Konu Seçenekleri
Eski 07-06-08, 13:27 Çevrimdışı   #1
Stajyer
Sanatkârlar grubu

єŁifŁєиdiм - ait Avatar
Genel Mesajlar: 111
Teşekkür etti: 341
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:3079
єŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biri
iyi Murat Başaran | Canın Sağolsun . .

CANIN SAĞOLSUN

Ne verdin aska,
Ne verdin ki sen?
Islanan bir mendilden başka ..
Bir anlık meşke harcadın beni ..
Biraz vicdan olsaydı keske ..

Derin kederlere sal beni ..
Canın sağolsunda kır beni ..
Sevdamızı yağmura yazdım ..
Bir serçe üşürken gör beni ..

Kanadım kırık,
Yüreğim savruk ..
Yıkmaz ben derdinden baska ..
Sevdalar buruk, insanlar çürük ..
Sende masum olsaydın keşke ..

Kayan yıldızlara say beni ..
Batan gemilere koy beni ..
O vefasız, taş yüreğinde;
Bir çığlık koparken duy beni ..

MURAT BAŞARAN

Mesaja teşekkür eden: (8 Kişi)
Constantine (07-06-08), darkness-88 (10-06-08), HeLL's AnGeL (07-06-08), MaruzeLLa (07-06-08), Pose (07-06-08), RüyaM (07-06-08), YıLdız_GöZlÜm (08-06-08), _Okyanus_ (07-06-08)
Eski 07-06-08, 13:42 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Constantine - ait Avatar
Genel Mesajlar: 662
Teşekkür etti: 1.168
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:20784
Constantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Ellerine sağLık(:
Harika Olmuş..
Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (07-06-08)
Eski 07-06-08, 14:01 Çevrimdışı   #3
Asistan

eksi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 212
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:9632
eksi herkes hayraneksi herkes hayraneksi herkes hayraneksi herkes hayraneksi herkes hayraneksi herkes hayraneksi herkes hayraneksi herkes hayraneksi herkes hayraneksi herkes hayraneksi herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Tebrikler..

sensizharf.com Yayında..

Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (07-06-08)
Eski 07-06-08, 14:23 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi

Pose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 786
Teşekkür etti: 1.173
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:27735
Pose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
eLne saqLk Elif çok qüzeL (;

...
..
.

uA Pamukkale

!! " Esra'm " !!

PoseidoN

Galatasaray Terbiyesi..
Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (07-06-08)
Eski 07-06-08, 14:25 Çevrimdışı   #5

Bölümünde uzman

_Okyanus_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.067
Teşekkür etti: 4.860
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:97324
_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Çalışmalarını özlemişim
Arayı bu kadar açma bi daha
Her zamanki gibi çok güzel olmuş canım.
Emeğine sağlık

bence artık sen de herkes gibisin..
Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (07-06-08)
Eski 07-06-08, 14:30 Çevrimdışı   #6
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 704
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
emeğine sağlık

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....
Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (07-06-08)
Eski 07-06-08, 14:40 Çevrimdışı   #7
Stajyer
Sanatkârlar grubu

єŁifŁєиdiм - ait Avatar
Genel Mesajlar: 111
Teşekkür etti: 341
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:3079
єŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biri
Alıntı:
_Okyanus_´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çalışmalarını özlemişim
Arayı bu kadar açma bi daha
Her zamanki gibi çok güzel olmuş canım.
Emeğine sağlık
sen iste (:
az kaLdı az, bitçek bu kitap köLeLiği (:
Mesaja teşekkür eden:
_Okyanus_ (07-06-08)
Eski 07-06-08, 15:25 Çevrimdışı   #8
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.051
Teşekkür etti: 15.450
RepForum Gücü: 442
Forum Puanı:185123
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ellerine Sağlık

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (07-06-08)
Eski 07-06-08, 16:09 Çevrimdışı   #9
Dekan
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.115
Teşekkür etti: 4.301
RepForum Gücü: 190
Forum Puanı:83928
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Emegine Saglik, Ho$ Cali$ma

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..
Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (13-06-08)
Eski 07-06-08, 19:18 Çevrimdışı   #10
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.148
Teşekkür etti: 3.026
RepForum Gücü: 193
Forum Puanı:85926
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Canın sağolsunda kır beni ..

hi hi..
ellerine saglik..
ho$ bir calisma..

Biz üç kişiyiz;
Ben, Keyfim ve Kâhyası..

E bıktım artık fahişe gönüllerden !

Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (13-06-08)
Eski 07-06-08, 19:23 Çevrimdışı   #11
Profesör
Düşünürler grubu

~C@dY~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.229
Teşekkür etti: 3.571
RepForum Gücü: 146
Forum Puanı:64158
~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
emeğine sağlık

cebimde yaralı bir umut
dilim bayram içim hazan
yalnızlığa hınç biriktiriyorum!
Eski 07-06-08, 19:31 Çevrimdışı   #12
Profesör
Genel Mesajlar: 3.798
Teşekkür etti: 4.747
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:35897
MaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Yıldız Gözlümü hatırladım. canım arkadaşımm murat başaranı çook sever

bende severim

eline sağlık...
Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (13-06-08)
Eski 07-06-08, 19:32 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.071
Teşekkür etti: 4.469
RepForum Gücü: 186
Forum Puanı:80376
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Canimiz Sağolsun (=
GüzeL oLmuş eLLerine Sağlik (:

Yanarmış yürek böyle,
Islak bir yeşil sebebiyle.

Kaçarmış insan kendinden...
Nereye gittiğini bilmeden!

Ağlarmış gizlice,
Kurumuş toprağı ıslata ıslata...

Severmiş de sevilmezmiş!
Yalan da olsa gülermiş,

Sebebini bilmeden... (:
Mesaja teşekkür eden: