni deli deli sev

getaaaaa...

Mesaja teşekkür eden:
Oo.SoSuMo.oO (06-07-08)
Eski 06-07-08, 18:07 Çevrimdışı   #14
Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Alıntı:
interlude´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hayatta yapmaktan zevk aldığın bi kaç şey
evde hayvan besliyor musun
siyasete bakış açın nedir ?

(:
okula gitmek ders calısmak ve sevdiklerimle vakit gecirmek
evde hayvan küçükkken besliyordum.
Balıklarım kuşlarım bi de bülbülüm vardı ama insan ölünce çok üzülüyor suan da beslemiyorum beslersemde herhaldee su kalumbagası beslsrimm

siyasetttin ccıvkı çıktıı
konuşmayalım kapatırlaaar

Hadi beni yine sev
Beni deli deli sev

getaaaaa...

Konu KÜBÜŞ tarafından (06-07-08 Saat 18:14 ) de değiştirilmiştir..

Eski 06-07-08, 18:14 Çevrimdışı   #15
Profesör
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.485
Teşekkür etti: 626
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:8571
vivace buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdavivace buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdavivace buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdavivace buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdavivace buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdavivace buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdavivace buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdavivace buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdavivace buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdavivace buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdavivace buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
hoşgeldin

ilerisi için planların neler

şimdiden teşekkürler

.

şişşşttt çekiyorum (:

.
. . ."Deliler Kogusu Rahatsizlar Platformu"

Eski 06-07-08, 18:23 Çevrimdışı   #16
Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Alıntı:
vivace´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hoşgeldin

ilerisi için planların neler

şimdiden teşekkürler
bu soruyu sormayacaktıınoku şimdi okuybildigin kadaaar
öncelikle okulu bitireccem.sonra tabiki üniversite
basın yayın ve halkla ilişkiler istiyorum
olmadı gazetecilikte olur
okul bitsin iş bul falandı fıstıktı
biraz kariyer yaparım artık
yazması kolay tabii bi 7 8 yıl geçer ....(kader utaansın )
sonraa ispanya ve hindisana gitmek istiyorruum
bunlar hayal tabii yaaz yaaaz bitmez
gerçekleşmeleri tek temennim
inşallah olur...

Hadi beni yine sev
Beni deli deli sev

getaaaaa...

Eski 06-07-08, 18:30 Çevrimdışı   #17
Stajyer
Antikapitalistler

Efendi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 140
Teşekkür etti: 102
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:851
Efendi üç beş tanıdığı olmuşEfendi üç beş tanıdığı olmuşEfendi üç beş tanıdığı olmuşEfendi üç beş tanıdığı olmuşEfendi üç beş tanıdığı olmuşEfendi üç beş tanıdığı olmuşEfendi üç beş tanıdığı olmuş
Taç Mahal'i merak ediyormusun? Oraya gitmeyi düşünüyormusun?
Aşağıdaki sıfatlar senin için ne ifade ediyor? Kısaca tanımlar mısın?
Aşk: -
Sevgi: -
Hayat: -
Dostluk: -
Para: -
Ölüm: -
İş: -

yürümek;
dost omuzbaşlarını omuzlarının yanında duyup,
kelleni orta yere
yüreğini yumruklarının içine koyup yürümek ..
yürümek;
yolunda pusuya yattıklarını,
arkadan çelme attıklarını bilerek yürümek ..
yürümek;
yürekten gülerekten yürümek ...

Eski 06-07-08, 18:44 Çevrimdışı   #18
Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Alıntı:
Efendi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Taç Mahal'i merak ediyormusun? Oraya gitmeyi düşünüyormusun?
Aşağıdaki sıfatlar senin için ne ifade ediyor? Kısaca tanımlar mısın?
Aşk: -
Sevgi: -
Hayat: -
Dostluk: -
Para: -
Ölüm: -
İş: -

taç mahali gerçekten çok merak k ediyorum
Aşk: - aşk işte tanıma gerek yok(:
ama illa istiyorsan
hasta olacagını bile bile kışın ortasında montunu almadan dışarı çıkmak gibi bişii iştee
Sevgi: -bence aşktan daha kuveetli bi duygu

Hayat: - ya çok soyut bi kavram tanımlayamıyoorum
Dostluk: -olmazsa olmazlardan birisi...kimi zaman sevgiden bile kuvvetli
Para: Osada yesek keşkeeee
Ölüm: - çaresiz bişey işte...sırası gelen gidiyoo ama ben ölümden korkuyorumm

Hadi beni yine sev
Beni deli deli sev

getaaaaa...

Eski 06-07-08, 20:41 Çevrimdışı   #19
Şarkıların Ressamı
Genç Kuvvet

ρяєηѕєѕ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.902
Teşekkür etti: 2.636
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26809
ρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
En çok olmasını istediğin şey nedir?
En çok özlediğin şey nedir?
En çok üzüldüğün ve sevindiğin şey nedir?

.

KanDırık OyunLarıN MızıKÇı KızıYım

Eski 06-07-08, 21:51 Çevrimdışı   #20
Öğretim üyesi
Jen
Düşünürler grubu

Jen - ait Avatar
Genel Mesajlar: 686
Teşekkür etti: 905
Forum Puanı:10970
Jen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
isaret kimi ve ya neyi diye soru sormak yok ama! :)

Onu çok mu seviyorsun?

Alıntı:
Fersa´isimli üyeden Alıntı
26 Subat 2009

Hocalı Katliamının 17. Yıldönümü.

Unutmadık!
Alıntı:
Eftelya´isimli üyeden Alıntı
...Artık Sen de Herkes Gibisin...

Konu Jen tarafından (06-07-08 Saat 21:53 ) de değiştirilmiştir..

Kapalı konu

Konu Seçenekleri