| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi ![]() | Live Earth'de Metallica'yı Nasıl Buldunuz? Duruşları yetti yalnızca.O kadar insan sanki sadece Metallica için gelmişti.James Nothing Else Matters'de yine o ''Yeah!!Yeah!!!'' kısmıyla bizi öldürdü.Rob'unda gruba ne kadar alıştığını ve ne kral bass cı olduğunu tekrar canlı canlı gösterdiler.Metallica'yı canlı izlemek inanılmazdı ve yeni albüm için umutlanmakta.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) | pntgrm (10-07-07), weekend warrior (04-11-07) |
| | #2 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:37 ![]() |
diger gruplara gore her zaman iyiler. ama tabi bu performansı 80 li yıllardaki sahne performanslarıyla kıyaslanamaz.
|
|
| | #3 | |||
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 214
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1701 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |||
| ||||
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.328
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
izleyip izleyip tekrar hayran oluyorum adamlara yaa ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #5 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 795
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:7413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sallamasyon bir solo olmuş bitirişlerini beğenmedim açıkçası Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım |
|
| | #6 | |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 222
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:670 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abi ya ben hiç bişi anlamıyorum bunlardan.ben yabancı şarkı dinlemeyi severim ama anlaşılacak bunlar resmen böğürüyor kusacaklar diye korkuyorum ![]() "Ey millet,Allah birdir.Şanı büyüktür.(mustafa Kemal Atatürk 7 Şubat 1923-Balıkesir) Alıntı:
| |
|
| | #7 | |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:7034 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
James hetfield in de sesine laf atabiliyorsan daha ne diyim tamam eski hali yok ama hala çok iyi. ayrıca böğürme dediğin nerede geçiyor?böyle saçmalıklara ilgi çekmelere gerek yok.başlık performansları hakkında fikir paylaşımıdır.'ay çok bağırıyorlar,böğürüyorlar' tripleri değil. | |
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 451
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2852 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
izlemedim ama süperdir herhalde ...... Her Şey BenDen ÖncE Ben SeNDeN SonRaYım ...... |
|
| | #9 | ||
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 222
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:670 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
"Ey millet,Allah birdir.Şanı büyüktür.(mustafa Kemal Atatürk 7 Şubat 1923-Balıkesir) Alıntı:
| ||
|
| | #10 | |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:7034 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
| | #11 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.797
Forum Gücü: 104 Forum Puanı:45037 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Metallica gibi rock müziğine anıt dikmiş bir gurubu herkesin anlayabilmesi mümkün değildir.Anlaması da gerekmez tercihler herzaman kişinin kendisini bağlar..Metallica eski sert tarzlarını terkedeli çok oluyor ve inanın bu durum beni fazlasıyla memnun etmiştir..James Hatfield'in sesi sanki rock için yaratılmış..Polemik için söylemiyorum inanın dinleyen arkadaşlara saygım sonsuzdur geçen akşam Murat Göğebakan rastgeldi tv. de şarkı söylüyordu kendince..Böğürme diye buna derim..
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | korach (18-07-07), weekend warrior (04-11-07) |
| | #12 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.474
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:19754 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mükemmeldi tek kelimeyle o kadar iyi ki dinlerken hönküre hönküre eşlik etme hissi uyandırdı ben de öyle yaptım ![]() süperrr |
|
| | #13 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 82
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:131 ![]() ![]() |
Metallica gibi gereken saygınlığı göremeyen bir gruba sen bu saygısızlığı yapamazsın dostum Metallica kendini kanıtlamış bir grup zaten senin onu övmene falan da ihtiyacı yok ama onları bu şekilde eleştiremezsin. . Böğürüyolar demişsin sen böğürme görmemişsin. O zaman sen bi "Vital Remains - Icons Of Evil" falan dinle ondan sonra konuş I forget myself |
|
| | #14 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 171
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #15 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 115
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1127 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
metallica da eski metallica değildi valla kimse kusura bakmasın eskden cok severdim simdi yaslandılar
██▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒ ██▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒ ██▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒ ██████████████ ▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒██ ▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒██ ▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒██ ████████▒▒▒▒██ Tek Millet Tek Devlet Tek bayrak Tek Dil Türkiye Türk'lerindir Ne mutlu Türk'üm diyene |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:7034 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaşlanınca sevilmiyor mu gruplar? ne anlamsız bir gerekçe ya ![]() böyle kolay yargılarda bulunmayalım |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |