| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]() | Daha evvel aldığım msn hesabını kaldırmak istiyorum..Hiç bir şekilde karşıma çıkmasını istemiyorum...Diyeceksiniz ki 30 gün aktif olma kendiliğinden silinir..Hayır beklemek istemiyorum..Yardım arkadaşlar... |
|
| | #2 | |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 4.553
Forum Gücü: 108 Forum Puanı:37233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | BigBang (15-09-07) |
| | #3 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 18
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:694 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | e aynısı banada olmustu adresıme hıc bır sekılde ulasmak ıstemıyordum ama 30 gunde bekleyemıyordum bır sekılde acıyordum o yuzden gir msn ın ayarlarına not defterıen kafadan sacma sapan rastgele sıfre yaz aklında tutamayacagın sonra onları kopyala yapıstır tum bılgılerını bakmadan rastgele deıstır gızlı sorunu falan altarnatıf mail adfresınıde olmayan bır maıl adresıne yonlendır zaten ondan sonra acmak ıstesen bıle acamazsın baskada yolu yok |
|
| | #4 |
| Öğrenci Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | çok teşekkür ederim |
|
| | #5 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | :( ama bn 30 günü kesinlikle bekleyemem ben açmasam bile başkası açıyor.. patlatmışlar we benim adıma herkesle saçma sapan konuşuyor başka yolu yokmuu? |
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.413
Forum Gücü: 155 Forum Puanı:57673 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zaten Patlatmışlarsa Şifrenizi Bilmiyorsunuzdur Şifrenizi Bilmiyorsanız Hiç Bir Şekilde Kapatamazsınız Eğer Şifrenizi Biliyorsanızda Bilgilerinizi Değiştirip Başkasının Açmasını Engellemiş Olursunuz =) Baban Sana Bisiklet Sürmeyi Öğretirken Ben Babamdan Alkölün Şıklığını Öğreniyordum (; |
|
| | #7 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | ... teşekkürler ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |