DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Yardım, Destek

Konu Seçenekleri
Eski 09-07-08, 13:32 Çevrimdışı   #1
Doçent
Genel Mesajlar: 2.571
Teşekkür etti: 3.099
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:8143
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
MSN Messenger hakkında

Şimdi arkadaşlar, dün sabah ben bilgisayarı açmıştım. Normalde bilgisayar açılırken otomatik olarak oturum açılırdı. Fakat her zaman otomatik oturum açılan hesabımla ilgili herşey gitmiş yani şimdi hep otomatik oturum açla açınca şifreyi insan zamanla unutuyor sonra neyse dedim bari şifresini değiştirivereyim dedim girdim baktım gizli sorunun yanıtını da unutmuşum Sonra dedim hatırlarım işte bugün oldu hatırlayamadım Şimdi ben e-mail adresime nasıl ulaşabilirim? Bir yolu yordamı var mı?
Eski 09-07-08, 16:36 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.048
Teşekkür etti: 5.394
RepForum Gücü: 174
Forum Puanı:70294
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Galiba var, eger alternatif email adresi verdiyse bu adresi acarken ordan ulasman mümkün olmasi lazim. Yani girip sitede sifreni unutugun icin cesitli seceneklerin var bunlardan biride kodumu alternatif adresime sal gibi bir secenek. tabi bundan yararlanabilmek icin öncelikle o adresi vermis olman gerek.

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Mesaja teşekkür eden:
Galiyev (09-07-08)
Eski 09-07-08, 16:39 Çevrimdışı   #3
Doçent
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Aklıma gelmedi değil ama şifre değişimi için link gönderilecek adresiminde şifresini unutmuşum Onun şifre değişimi için link gönderilecek adresi ise zaten ulaşamadığım malum adres aslında önemli değil sürekli kullandığım başka bi adres daha varda ben ogame hastasıyımdır ve tüm hesaplarım sürekli e-mail adresi bu ve ogame oyun kurallarına göre sürekli e-mail adresinizi kafanıza göre değiştiremiyorsunuz. Değiştirebilmek için evren operatörüne kayıtlı e-mail adresinden mail atmanız gerekiyor Kötü bir durumdayım baya bi araştırdım ama şimdilik bi yol bulamadım

Konu Galiyev tarafından (09-07-08 Saat 16:43 ) de değiştirilmiştir..
Eski 09-07-08, 16:42 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent

$.<3.M.!.N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.577
Teşekkür etti: 451
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:6022
$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
aynen bnmde var öle şifresini ve gizli yantı unuttuum adres öle duruo

KayBoLsam...

hiÇ oLsam...

yada

hiÇ oLmasam_?
Mesaja teşekkür eden:
Galiyev (09-07-08)
Eski 09-07-08, 17:44 Çevrimdışı   #5
Asistan
Huzur Pınarı

surperi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 165
Teşekkür etti: 96
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:846
surperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Gizli yanıtı da unutmuşsun,zor bir durum,Allah yardımcın olsun
Mesaja teşekkür eden:
Galiyev (09-07-08)
Eski 09-07-08, 23:03 Çevrimdışı   #6
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.854
Teşekkür etti: 1.971
RepForum Gücü: 213
Forum Puanı:85482
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ölme Eşeğim Ölme . . . =)

Ben Butun Cıkan Yolları Denedım Zamanında Hıc Bırı Cozum Wermıo (:

Yapabılecegın Olaylar Sunlar ;

Parolanı Hatırlaman Lazım
Gızlı Sorunu Bılmen Lazım
Alternatıf Maıl Adresıne Maıl Göndermen Lazım
Microsoftta Calısan Bır Arkadasın Olması Lazım =)

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Mesaja teşekkür eden:
Galiyev (10-07-08)
Eski 25-07-08, 10:53 Çevrimdışı   #7
Doçent
Ruhsal Durumum:
Soru

başka bir yol bilen var mı
ümidi kestim zaten de bi umut

Belki bir gün...
Eski 25-07-08, 11:59 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi
Müzik grubu

askkorsani - ait Avatar
Genel Mesajlar: 561
Teşekkür etti: 105
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1001
askkorsani üç beş tanıdığı olmuşaskkorsani üç beş tanıdığı olmuşaskkorsani üç beş tanıdığı olmuşaskkorsani üç beş tanıdığı olmuşaskkorsani üç beş tanıdığı olmuşaskkorsani üç beş tanıdığı olmuşaskkorsani üç beş tanıdığı olmuşaskkorsani üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
kısa bir el salla yeter
(benim bildiğim bazı programlar var onlarlan ulaşabilirsin şifrene belki)
Eski 25-07-08, 17:44 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

serhan89 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.137
Teşekkür etti: 234
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:4703
serhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
aynı şey benim de başıma gelmişti ve hesabımı geri aldım

microsoft merkezine ingilizce olarak olayı güzelce anlatan bi mail atıyorsun daha sonra bu adresin sana ait olup olmadığını öğrenmek için 16 soruluk bir cevap geliyor içinde hesapla ilgili herşey mevcut ancak 2-3 tanesini cevaplamak yeterli oluyor.
Daha sonra parolayı sıfırlama maili geliyor

heps toplam 2 günde gerçekleşiyor
2 farklı adres için yaptım bunu ve ikisinde de işe yaradı

Belirtilen gibi microsoftta çalışan bi arkadaşa falan ihtiyaç yok

Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun
http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html
Mesaja teşekkür eden:
Galiyev (25-07-08)
Eski 25-07-08, 19:26 Çevrimdışı   #10
Doçent
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
serhan89´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
aynı şey benim de başıma gelmişti ve hesabımı geri aldım

microsoft merkezine ingilizce olarak olayı güzelce anlatan bi mail atıyorsun daha sonra bu adresin sana ait olup olmadığını öğrenmek için 16 soruluk bir cevap geliyor içinde hesapla ilgili herşey mevcut ancak 2-3 tanesini cevaplamak yeterli oluyor.
Daha sonra parolayı sıfırlama maili geliyor

heps toplam 2 günde gerçekleşiyor
2 farklı adres için yaptım bunu ve ikisinde de işe yaradı

Belirtilen gibi microsoftta çalışan bi arkadaşa falan ihtiyaç yok

Peki. Ben bu yolu okudum. Yalnız netteki konular geçen senelere ait olduğu için:S Evet serhan arkadaşımın yolunu tam olarak izah edecek var mı? Nette gönderilmesi gereken adresin yeri değişmiş bulamıyorum:S

Belki bir gün...

Konu Seçenekleri