| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]() | mum söndü
kendi bilinçaltındaki azgınlıkları iftira olarak atan kesmin alevi karalamasıdır.... şöyle bir pislik iftiradır....geceleri mum yakılırmış ailede ensest ilişkiye girermiş(detaya inmeyi midem kaldırmıyor) halbuki ki olay farklıdır....özellikle safevi olaylardan sonra kızılbaş diye anılan aleviler,osmanli zulmü görmüş,ibadetlerini geceleri gizli yapmak zorunda kalmıştır ..... geceleri mumlar bu yüzden gizli gizli yakılır semah dönülür filan.... elbette bu iftiraya uğrar....çirkefleşir ve işte netice...... elbette;yok adam sende osmanlı kimseye zulm etmedi diyenler vardır.... şüphesiz uzun soluklu olmasını sağlamaya istimalet politikasından destek almaktan başlamıştır,güzeldir; bir şey demiyoruz..... ama hurufi ve alevi katliamları yapmıştır..... bkz:emre kongar-tarihimizle yüzleşmek bkz:sadık eral-çaldıran dan çorum a alevi katliamları bkz:cemal şener-bihatayık evladı kerbalayık David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #3 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 405
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3699 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İyiki varsınız arkadaşlar.. İyiki aleviler var yoksa bana burda daral geldi. Sünni bir müslüman olarakdan varlığınızdan hiç şikayetçi değil aksine huzurluyum Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HANNİBAL (03-08-08) |
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.118
Forum Gücü: 92 Forum Puanı:32764 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Böyle birşey olduğunu sanmıyorum...
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |