DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Müzik Tartışmaları

Konu Seçenekleri
Eski 09-07-07, 11:36 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi

korach - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.030
Teşekkür etti: 331
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:7034
korach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmış
Live Earth'de Metallica'yı Nasıl Buldunuz?

Duruşları yetti yalnızca.O kadar insan sanki sadece Metallica için gelmişti.James Nothing Else Matters'de yine o ''Yeah!!Yeah!!!'' kısmıyla bizi öldürdü.Rob'unda gruba ne kadar alıştığını ve ne kral bass cı olduğunu tekrar canlı canlı gösterdiler.Metallica'yı canlı izlemek inanılmazdı ve yeni albüm için umutlanmakta..

we were taught spring is love,spring is birds,spring is flowers...what a fucking lie!
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
pntgrm (10-07-07), weekend warrior (04-11-07)
Eski 10-07-07, 13:53 Çevrimdışı   #2
Öğrenci

pntgrm - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10
Teşekkür etti: 9
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:37
pntgrm Herkese mesafeli
diger gruplara gore her zaman iyiler. ama tabi bu performansı 80 li yıllardaki sahne performanslarıyla kıyaslanamaz.

3 bin yılın hesabını yapamayan insan karanlıkta yürümeye mahkumdur..!

Eski 10-07-07, 14:09 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Kemalistler

UnDeaTh - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.929
Teşekkür etti: 214
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:1701
UnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyor
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
süper ya yeah die barırken süperdi ama

Seni Seviyordum Ve Senin Haberin Yoktu

http://www.zamansiz.com/seni-seviyor....html?t=132776
Eski 10-07-07, 17:58 Çevrimdışı   #4

Mod. denetleyicisi

MissCrow - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.065
Teşekkür etti: 3.328
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:34009
MissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
izleyip izleyip tekrar hayran oluyorum adamlara yaa

MmMmMmMmMmMmm...!

Eski 10-07-07, 22:32 Çevrimdışı   #5
Profesör

metalik_manyak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.794
Teşekkür etti: 795
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:7413
metalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmış
sallamasyon bir solo olmuş
bitirişlerini beğenmedim açıkçası

Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım
Eski 12-07-07, 04:21 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi

mustafa803 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 843
Teşekkür etti: 222
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:670
mustafa803 ara sıra gören oluyormustafa803 ara sıra gören oluyormustafa803 ara sıra gören oluyormustafa803 ara sıra gören oluyormustafa803 ara sıra gören oluyormustafa803 ara sıra gören oluyor
abi ya ben hiç bişi anlamıyorum bunlardan.ben yabancı şarkı dinlemeyi severim ama anlaşılacak bunlar resmen böğürüyor kusacaklar diye korkuyorum

"Ey millet,Allah birdir.Şanı büyüktür.(mustafa Kemal Atatürk 7 Şubat 1923-Balıkesir)
Alıntı:
Eski 12-07-07, 11:47 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi

korach - ait Avatar
korach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmış
Alıntı:
mustafa803´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
abi ya ben hiç bişi anlamıyorum bunlardan.ben yabancı şarkı dinlemeyi severim ama anlaşılacak bunlar resmen böğürüyor kusacaklar diye korkuyorum
bağırmaktan kusmazlarda senin espri anlayışından kusabilirler belki!
James hetfield in de sesine laf atabiliyorsan daha ne diyim tamam eski hali yok ama hala çok iyi.
ayrıca böğürme dediğin nerede geçiyor?böyle saçmalıklara ilgi çekmelere gerek yok.başlık performansları hakkında fikir paylaşımıdır.'ay çok bağırıyorlar,böğürüyorlar' tripleri değil.

we were taught spring is love,spring is birds,spring is flowers...what a fucking lie!
Eski 12-07-07, 12:25 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi
Müzik grubu

pħί©ѓγ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 781
Teşekkür etti: 451
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:2852
pħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyor
izlemedim ama süperdir herhalde

...... Her Şey BenDen ÖncE Ben SeNDeN SonRaYım ......
Eski 12-07-07, 19:54 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi

mustafa803 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 843
Teşekkür etti: 222
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:670
mustafa803 ara sıra gören oluyormustafa803 ara sıra gören oluyormustafa803 ara sıra gören oluyormustafa803 ara sıra gören oluyormustafa803 ara sıra gören oluyormustafa803 ara sıra gören oluyor
Alıntı:
korach´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bağırmaktan kusmazlarda senin espri anlayışından kusabilirler belki!
James hetfield in de sesine laf atabiliyorsan daha ne diyim tamam eski hali yok ama hala çok iyi.
ayrıca böğürme dediğin nerede geçiyor?böyle saçmalıklara ilgi çekmelere gerek yok.başlık performansları hakkında fikir paylaşımıdır.'ay çok bağırıyorlar,böğürüyorlar' tripleri değil.
canım kardeşim benim ben sadece bi fikrimi söyledim.sen bana performansı sormuştun bende fikrimi ortaya koydum.kızmalara gerek yok sakin olalım ya.benim ilgi çekmeye ihtiyacım yok.benim düşüncelerim zaten ilgi çekici olur gerektiğinde.lütfen bir birimizi anlamada zorlanmıyalım.hazmedebilelim

"Ey millet,Allah birdir.Şanı büyüktür.(mustafa Kemal Atatürk 7 Şubat 1923-Balıkesir)
Alıntı:
Eski 12-07-07, 23:55 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi

korach - ait Avatar
Alıntı:
mustafa803´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
canım kardeşim benim ben sadece bi fikrimi söyledim.sen bana performansı sormuştun bende fikrimi ortaya koydum.kızmalara gerek yok sakin olalım ya.benim ilgi çekmeye ihtiyacım yok.benim düşüncelerim zaten ilgi çekici olur gerektiğinde.lütfen bir birimizi anlamada zorlanmıyalım.hazmedebilelim
konu hazmetme meselesi değil.böğürme gibi bir ithamda bulunmuşsun ortada böğürme denecem bir ses yok.Metallica'nın çok saygın bir grup olmasındadır bu tepkim.kızdığım nokta bilmeden etmeden laf olsun diye yapılan yorumlar.

Eski 18-07-07, 00:01 Çevrimdışı   #11
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.501
Teşekkür etti: 2.797
RepForum Gücü: 104
Forum Puanı:45037
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Metallica gibi rock müziğine anıt dikmiş bir gurubu herkesin anlayabilmesi mümkün değildir.Anlaması da gerekmez tercihler herzaman kişinin kendisini bağlar..Metallica eski sert tarzlarını terkedeli çok oluyor ve inanın bu durum beni fazlasıyla memnun etmiştir..James Hatfield'in sesi sanki rock için yaratılmış..Polemik için söylemiyorum inanın dinleyen arkadaşlara saygım sonsuzdur geçen akşam Murat Göğebakan rastgeldi tv. de şarkı söylüyordu kendince..Böğürme diye buna derim..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
korach (18-07-07), weekend warrior (04-11-07)
Eski 13-09-07, 01:15 Çevrimdışı   #12
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.567
Teşekkür etti: 1.474
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:19754
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
mükemmeldi tek kelimeyle

o kadar iyi ki dinlerken hönküre hönküre eşlik etme hissi uyandırdı ben de öyle yaptım

süperrr
Eski 03-11-07, 18:04 Çevrimdışı   #13
Stajyer
Müzik grubu

isofb4126 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 85
Teşekkür etti: 82
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:131
isofb4126 ara sıra gören oluyorisofb4126 ara sıra gören oluyor
Metallica gibi gereken saygınlığı göremeyen bir gruba sen bu saygısızlığı yapamazsın dostum Metallica kendini kanıtlamış bir grup zaten senin onu övmene falan da ihtiyacı yok ama onları bu şekilde eleştiremezsin. . Böğürüyolar demişsin sen böğürme görmemişsin. O zaman sen bi "Vital Remains - Icons Of Evil" falan dinle ondan sonra konuş

I forget myself
Eski 04-11-07, 21:11 Çevrimdışı   #14
Cezalı Üye

weekend warrior - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.746
Teşekkür etti: 171
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:2883
weekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyor
Alıntı:
metalik_manyak´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sallamasyon bir solo olmuş
bitirişlerini beğenmedim açıkçası
o sallamasyon solo dediğiniz sanırım jimmy hendrix'in third stone from the sun'ın introsu olmalı metalik_manyak bey.hani şu kirk'ün en başta çaldığı.
Eski 01-12-07, 22:05 Çevrimdışı   #15
Asistan
Müzik grubu

bLaCk_jaCkaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 491
Teşekkür etti: 115
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:1127
bLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
metallica da eski metallica değildi valla kimse kusura bakmasın eskden cok severdim simdi yaslandılar

██▒▒▒▒████████
██▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒
██▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒
██▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒
██████████████
▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒██
▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒██
▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒██
████████▒▒▒▒██
Tek Millet Tek Devlet Tek bayrak Tek Dil
Türkiye Türk'lerindir
Ne mutlu Türk'üm diyene
Eski 01-12-07, 22:25 Çevrimdışı   #16
Öğretim üyesi

korach - ait Avatar
yaşlanınca sevilmiyor mu gruplar?
ne anlamsız bir gerekçe ya
böyle kolay yargılarda bulunmayalım

Konu Seçenekleri