| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | Arkadaşlar basit mantığı olan süper bir oyun.Şiddetle tavsiye olunur.Yalnız oyunu biraz oynadıktan sonra bağımlısı oluyosunuz uyarıyorum.İnternetten oynanan strateji ya da savaş oyunlarından değil önyargılı olmayın ve birkaç bölüm oynayın ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız ![]() Tam ekran oynamak isteyenler burdan.. İsteyenler icin burdan da oynayabilme imkanı ... Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
| | #2 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | açılmadı .. |
|
| | #3 |
| Cezalı Üye
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
açıldı |
|
| | #4 |
| Cezalı Üye
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | verilmişti la bu |
|
| | #5 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.599
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:17400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | heee neyse.. Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
| | #6 |
| Grup Lideri Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.122
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:8922 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ses efektleri süper korktum valla ilk oyuna baslarken ama iyi bisi cikti..ne bicim bisi bu yaaa bayildimm.tskler paylasim icin
![]() ---جديد نانسي عجرم بتفكر في ايه--- FiGÜRANLAR... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (13-07-08) |
| | #7 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 543
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3343 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben anlamdım oyunu nasıl lewel geçicemm Yaşasın tam bağmsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm! Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği! Yaşasın işçiler,köylüler Kahrolsun Emparyalizm! |
|
| | #8 |
| Stajyer Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 61
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:117 ![]() ![]() ![]() |
yaa arkadaşlar level 7 yi geçemedim
GaLaTaSaRaY HaSaN553 |
|
| | #9 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 1 Forum Puanı:144 ![]() ![]() ![]() |
LvL 8 de takıLdım :( xD
|
|
| | #10 |
| Stajyer Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 61
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:117 ![]() ![]() ![]() |
biri bana yardım edebilirmi lütfen
GaLaTaSaRaY HaSaN553 |
|
| | #11 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.232
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
guzel oyun tskler
"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
|
| | #12 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:21 ![]() |
19 da takıldım yha.paylaşım için tşkkrlr. daha devam ediorum inş geçerim 19 uda...
|
|
| | #13 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:21 ![]() |
ark. 21. bölümde pes ettim........
|
|
| | #14 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.099
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8143 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bunu bilgisayara nasıl kaydebiliriz? ![]() Bir bilgisi olan va mı? Belki bir gün... |
|
| | #15 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 92
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
23e gelip geçemediğimi biliyorum.. çıldırmıştım |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 678
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10729 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzelmiş... ![]() sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan yalnızlık ömür boyu! |
|
| | #17 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 11
Forum Gücü: 1 Forum Puanı:293 ![]() ![]() ![]() ![]() |
paylaşım için teşekkürler güzelmiş...
|
|
| | #18 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 792
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaaa uyuz oldum düşüp duruyorum .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #19 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 8
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:43 ![]() |
31. turda tıkandım ne hikmetse |
|
| | #20 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
start butonu kaymıs gibi acamadım bi türlü..
Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |