| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]() | Muhteşem bir göz yanılması! ██21% MutLu =)) ███49% sinirli =C ████76% alkolik bier; █████89% Qarizma =dirol ██████100% Pich =protest |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | мєяνє (06-07-08), biTsEdE_giTsEk (19-07-08) |
| | #2 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.469
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | daha öncede görmüştüm çok güzel |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.469
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80376 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Farzedin ki sağdaki yüz kızgın hali soladki resim normal hali gösteriyor olsun. Şİmdi biraz monitörden uzaklaşın(3-4 Metre Kadar) ve tekrar bakın bakalım en göreceksiniz… Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | biTsEdE_giTsEk (19-07-08) |
| | #4 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilginç ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #5 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:97 ![]() |
waaaaaaaaaaav ![]() |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok süper 1 metre de oluyo
![]() Elimde E-dana'dan başka ne kaldı ki? |
|
| | #7 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.428
Forum Gücü: 55 Forum Puanı:20765 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a! gözüm yanıldı . . . beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben gerek birde beni anlayan |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |