| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Spor grubu ![]() | Mühabbet bölümü. Burası spor grubu mühabbet bölümüdür. Mühabbete açıız hadi mühabbet edek. NOT:Mühabbet bölümü allrights reserved'dir. ![]() ![]() ![]() Ve işte bugünün mühabbet konusu............ aaaaaaaaa şey bulamadım. En iisi konuyu siz açın. ![]() ![]() |
|
| | #2 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.792
Forum Gücü: 256 Forum Puanı:97388 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güsel fikir eldar............ ![]() ![]() ![]() aha sana konu............. ![]() |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 99
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:387 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ewt artık konuyu sölüorum herkes nasıl olduunu sölecek bugün sölemeyene -rep. ![]() ![]() ![]() Bak gerçekten atarım şaka diil. ![]() ![]() ![]() Recruit nası olduunu söle yoksa -rep gelio bak. ![]() ![]() |
|
| | #4 |
| Grup Lideri Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.383
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:7049 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en iyisi yarınki milli maç türkiye-yunanistan ı maçı |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 256 Forum Puanı:97388 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abi bu maçı yarın inş alıcaz............. ![]() |
|
| | #6 |
Bu maç bizimdir yunanistanı iyi bi benzetek zaten survivorda kaybettiler bide maçda kaybetsinler bakam. ![]() ![]() |
|
| | #7 |
Yok mu kimse mühabbet bölümüne.
|
|
| | #8 |
Ewt arkadaşlar bir zaman zarfı belirledim artık mühabbet bölümüne 15:00 ve 17:00 arası girelim aktif zamanımız bu olsun. |
|
| | #9 |
ooo burası bayağadır boş yaw kimse ses çıkartmıyor................... ![]() |
|
| | #10 |
| Grup Lideri Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.383
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:7049 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ewet kimseler uğramaz olmuş............. |
|
| | #11 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.432
Forum Gücü: 124 Forum Puanı:39306 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ayıp ediyonuz yaw geldik işte ![]() |
|
| | #12 |
konu neymiş......... ![]() |
|
| | #13 |
Aaaaaa konuya msj yazılmış. |
|
| | #14 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:146 ![]() ![]() |
işte geldim burdayım ben bu işte ustayımda yunanistan maçı geçeli çok oldu. en iyisi başka bi konu açalım mesela galatasarayın ligde 3. olması türkiyenin iyiliğine mi yaradı yoksa kötümü oldu ben kendi yorumumu ekliyim kötü oldu ç ünkü galatasaray avrupada başarılı şampiyonlar ligine gitmesi türküyeye yarardı ama 3. oldu adı üstünde avrupa fatihi |
|
| | #15 |
![]() ![]()
Teşekkür etti: 669
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:15902 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir fenerli olarak evet galatasaray avrupada çok önemli işler yaptı.Bu sene olsa iyi olurdu.Ama gecen yıllarda tromsö faciası aklıma gelince yine bir düşünmek geliyor.Gerci bu sene avrupa ya cıkan takımlarımızdan bu sefer iyi seyler bekliyoruz her sene olduğu gibi...Bakalım
|
|
| | #16 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:146 ![]() ![]() |
o maçta ne olduysa artık bilmiyoruz ama bi tene penaltıyı vermemişler di ve bir gölümüzü saymadılar o maçta biraz haksızlık oldu neyse ne olduysa oldu şimdiki duruma bakıcaz ama insan yinede düşünmeden edemio bjknin yerine gs olsaydı die dimi?
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |