Konu Seçenekleri
Eski 14-09-07, 23:50 Çevrimiçi   #1
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.695
Teşekkür etti: 1.972
RepForum Gücü: 70
Forum Puanı:29694
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Soru Msn İptal Etmek

Daha evvel aldığım msn hesabını kaldırmak istiyorum..Hiç bir şekilde karşıma çıkmasını istemiyorum...Diyeceksiniz ki 30 gün aktif olma kendiliğinden silinir..Hayır beklemek istemiyorum..Yardım arkadaşlar...
Eski 14-09-07, 23:52 Çevrimdışı   #2

Forumda uzman

MareNostrum - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.454
Teşekkür etti: 4.553
RepForum Gücü: 108
Forum Puanı:37233
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
msn adresinizi iptal etmek için anlatım..

arkadaş http://accountservices.msn.com adresine gir, msn adresini sonra parolanı gir, oturum aç var ona tıkla, sonra müşteri hizmetleri diyor ona tıkla , hesabınızı kapatın var ona da tıkla , sonra devam düğmesine tıkla , hesabımı iptal et var ona tıkla 30 gün sonra adres kullanılmaz.
bu yöntemi buldum

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "
Mesaja teşekkür eden:
BigBang (15-09-07)
Eski 11-01-08, 17:02 Çevrimdışı   #3
Stajyer
Mfa
Genel Mesajlar: 90
Teşekkür etti: 18
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:694
Mfa ara sıra gören oluyorMfa ara sıra gören oluyorMfa ara sıra gören oluyorMfa ara sıra gören oluyorMfa ara sıra gören oluyorMfa ara sıra gören oluyor
e aynısı banada olmustu adresıme hıc bır sekılde ulasmak ıstemıyordum ama 30 gunde bekleyemıyordum bır sekılde acıyordum o yuzden gir msn ın ayarlarına not defterıen kafadan sacma sapan rastgele sıfre yaz aklında tutamayacagın sonra onları kopyala yapıstır tum bılgılerını bakmadan rastgele deıstır gızlı sorunu falan altarnatıf mail adfresınıde olmayan bır maıl adresıne yonlendır zaten ondan sonra acmak ıstesen bıle acamazsın baskada yolu yok
Eski 19-05-08, 08:44 Çevrimdışı   #4
Öğrenci
Huzur Pınarı

ferdane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
ferdane Herkese mesafeli
çok teşekkür ederim
Eski 23-07-08, 17:41 Çevrimdışı   #5
Öğrenci
Genel Mesajlar: 2
Teşekkür etti: 0
qarcia Herkese mesafeli
:(

ama bn 30 günü kesinlikle bekleyemem ben açmasam bile başkası açıyor.. patlatmışlar we benim adıma herkesle saçma sapan konuşuyor başka yolu yokmuu?
Eski 23-07-08, 21:38 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.362
Teşekkür etti: 1.413
RepForum Gücü: 155
Forum Puanı:57673
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Zaten Patlatmışlarsa Şifrenizi Bilmiyorsunuzdur

Şifrenizi Bilmiyorsanız Hiç Bir Şekilde Kapatamazsınız

Eğer Şifrenizi Biliyorsanızda Bilgilerinizi Değiştirip Başkasının Açmasını Engellemiş Olursunuz =)

Baban Sana Bisiklet Sürmeyi Öğretirken
Ben Babamdan Alkölün Şıklığını Öğreniyordum (;
Eski 22-08-08, 20:19 Çevrimdışı   #7
Öğrenci
Genel Mesajlar: 2
Teşekkür etti: 0
qarcia Herkese mesafeli
...

teşekkürler

Konu Seçenekleri