| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]() | laptop için anakart
arkadaşlar daha önce burda paylaştığım gibi pc de görüntü sorunu vardı.servise gönderdim.servisten gelen cvp sıvı teması olduğundan -ki ben ne zaman temas etti sıvı farkında deilim-475 $ artı servis ücreti ve kdv istendi ama ben şu an bu miktarı veremem sormak istediğim anakart mutlaka servisin söylediği kart mı olmalı?herhangi bi başka daha ucuz kart takılamaz mı acaba? ne etsem berebare bitmedi o yılgın maç,, herkes bende kalanı küçük bi sıyrık sanır... biri aklıma düştükçe için nasıl izdiham,, terkedilmiş bi evin ilk günü kadar ağır... |
|
| | #2 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.606
Forum Gücü: 221 Forum Puanı:88518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Klasik bi teknik servis efsanesidir sıvı teması çözüm bulamazlarsa hemen bunu derler... cep telefonu servisleride tabi ![]() Neyse Eğer götürdüğünüz yetkili servisse yani markanın teknik servisi ise mecburen istedikleri meblağı vericeksiniz Laptop çünkü. Geçmiş olsun Yada biraz daha piyasa araştırması yapmanızı tavsiye ederim ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Arda (14-10-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |