Konu Seçenekleri
Eski 25-08-08, 14:23 Çevrimdışı   #1

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.797
Teşekkür etti: 6.335
RepForum Gücü: 307
Forum Puanı:140929
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
müsait bir yerde inebilir miyim?

herhangi bir kara yolu toplu taşıma aracında söyledğimiz o büyülü cümle.

yolcu:
-müsait bir yerde inebilir miyim?
şöfer:
-tamamdır abla

aslında ben şöfer olsam söyleyecek çok sözüm olurdu ayrı mevzu

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
AяiηηA (25-08-08), HaRuKa (26-08-08), roza (27-08-08), SaKaRiN..! (25-08-08), Snorland (25-08-08)
Eski 25-08-08, 14:24 Çevrimdışı   #2
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.132
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32530
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kışın eve dönüş yolunda kullandıgım kelime

ama ben kabayım müsait bi yerde inecek var diyom

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 25-08-08, 14:27 Çevrimdışı   #3
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.051
Teşekkür etti: 15.450
RepForum Gücü: 442
Forum Puanı:185123
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Aklıma Ata Demirer'in oyununda anlattıkları geliyor bir bir

En Sevdiğim

Arkadan bir hanım bağırır

-Müsait bi yerde inebilirmiyim
Şöför hariç tüm yolcular duyar..

Bi cengaver bağırır
-Kaptaann Bayan inecekmiş!

-Ben kendim de söyleyebilirdim yaniiii

-Kaptak bu Ş... inecekmiş

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
Bir Ben Eksiktim (25-08-08), biTsEdE_giTsEk (25-08-08), Olimbera (25-08-08), Opeth (25-08-08), roza (27-08-08), SaKaRiN..! (25-08-08), _ŞizofreN_ (25-08-08)
Eski 25-08-08, 14:28 Çevrimdışı   #4
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.132
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32530
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aklıma Ata Demirer'in oyununda anlattıkları geliyor bir bir

En Sevdiğim

Arkadan bir hanım bağırır

-Müsait bi yerde inebilirmiyim
Şöför hariç tüm yolcular duyar..

Bi cengaver bağırır
-Kaptaann Bayan inecekmiş!

-Ben kendim de söyleyebilirdim yaniiii

-Kaptak bu Ş... inecekmiş

eeheee hatırladım

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 25-08-08, 14:30 Çevrimdışı   #5
Doçent
Düşünürler grubu

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.783
Teşekkür etti: 1.133
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:12633
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
ben genelde şurada inecek var diyorum
öyle demeyince çok ilerde indiriyor yürümek zorunda kaalıyorum

Ne Mutlu Türküm Diyene
Eski 25-08-08, 14:32 Çevrimdışı   #6
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.427
Teşekkür etti: 1.679
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:21608
AяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bide bbunun baska bir versyonu var..

kaptan bizi sağda tükür

UYAN...Dostum Uyan...

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
biTsEdE_giTsEk (25-08-08), Opeth (25-08-08), roza (27-08-08)
Eski 25-08-08, 14:33 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.633
Teşekkür etti: 821
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10741
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
çok kullanırım bu sözü

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..
Eski 25-08-08, 14:35 Çevrimdışı   #8
Doçent
Huzur Pınarı
Genel Mesajlar: 3.205
Teşekkür etti: 1.417
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:20206
ASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
müsait bi yerde inebilirimiyim
şoför duymaz
tekrar söyler duymaz
inecek var kaptan inecek var kardeşiiim

-yaşlı teyzeler

-evladım inecek var
-soför duymaz sesi cıkamamamıştır ninenin
ve şoför ninenin ineceği yeri geçer
kadında

aaaaa aaaaa Allah belanı versin bastonla da vurur geçti kız valla geçti inecek var evladım diyorum sana

bilmem ne venk indirsene aaaa terbiyesiz ne biçim araba kullanıyosunuz sizi taksimde asmak lazım

çabuk geri geri gel git oraya

şofördeki tavır da
ablamısın, ninemisin ineceksen inde yolumuzu bulalım uzayalım

böle bişi görmedimyaa

bi kere de halk otobüsü bi opel astraya vurdu bayanlar kullanıyodu önümüze gecerken çarptı
yine yaşlı bir teyze aaaaa vallahi altına aldı Allah belanı versin şoför cani katilll
öldürdü kızcağızları frenin yok mu
aman öldüler başladı ağlamaya teyze ded,im araba orda indiler içinden bişi yok
dediki
sus beni kandırıyosun demi
amanınnnn ayyyy
dehşetsin teyze dedim

.
.
.
.
yokuz artık
elele kayboluyoruz
sizlere hayırlı paylaşımlar..
A.E.O

.
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
biTsEdE_giTsEk (25-08-08), Opeth (25-08-08), poor_youth (25-08-08), roza (27-08-08)
Eski 25-08-08, 14:36 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.094
Teşekkür etti: 3.404
RepForum Gücü: 146
Forum Puanı:58198
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Sagda inceeeek var (: derim ben
birde unutmadan Karin Karakaslinin roman turundeki kitabinin ismidir.

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (25-08-08)
Eski 25-08-08, 14:42 Çevrimdışı   #10
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.322
Teşekkür etti: 1.428
RepForum Gücü: 55
Forum Puanı:20765
biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
genelde inilcek yeri kacırmamak ıcın bu cumleyı soylerken ınsanlar heycanlanır gereksik panik yapar ve dil surcer

munasıp bıyerde ıncek var bu olayı bızzat yasadım

mukemmel bıyerde ıncek var
sofor: sıze layık degıl ama

mubarek bı yerde ıncek var
sofor caminin önunde indirir

yada sofer bey inermisinizz
sofor:neden sen mi kullancan

en guzel replikler

.
.
.

beni bir ben bilirim birde beni yaradan
bana bir ben gerek birde beni anlayan
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
AяiηηA (25-08-08), ASAKİRİ (25-08-08), Opeth (25-08-08), poor_youth (25-08-08), roza (27-08-08)
Eski 25-08-08, 14:46 Çevrimdışı   #11
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.427
Teşekkür etti: 1.679
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:21608
AяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
biTsEdE_giTsEk´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
genelde inilcek yeri kacırmamak ıcın bu cumleyı soylerken ınsanlar heycanlanır gereksik panik yapar ve dil surcer

munasıp bıyerde ıncek var bu olayı bızzat yasadım

mukemmel bıyerde ıncek var
sofor: sıze layık degıl ama

mubarek bı yerde ıncek var
sofor caminin önunde indirir

yada sofer bey inermisinizz
sofor:neden sen mi kullancan

en guzel replikler
şöfer bey iner misiniz

bende yaşadıım çok rezil verici bir duygu

UYAN...Dostum Uyan...

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
biTsEdE_giTsEk (25-08-08), Opeth (25-08-08)
Eski 25-08-08, 14:53 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.604
Teşekkür etti: 1.096
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7137
Olimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmış
genelde yanimdakine soylettigim cumle (:
suna da sahit oldum
-inceeeeem

kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu
titrek sesinde umutların avuntusu
bir mendil eski bir resim bulduğum
tahta masasında bilmeden unuttuğu

gözyasları doldurmus giderken boslugu
MissCrow (25-08-08), Opeth (25-08-08)
Eski 25-08-08, 14:54 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.237
Teşekkür etti: 331
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:5260
αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
bu lafı hayatımda çok az yerde kullanmışımdır

Ah bir tutsaydın ellerimi
Biraz gözlerime inansaydın
Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Bu forumda sigara içilmez.
Cezası: 593 YTL

Eski 25-08-08, 16:38 Çevrimdışı   #14

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.797
Teşekkür etti: 6.335
RepForum Gücü: 307
Forum Puanı:140929
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
-şöfer bey müsait bir yerde indirir misiniz?
-neye göre müsait sana göremi bana göremi

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
poor_youth (25-08-08), roza (27-08-08), ŞiYaR (25-08-08)
Eski 25-08-08, 16:42 Çevrimdışı   #15
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.797
Teşekkür etti: 12.641
RepForum Gücü: 141
Forum Puanı:57915
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Şoför bey müsait bi yerde indirebilirmisiniz ?

daha var abla,gelmedik halen...

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Mesaja teşekkür eden:
roza (27-08-08)
Eski 25-08-08, 23:23 Çevrimdışı   #16

Mod. denetleyicisi

MissCrow - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.073
Teşekkür etti: 3.332
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:34515
MissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
evet 'incem' diyen malmoritlerde var

bi gün alay konumuz olmuştu ailecek takipteyiz

MmMmMmMmMmMmm...!

Eski 25-08-08, 23:26 Çevrimdışı   #17
Doçent

Ladeyna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.291
Teşekkür etti: 705
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:6249
Ladeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
ßizi köşede SaLLayı wer aßi diyende wardır

iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır
ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır !
Eski 25-08-08, 23:33 Çevrimdışı   #18
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.231
Teşekkür etti: 3.118
RepForum Gücü: 92
Forum Puanı:32764
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Genelde inmek istediğimiz yerin 50 metre ilerisinde falan ineriz

Kan kokusunu özler misin?

Mesaja teşekkür eden:
ℓєαяѕιση (26-08-08)
Eski 26-08-08, 14:25 Çevrimdışı   #19
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.228
Teşekkür etti: 1.514
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24026
HaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Çok güzek bir konu Teşekkür etmek gerekiyor... (:

Efendim bu kelime grubu benim hayatımın unutulmazları arasına girmiş deyim yerindeyse yapışmış kalmış bir cümledir. Yıllar evel bir pazartesi günün akşamıydı; Büyük bir şirkette ilk iş günüm. Bütün memurlar ofis çalışanları Vs... eve gidecek servislere biniyorlar. Bende varım haliye. Neyse servise bindim. Servis tam evimin önündeki güzargaha geldiğinde birden işte o minübüs piskolojisi devreye girdi ve atladım;

-Müsait bir yerde inebilir miyim?

demem ile şoför önünden yemeği alınmış haydutun bakışlarını andıran bir bakış attı. Ve de servisteki hatunlar gülmeye başladılar... Neyse ben olayı anladığımda iş işten geçmişti.Gafın en büyüğü Sonra şoför bey alaycı ve kızgın bir ses tonuyla;

-Tabi efendim..Buyursunlar... dedi ve durdu.

Acayip utanmıştım (: Hayatımda bir utanç tablosuna daha sahip olmama vesile olan lanet cümle.

Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş,
Gör ne var maverada ibrethiz.
Opeth (26-08-08), roza (27-08-08)
Eski 26-08-08, 14:28 Çevrimdışı   #20
Dekan
Düşünürler grubu

64__ayna__64 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.320
Teşekkür etti: 832
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:13163
64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış