Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 07-11-07, 16:46 Çevrimdışı   #1

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.510
Teşekkür etti: 4.167
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18371
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
msn messenger açılmıor

ark internette araştırdım her türlü çözümü denedim ama olmuor hep aynı hatayı verior 80048820 hiç bir çözüm işe yaramadı

Aslanlar sahada tribünler ayakta
90 dakika taraftar arkanda
Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda
Şampiyon olunca coşalım çılgınca

Eski 07-11-07, 16:48 Çevrimdışı   #2
Rektör
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 8.382
Teşekkür etti: 6.488
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:16138
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
OyUnCu_dAnA´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ark internette araştırdım her türlü çözümü denedim ama olmuor hep aynı hatayı verior 80048820 hiç bir çözüm işe yaramadı
sürümü kaç ?
..bence eğer 8.1 kullanmıyorsan mevcut olanı sil ve 8.1 win.live mess. yükle

ve bilgisayarının saatini ayarla ..bozuksa..

parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz !

Eski 07-11-07, 16:48 Çevrimdışı   #3
Dekan

Samson - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.942
Teşekkür etti: 2.738
RepForum Gücü: 124
Forum Puanı:50805
Samson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
MSN hatası kod: 80048820

Alıntı

Sevgili İnternet Dostlarım. "MSN hatası kod: 80048820"

Bu MSN problemini ben ŞÖYLE YAŞADIM, ŞÖYLE ÇÖZÜYORUM.

DİĞER ARKADAŞLARIN DEDİKLERİ YÜZEYSEL ÇÖZÜMLER DOĞRUDUR.
ÖNCELİKLE BU AYARLAR KONTROL EDİLİP UYGULANMASI GEREKİR.

(-BİLGİSAYARIN SAATİ VE TARİHİ DOĞRU OLSUN.
-TARİH VE SAAT ÖZELLİKLERİNDEN İNTERNET SAATİNİ DE GÜNCELLEYİN.
-BAŞLA / ÇALIŞTIR'DAN "regsvr32 Softpub.dll" Yİ DE DENEYİN.)

Bunlar ÇÖZMEDİ DİYORSANIZ, PROBLEMİ BİR DE BENDEN DİNLEYİN..

Önce bu durumu nasıl yaşadığımı biraz anlatmak istiyorum. Bizim apt de 4 kullanıcıyız. Kökü bende sistemin. Bu problemi yaşadığımda tüm apartmanda benden internet alan kişiler msn'ye giremiyor. HATA Kodu aynı: "MSN hatası kod: 80048820". Burdan yola çıkarak düşündüm. 146 ile telefonla bağlandım, msn giriyor. 146 ile bağlı iken internet bağlantımı komşularla paylaştım. Onlar da girebiliyor. 146 kapat. Adsl ile bağlantı sağla. Bu yöntemle girmiyor. İnternet var, Skype canavar gibi, AMA MSN GİRMİYOR.
Benim bilgisayar Lap top. Alırsın kucağına Kafeye gidersin. Kafedeki makinalar MSN giriyorlar. Takarsın bir ağ kablosu, benimki de GİRDİ.

1- Bu bilgisayarla, MSN sürümüyle, versiyonuyla ilgili bir problem değil.
Aynı program, 146 ve başkasının bağlantısıyla giriyor.
2- Bu kesinlikle "TTNET'ten bana gelen BAĞLANTI PROBLEMİ".
3- Bu olay ADSL ile ICQ CHAT e girememe problemimizle aynı bir problem.

NEYSE GELELİM ÇÖZÜME..

İnternete bağlandığımızda ya sabit IP ve DNS kullanırız, yada OTOMATİK.
Bu ayarlar bağlantı özelliklerimizde TCP/IP de yapılır.
Bazı modemlerin de setup alanında vardır: IP ve DNS otomatik mi olsun, sabit mi. Normalde bunlar hep otomatik te bırakılır. Otomatik olunca, adsl her bağlantısında başka bir IP vd DNS numarası alır kendisine. MSN de ne hikmetse her IP ve DNS ye bağlanma izni vermiyor. İŞTE PROBLEM BUDUR.
HER BAĞLANTIDA OTOMATİK OLARAK FARKLI BİR DNS NUMARASI ELDE ETTİĞİMİZ İÇİN, BAZI DNS NUMARALARI MSN YE BAĞLANABİLDİĞİ İÇİN, BAZI LARI DA (BENCE AŞIRI KULLANIM SEBEBİYLE MSN TARAFINDAN) ENGELLENDİĞİ İÇİN BÖYLE BİR DURUM ORTAYA ÇIKIYOR.
BAĞLANAMAYINCA BEN MODEMİ KAPATIP AÇIYORUM. EN BASİT YÖNTEM, ELEKTRİĞİNİ KAPATIP AÇMAK (MODEMİ RESETLEMEK DEĞİL). BU ŞEKİLDE 2-3 DENEMEDE, MSN AĞLANABİLİYOR. BAZEN 4-5 DENEME YAPMAMA RAĞMEN BAŞARI YOK. AMA MUTLAKA OLUYOR.BU KURRA ÇEKİP SAĞLIKLI DNS YAKALAMA İŞİ. BATIL İNANÇ GİBİ GELECEK AMA BU BÖYLE.
SAĞLIKLI BİR BAĞLANTI YAKALAYINCA, BU AĞLANTIYI KAYBETMEMEK GEREKİYOR. MODEM AYARLARINDA

-PPPoE LLC seçmek önemli, bağlantı kesilmesin diye (bağlantı hiç kullanılmayınca malum otomatik kesilmesi durumu vardır. kesilince de yeniden bağanır. yeniden bağlanınca da yeni bir dns numarası alır. yeni dns ise yeni bir çekiliştir. MSN girmeyebilir) AKTİF TUT ayarı 0 dakika olursa hiç bağlantı kesilmez. kesilmedikçe de bu MSN ye bağlana bildiğiniz BAĞLANTI kaybolmaz.

BU SIKINTILARIN ORTADAN KALKMASI İÇİN,

1- MSN DIŞINDAKİ MESSENGERLARA DA EĞİLMELİYİZ.
2- TTNET İN BU DNS MUHABBETİNE SAĞLIKLI ÇÖZÜM BULMASINI BEKLEMELİYİZ.
3- ZAHMETLİ DE OLSA, BENİM YÖNTEME EĞİLMELİYİZ.

BEN SADECE KENDİMDE DEĞİL, BAŞKALARINDA, HATTA İNTERNET KAFELERDE DE BUNU DENEDİM, YAŞADIM, MSN ye hiç girilemeyen KAFEDE bu yöntemle mekan sahibinden, İDDİA KAZANDIM. (bursa, mkp, address kafe)

DEDİĞİM GİBİ, "DAHA ÖNCE GİREBİLİYORDUM" DİYORSANIZ, GİREBİLENE KADAR, MODEMİN FİŞİNİ ÇIKARTIP TAKIN, DENEYİN. BİR KERE GİRİNCE DE O BAĞLANTIYI KOPARMAYIN. MODEM BAŞKASININ ELİNDEYSE ONA SÖYLEYİN, BÖYLE BÖYLEYMİŞ DEYİN. MODEMİN ELEKTRİK FİŞİNİ ÇIKARTIP TAKSIN. MODEMİN BAĞLANTI AYARLARINDAN DA BAĞLANTI SÜRESİNİ YA 10000 dakika gibi uzun bir süre yapsın, YADA 0 dakika. Bağlantı kopma süresi 0 (sıfır) dakika yapılınca hiç bağlantı kopmaz.
AMA BU ANLATTIKLARIM OTOMATİK IP SİSTEMİYLE BAĞLANAN MODEMLER İÇİNDİR.
SABİT IP ve DNS lerde bu problemin yaşanmadığını gördüm.

BU PROBLEM YÖREDEN YÖREYE, BAĞLANTIDAN BAĞLANTIYA DEĞİŞEBİLMEKTEDİR. ÇÜNKÜ TTNET İN ÇOK FARKLI "IP ve DNS" numaraları var.

Konu Samson tarafından (07-11-07 Saat 16:52 ) de değiştirilmiştir..

Eski 07-11-07, 16:56 Çevrimdışı   #4
Dekan

Samson - ait Avatar
Samson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Msn Messenger 80048820 Hata Kodu ve Çözümü
1) İnternetinizin olup olmadığını kontrol edin.
2) Bilgisayarınızın saatini ve tarihini kontrol edin
3) Explorerın proxy ayarlarının otomatik bul seçeneğini kaldırın.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) connections (bağlantılar) Lan setting içindeki Automatically detect settings(otomatik proxy bul)seçeneğini kaldırın.
4) MSN Messenger 7.5i başlatın.sonra msn de "Tools" menüsündeki "Options." seçeneğini açın.orada "Connection," ve "Advanced Settings." seçeneğini açarak "SOCKS." seceneğini kaldırın okeyleyerek setting bölümünden çıkabilirsiniz.
5) Explorerın ayarlarındaki advantec seçeneğini ayarlayacağız.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) menüsündeki advantec (gelişmiş) sekmesindeki security altındaki
"Check for server certificate revocation" (sertifika ile iilgili alanı) sekmesinin chekini kaldırın.
"Use SSL 2.0" sekmesini işarateleyin
"Use SSL 3.0" sekmesini işarateleyin
6) Sonra da msn messengerınızı tamamen kapatın. System treyden de kaldırın. Daha sonrada başlat çalıştırdan
aşağıdaki komutları yazın. Her komutu yazıp okeylediğinizde reğisterin başarılı bir şekilde yapıldığına dair mesaj gelecektir. İşleminizi bitirdikren sonra msni tekrar çalıştırın.çalışmazsa makinenizi restart edip deneyin.
Yine sorun devam ederse msni update seçeneği ile kurun.

Eski 08-11-07, 16:23 Çevrimdışı   #5

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
gizmo önceliklen saol bunları bende denedim değişik msnler kurdum bilg modeminin fişini en az 20 defa çektim taktım(otomatik ip ile) bilg format attım modemi değiştirdim hiçbiri işe yaramadı

Eski 08-11-07, 18:40 Çevrimdışı   #6
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.854
Teşekkür etti: 1.971
RepForum Gücü: 213
Forum Puanı:85482
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Yuuhh O Nası Bi Msn Yahu =)

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Eski 08-11-07, 22:52 Çevrimdışı   #7

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.199
Teşekkür etti: 3.606
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:88480
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
MSN 80048820 hatası için çözüm

Aşağıdaki adresten run this file linkinde bulunan register-messenger-dll-files.bat dosyasını indirip çalıştırman yeterli.mesenger için gerekli olan bir kaç dosyayı register etmeni sağlıyor ve sorun genelde msnin 7.0 versiyonu ve üstünde çıkıyor.
Bu çekeceğiniz bir bat dosyasıdır. Bu dosyayı çalıştırdığınızda msnin kullandığı
Softpub.dll
Wintrust.dll
Initpki.dll
Rsaenh.dll
Mssip32.dll
Cryptdlg.dll
Msxml3.dll
dosyalarını registery ediyor.isterseniz aşağıdaki linkden bat dosyasını çekin istersenizde aşağıdaki komutları registery işlemek için Başlat - Çalıştırdan bu komutları tek tek yazın.Bu şekilde bu dll dosyaları registerye yazılacak ve sorununuz giderilecektir.

regsvr32 Softpub.dll /s
regsvr32 Wintrust.dll /s
regsvr32 Initpki.dll /s
regsvr32 Rsaenh.dll /s
regsvr32 Mssip32.dll /s
regsvr32 Cryptdlg.dll /s
regsvr32 Msxml3.dll /s

http://www.imzers.com/msn/solve/error-code-80048820
Sorununuz bu şekilde çözülecektir.

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Gözlerim Arkadaş Uzaklara,
Dalar Gider ah Faydasız...

Mesaja teşekkür eden:
MeLLoO (09-11-07)
Eski 09-11-07, 15:32 Çevrimdışı   #8

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
tmm aksam denicem bunları saol

Eski 09-11-07, 16:35 Çevrimdışı   #9
Doçent

MeLLoO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.507
Teşekkür etti: 482
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:4101
MeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biri
Sadness'in cevabı doğru. Ben internet cafede çalışıyorum. Başıma gelen bir olay. Sadness'e teşekkürler.

Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap;
Yok olacaksan neden varsın?

Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum...

Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!!

Xasiorklu Melo

Eski 09-11-07, 17:31 Çevrimdışı   #10

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
hocam tmmen yaptım desem ve olmadı desem inanırmısın genişletilmiş hata kodu 80048411 ona göre bişi bulabilirmisiniz yani dediklerinizin hepsini yaptım ama nıck başka bişiler bulabilirmisiniz

Mesaja teşekkür eden:
MeLLoO (09-11-07)
Eski 09-11-07, 18:16 Çevrimdışı   #11

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
epeybi araştırdım yapıcağın şey ; "bilgisayarın tarihini ileri atmak" mış mesela 9 kasım ya 9 aralık olucakmış saçma ama böyleymiş

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

Eski 09-11-07, 18:18 Çevrimdışı   #12
Doçent

MeLLoO - ait Avatar
MeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biri
Alıntı:
OyUnCu_dAnA´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hocam tmmen yaptım desem ve olmadı desem inanırmısın genişletilmiş hata kodu 80048411 ona göre bişi bulabilirmisiniz yani dediklerinizin hepsini yaptım ama nıck başka bişiler bulabilirmisiniz
Timedate ayarlarının doğru olduğundan emin misin sen? gün, ay, yıl, saat ayarlarını bir daha kontrol et. Başka bir you yok bunun.

Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum...

Xasiorklu Melo

Eski 09-11-07, 18:19 Çevrimdışı   #13
Doçent

MeLLoO - ait Avatar
Alıntı:
Sadness´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
epeybi araştırdım yapıcağın şey ; "bilgisayarın tarihini ileri atmak" mış mesela 9 kasım ya 9 aralık olucakmış saçma ama böyleymiş

İleri atmak değil ya o tarihi geri olanlar için. Asıl tarihe getirmen gerekiyor.

Xasiorklu Melo

Eski 09-11-07, 18:20 Çevrimdışı   #14

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Alıntı:
LegaL_MeLo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
İleri atmak değil ya o tarihi geri olanlar için. Asıl tarihe getirmen gerekiyor.
Alıntı:
ACİL YARDIM[Hata Kodu 80048820 Genişletilmiş Olarak 80048411 Hata Kodları Alıyorum]

aynı hatayı bende alıyodum daha sonra yapmam gerekeni öğrendim yapman gereken tek şey bilgisayarın tarihini ileri atmak mesela şu anda 15 eylül diyelim 20 ekim yap düzeliyor...

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

Eski 09-11-07, 18:23 Çevrimdışı   #15
Doçent

MeLLoO - ait Avatar
O sonuca ben de vardım da saçmalık Ne yani msn'nin çalışması için benim tarihimin gerçek tarihten ileri mi olması lazım

Xasiorklu Melo

Eski 09-11-07, 18:36 Çevrimdışı   #16
Dekan

Samson - ait Avatar
Kardiş modemin ayarlarına gir Wan ayarlarında Mtu size yi 1400 yap kaydet çık.

Mesaja teşekkür eden:
Sadness (09-11-07)
Eski 09-11-07, 18:46 Çevrimdışı   #17

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Her zamanki gibi modem faktörünü gözden kaçırdım

Gizmonun dediği doğru (:

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

Eski 09-11-07, 18:52 Çevrimdışı   #18
Dekan

Samson - ait Avatar
Du bakalım sadness, daha yanıt gelmedi

Bu hatanın çözümleri ile ilgili bir sürü efsane dolaşıyor internette, bu da olmazsa efsanelere geçiş yaparız

Eski 09-11-07, 18:54 Çevrimdışı   #19

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
valla aynen öle aha adam tarihi ileriye çektim düzeldi diyo

merakla bekliyoruz sonucu

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

Eski 09-11-07, 21:45 Çevrimdışı   #20

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.251
Teşekkür etti: 2.688
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:85646
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Msn problemini çözmenin çeşitli kriterleri vardır.

Farklı bilgisayrlarda, farklı hatlardan modemlerden girerek denersin.

ilk önce esas problemi belirle, ondan sonra çözüm üretmeye çalış bence.

Format çözüm değil. Bu sefer yapmışsın ama ileride başına gelirse bunu göz ardı etme.

Kapalı konu

Konu Seçenekleri