| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: MSN'yi nasıl kapatırsınız ? | |||
| Dosya sekmesinden - oturumu kapat | | 13 | 27,66% |
| Başlat çubuğundaki simgeyi sağ tık - kapat | | 22 | 46,81% |
| Bilgisayarı kapat diyorum - kendiliğinden kapanıyor | | 7 | 14,89% |
| Diğer | | 5 | 10,64% |
| Değişiyor | | 6 | 12,77% |
| Msn kullanmıyorum | | 0 | 0% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 47. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | MSN'yi nasıl kapatırsınız ? MSN'yi nasıl kapatırsınız ? derin.. ![]()
|
|
| | #2 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.606
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | önce ç.dışı göster sonra oturumu kapat :p ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| | #3 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.450
Forum Gücü: 442 Forum Puanı:185123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Buray gelene kadar bütün konuştuklarımla vedalaşırım ![]() Sonra Görev çubuğundan sağ tık kapat bu kadar ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #4 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 2.508
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:24347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kapatmam ki bilgisayar hep açıktır otorum kendiliğinden kapanınca o da kapanır [IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg [/IMG] |
|
| | #5 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.599
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:17400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok nadiren açtığım için o anki duruma göre değişir. Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 607
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Başlat çubuğundaki simgeyi sağ tık - kapat
Herşey Bir Rüya Olsa Unutarak Uyansam... Belki... >>>Öss<<< |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.448
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:43571 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dosya_Oturumu Kapat . . . . . ![]() ..rüzgara inat.. ve ..'.Y A Ş A M A K. ' |
|
| | #8 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.694
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:34311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sağ tık/kapat... ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Başlat çubuğundaki simgeyi sağ tık - kapat
Yorgun... |
|
| | #10 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.882
Forum Gücü: 177 Forum Puanı:75184 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Başlat çubuğundaki simgeyi sağ tık - kapat Bilgisayarı kapat diyorum - kendiliğinden kapanıyor Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
| | #11 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.469
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #12 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.181
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:4142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dosya sekmesinden - oturumu kapat |
|
| | #13 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.599
Forum Gücü: 156 Forum Puanı:61838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dosya sekmesinden - C.di$i ol Bilgisayarı kapat diyorum - kendiliğinden kapanıyor
|
|
| | #14 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.166
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ç.dısı durdugu için genelde pc kapanırken kpanır kendileri "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #15 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.125
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bilgisayarı kapat diyorum - kendiliğinden kapanıyor BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! |
|
| | #16 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.835
Forum Gücü: 106 Forum Puanı:46479 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Msn yi kapatmıyorum ![]() ...Kapatırsam da ruh halime göre değişiyor ..
|
|
| | #17 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.971
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biri Zorla Kapat Dediğinde Kapatıorum ctrl + space ( kesın baglantım kesılınce kendı kapanır o sekılde ) ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #18 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.118
Forum Gücü: 92 Forum Puanı:32764 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Başlat çubuğundan...
|
|
| | #19 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:12 ![]() ![]() |
Dosya sekmesinden - oturumu kapat
Gözlerimin içine bakarken bile hasretim sana, Uyanmak istemez gözlerim sensiz olacak sabaha. Dayanamaz ki gönlüm bir anlık ayrılığa, Sadece şimdi değil gülüm, ömrümce muhtacım sana |
|
| | #20 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 753
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:14471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | genelde ç.dışı oluyorum şu sıralar (: sonra da sağ tık - kapat ![]() Bak bu gece hüzün demlemekten vazgeçtim.. Hadi bir kahve ısmarla bana, Bir gülüşünün kırk yıllık hatırı kalsın bende.. (: ... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |