Konu Seçenekleri
Eski 08-08-08, 06:51 Çevrimdışı   #1
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.760
Teşekkür etti: 2.212
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:38915
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Küçükken Beşikten düşenler birligi!!!

Birligimizin Temel amacı küçükken beşik yada yüksek bi yerden düştükten sonra davarnışlarında degişiim olanlar.

-hayatlarında 1 kez bile birinin kendilerine "olm beşikten mi düştün"diyenler.

-düştükten sonra düştügünü inkar etmeyip"düşmez kalkmaz bir Allah" diyenler.

-toplum içinde düştügü halde gezebilenler

-kim daha yüksekten düştü deyip yarış yapanlar.

-olmadı kendilerini daha yüksekten atanlar.

-ne olursa olsun düşmeyi Hobi edinenler.

-Bunun Dışında deliler mayyaklar kendini deli yada mayyak sananlara kapımız daima açık bunlar yandan yemiş bi üyelikle devam edebilir birligimize.

Küçükken beşikten düşen ünlüler

Jessica Alba düştügünü inkar etmez ben hep düşerim Yollara der

Paris Hilton düştük bikere düşmeye devam diyenlerden

Milla Jovovich Benim için düşenlerden

millo ventimiglia Düştük kardeşim ne var bunda diyenlerden...

Justin timberlake nerden düştüm buraya diyenlerden...

yo yo düştüklan bişeymi ... var diyen saygı duyduggumuz fiftiy abi 50 Cent

Ve son olarak küçükken 2. kattan düşen ben ve grubu kuran olaraktan başkanım

2 başkan alımı daha vardır üzülmeyin ama ben onursal başkan olarak en büyük düşen benim ona göre

çiçekleri eve yollayabilirsiniz telefon numaramı isteyenler özel mesajdan ulaşsın lütfen hepinize yeterim

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
biTsEdE_giTsEk (10-08-08), DR_GoKiSsS (08-08-08), poor_youth (10-08-08), selgi (08-08-08)
Eski 08-08-08, 06:53 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.061
Teşekkür etti: 3.179
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:92877
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (08-08-08)
Eski 08-08-08, 06:54 Çevrimdışı   #3
Doçent

Ladeyna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.295
Teşekkür etti: 721
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:6249
Ladeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
ayhh ßende düşmüşüm
düşmeyen war mı acaßa
ama dawranışLarum deiŞmemiş

iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır
ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır !
Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (08-08-08)
Eski 08-08-08, 07:11 Çevrimdışı   #4
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.760
Teşekkür etti: 2.212
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:38915
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Ladeyna´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ayhh ßende düşmüşüm
düşmeyen war mı acaßa
ama dawranışLarum deiŞmemiş
olsun yeterki düşün yeterki düşün en büyük grup olcaz ünlülerimiz bile sponsorlarımızda var yarın atcam resimlerini

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 08-08-08, 07:21 Çevrimdışı   #5
Doçent

Ladeyna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.295
Teşekkür etti: 721
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:6249
Ladeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
utanmaSa ßeşikten aşşaa ittirecek masum ßeßeLeri

iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır
ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır !
Eski 08-08-08, 09:38 Çevrimdışı   #6

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.551
Teşekkür etti: 4.173
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18444
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bende geldim gruba
düşmüşüm bende

Eski 08-08-08, 10:15 Çevrimdışı   #7
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 704
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
bende geldimmm

ama ben beşikten düşmemşim

kuzenim olcak zırtapoz abim beni beşikten atmış aşağa

hareketlerim zatii o günden beri hiç bi zaman normal olmadıı

bnde başkanlık istiyorum

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....
Eski 08-08-08, 10:45 Çevrimdışı   #8

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ferhat sana vermezki başkanlığı

Eski 08-08-08, 11:12 Çevrimdışı   #9
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
ben kızlardan o da irkeklerden sorumlu olur
demokraside çareler tükenmez

...

....
Eski 08-08-08, 11:29 Çevrimdışı   #10

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
tamam olur o zaman bende aşçı başı olmak istiyorum

Eski 08-08-08, 12:15 Çevrimdışı   #11
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
aşçı başı mı olcann

olsun oda ii onada ihtiyaç vardır

...

....
Eski 08-08-08, 13:51 Çevrimdışı   #12
Stajyer
Huzur Pınarı

selgi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 93
Teşekkür etti: 111
RepForum Gücü: 1
Forum Puanı:433
selgi ara sıra gören oluyorselgi ara sıra gören oluyorselgi ara sıra gören oluyorselgi ara sıra gören oluyorselgi ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
ayyy hem beşikten hem eşşekten düştüm valla

HayaLLer GerçekLeriN YarıSıymı$..SeNde Yarı Yarıya BeNimSin .!.

:.:.:.:Hêr sey RênkLî øLSâdâ "KARANLIK" tâ nê qørêßîLîrSîn'ky?.:.:.:...
Eski 08-08-08, 16:54 Çevrimdışı   #13

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
vivace´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
aşçı başı mı olcann

olsun oda ii onada ihtiyaç vardır
yaparım yemek ama size kalırmı bilemem

Eski 08-08-08, 17:22 Çevrimdışı   #14
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.132
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32530
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
la ferhat ben beşikten degilde 2 yasında ucurumdan asagı düşmüşüm olur mu

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 08-08-08, 17:27 Çevrimdışı   #15
Doçent
Düşünürler grubu

DüşüM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.315
Teşekkür etti: 1.189
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10904
DüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
gün geçmiyor ki biryerlerden düşmeyeyim
Eski 08-08-08, 17:38 Çevrimdışı   #16

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Bir Ben Eksiktim´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
la ferhat ben beşikten degilde 2 yasında ucurumdan asagı düşmüşüm olur mu
olmaz olmaz hadi dükkanın önünü kapatma

Eski 08-08-08, 17:46 Çevrimdışı   #17
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.132
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32530
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ferhat gelsin buraya

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 08-08-08, 17:49 Çevrimdışı   #18

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Bir Ben Eksiktim´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ferhat gelsin buraya
kapıcı die beni bıraktı o buraya ben varım benle konuş

Eski 08-08-08, 17:52 Çevrimdışı   #19
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

GamzeL.im - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.144
Teşekkür etti: 1.013
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:14427
GamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Biz düsmüsüz düscegimiz kadar be kardesim besikten düssek kac yazar
Düstük serepsisim yalan yok

Kutu kutu pense elmamı yerse

içimdeki çocuk geriye dönse

Eski 08-08-08, 22:35 Çevrimdışı   #20
Stajyer
Müzik grubu

ShadoWoFtHeDaY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 100
Teşekkür etti: 8
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:80
ShadoWoFtHeDaY ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
şahsen beşikten deilde kanepeden tam olarak kafamın üstüne düşmüşüm abim :"düştüğün için böle oldun" diyip beni delirtiyo

Konu Seçenekleri