| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | MSN Messenger hakkında Şimdi arkadaşlar, dün sabah ben bilgisayarı açmıştım. Normalde bilgisayar açılırken otomatik olarak oturum açılırdı. Fakat her zaman otomatik oturum açılan hesabımla ilgili herşey gitmiş yani şimdi hep otomatik oturum açla açınca şifreyi insan zamanla unutuyor sonra neyse dedim bari şifresini değiştirivereyim dedim girdim baktım gizli sorunun yanıtını da unutmuşum Sonra dedim hatırlarım işte bugün oldu hatırlayamadım Şimdi ben e-mail adresime nasıl ulaşabilirim? Bir yolu yordamı var mı? |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.394
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:70294 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Galiba var, eger alternatif email adresi verdiyse bu adresi acarken ordan ulasman mümkün olmasi lazim. Yani girip sitede sifreni unutugun icin cesitli seceneklerin var bunlardan biride kodumu alternatif adresime sal gibi bir secenek. tabi bundan yararlanabilmek icin öncelikle o adresi vermis olman gerek.
"Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Galiyev (09-07-08) |
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.099
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8143 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aklıma gelmedi değil ama şifre değişimi için link gönderilecek adresiminde şifresini unutmuşum Onun şifre değişimi için link gönderilecek adresi ise zaten ulaşamadığım malum adres![]() aslında önemli değil sürekli kullandığım başka bi adres daha varda ben ogame hastasıyımdır ve tüm hesaplarım sürekli e-mail adresi bu ve ogame oyun kurallarına göre sürekli e-mail adresinizi kafanıza göre değiştiremiyorsunuz. Değiştirebilmek için evren operatörüne kayıtlı e-mail adresinden mail atmanız gerekiyor Kötü bir durumdayım baya bi araştırdım ama şimdilik bi yol bulamadım Konu Galiyev tarafından (09-07-08 Saat 16:43 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #6 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.971
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ölme Eşeğim Ölme . . . =) Ben Butun Cıkan Yolları Denedım Zamanında Hıc Bırı Cozum Wermıo (: Yapabılecegın Olaylar Sunlar ; Parolanı Hatırlaman Lazım Gızlı Sorunu Bılmen Lazım Alternatıf Maıl Adresıne Maıl Göndermen Lazım Microsoftta Calısan Bır Arkadasın Olması Lazım =) ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Galiyev (10-07-08) |
| | #7 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8143 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | başka bir yol bilen var mı ![]() ümidi kestim zaten de bi umut Belki bir gün... |
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 105
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kısa bir el salla yeter (benim bildiğim bazı programlar var onlarlan ulaşabilirsin şifrene belki) |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 234
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4703 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı şey benim de başıma gelmişti ve hesabımı geri aldım microsoft merkezine ingilizce olarak olayı güzelce anlatan bi mail atıyorsun daha sonra bu adresin sana ait olup olmadığını öğrenmek için 16 soruluk bir cevap geliyor içinde hesapla ilgili herşey mevcut ancak 2-3 tanesini cevaplamak yeterli oluyor. Daha sonra parolayı sıfırlama maili geliyor heps toplam 2 günde gerçekleşiyor 2 farklı adres için yaptım bunu ve ikisinde de işe yaradı Belirtilen gibi microsoftta çalışan bi arkadaşa falan ihtiyaç yok Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Galiyev (25-07-08) |
| | #10 | |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8143 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Peki. Ben bu yolu okudum. Yalnız netteki konular geçen senelere ait olduğu için:S Evet serhan arkadaşımın yolunu tam olarak izah edecek var mı? Nette gönderilmesi gereken adresin yeri değişmiş bulamıyorum:S Belki bir gün... | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |