Konu Seçenekleri
Eski 02-07-08, 19:41 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

machine - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.220
Teşekkür etti: 715
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:4468
machine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Muhteşem bir göz yanılması!

http://9yuz.com/?p=15

GEÇMİŞE DELETE,GELECEĞE ENTER

---
çizgi film müzikleri resimleri

██21% MutLu =))
███49% sinirli =C
████76% alkolik bier;
█████89% Qarizma =dirol
██████100% Pich =protest
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
мєяνє (06-07-08), biTsEdE_giTsEk (19-07-08)
Eski 03-07-08, 14:05 Çevrimdışı   #2
Rektör
Genç Kuvvet

Esrarengizz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.447
Teşekkür etti: 1.469
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:22587
Esrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
daha öncede görmüştüm çok güzel
Eski 03-07-08, 14:13 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.071
Teşekkür etti: 4.469
RepForum Gücü: 186
Forum Puanı:80376
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Farzedin ki sağdaki yüz kızgın hali soladki resim normal hali gösteriyor olsun.

Şİmdi biraz monitörden uzaklaşın(3-4 Metre Kadar) ve tekrar bakın bakalım en göreceksiniz…

Yanarmış yürek böyle,
Islak bir yeşil sebebiyle.

Kaçarmış insan kendinden...
Nereye gittiğini bilmeden!

Ağlarmış gizlice,
Kurumuş toprağı ıslata ıslata...

Severmiş de sevilmezmiş!
Yalan da olsa gülermiş,

Sebebini bilmeden... (:
Mesaja teşekkür eden:
biTsEdE_giTsEk (19-07-08)
Eski 03-07-08, 14:13 Çevrimdışı   #4
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 704
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
ilginç

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....
Eski 07-07-08, 10:03 Çevrimdışı   #5
Stajyer

DeathLess - ait Avatar
Genel Mesajlar: 73
Teşekkür etti: 2
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:97
DeathLess ara sıra gören oluyor
waaaaaaaaaaav

travianıseviyoruz
Eski 19-07-08, 00:10 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

forum_hastasi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 574
Teşekkür etti: 66
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:1273
forum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
çok süper 1 metre de oluyo

Elimde E-dana'dan başka ne kaldı ki?
Eski 19-07-08, 00:17 Çevrimdışı   #7
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.322
Teşekkür etti: 1.428
RepForum Gücü: 55
Forum Puanı:20765
biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
a! gözüm yanıldı

.
.
.

beni bir ben bilirim birde beni yaradan
bana bir ben gerek birde beni anlayan

Konu Seçenekleri