| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]() | Küçükken Beşikten düşenler birligi!!! Birligimizin Temel amacı küçükken beşik yada yüksek bi yerden düştükten sonra davarnışlarında degişiim olanlar. -hayatlarında 1 kez bile birinin kendilerine "olm beşikten mi düştün"diyenler. -düştükten sonra düştügünü inkar etmeyip"düşmez kalkmaz bir Allah" diyenler. ![]() -toplum içinde düştügü halde gezebilenler ![]() -kim daha yüksekten düştü deyip yarış yapanlar. -olmadı kendilerini daha yüksekten atanlar. ![]() -ne olursa olsun düşmeyi Hobi edinenler. -Bunun Dışında deliler mayyaklar kendini deli yada mayyak sananlara kapımız daima açık bunlar yandan yemiş bi üyelikle devam edebilir birligimize. Küçükken beşikten düşen ünlüler ![]() Jessica Alba düştügünü inkar etmez ben hep düşerim Yollara der ![]() ![]() Paris Hilton düştük bikere düşmeye devam diyenlerden ![]() ![]() Milla Jovovich Benim için düşenlerden ![]() ![]() millo ventimiglia Düştük kardeşim ne var bunda diyenlerden... ![]() Justin timberlake nerden düştüm buraya diyenlerden... ![]() ![]() yo yo düştüklan bişeymi ... var diyen saygı duyduggumuz fiftiy abi 50 Cent![]() Ve son olarak küçükken 2. kattan düşen ben ve grubu kuran olaraktan başkanım ![]() 2 başkan alımı daha vardır üzülmeyin ama ben onursal başkan olarak en büyük düşen benim ona göre ![]() ![]() ![]() çiçekleri eve yollayabilirsiniz telefon numaramı isteyenler özel mesajdan ulaşsın lütfen hepinize yeterim ![]() ![]() ![]() Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 721
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ayhh ßende düşmüşüm ![]() düşmeyen war mı acaßa ![]() ama dawranışLarum deiŞmemiş ![]() ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Yσкє∂!¢! (08-08-08) |
| | #4 | |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.212
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür | |
|
| | #5 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 721
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | utanmaSa ßeşikten aşşaa ittirecek masum ßeßeLeri ![]() ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #6 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.173
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende geldim gruba ![]() düşmüşüm bende ![]() |
|
| | #7 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende geldimmm ![]() ama ben beşikten düşmemşim ![]() kuzenim olcak zırtapoz abim beni beşikten atmış aşağa ![]() ![]() hareketlerim zatii o günden beri hiç bi zaman normal olmadıı ![]() bnde başkanlık istiyorum ![]() ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ferhat sana vermezki başkanlığı ![]() |
|
| | #9 |
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben kızlardan o da irkeklerden sorumlu olur ![]() ![]() ![]() demokraside çareler tükenmez ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #10 |
tamam olur o zaman bende aşçı başı olmak istiyorum ![]() |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aşçı başı mı olcann ![]() olsun oda ii onada ihtiyaç vardır ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #12 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 111
Forum Gücü: 1 Forum Puanı:433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ayyy hem beşikten hem eşşekten düştüm valla ![]() :.:.:.:Hêr sey RênkLî øLSâdâ "KARANLIK" tâ nê qørêßîLîrSîn'ky?.:.:.:... |
|
| | #13 |
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaparım yemek ama size kalırmı bilemem ![]() |
|
| | #14 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
la ferhat ben beşikten degilde 2 yasında ucurumdan asagı düşmüşüm olur mu Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #15 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.189
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gün geçmiyor ki biryerlerden düşmeyeyim |
|
| | #16 | |
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |
|
| | #17 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ferhat gelsin buraya Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #18 |
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kapıcı die beni bıraktı o buraya ben varım benle konuş ![]() |
|
| | #19 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.013
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:14427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biz düsmüsüz düscegimiz kadar be kardesim besikten düssek kac yazar ![]() ![]() Düstük serepsisim yalan yok Kutu kutu pense elmamı yerse içimdeki çocuk geriye dönse ![]() |
|
| | #20 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 8
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:80 ![]() ![]() |
şahsen beşikten deilde kanepeden tam olarak kafamın üstüne düşmüşüm abim :"düştüğün için böle oldun" diyip beni delirtiyo |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |