| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() Downloadiki | müsait bir yerde inebilir miyim?
herhangi bir kara yolu toplu taşıma aracında söyledğimiz o büyülü cümle. yolcu: -müsait bir yerde inebilir miyim? şöfer: -tamamdır abla ![]() aslında ben şöfer olsam söyleyecek çok sözüm olurdu ayrı mevzu opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) |
| | #2 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kışın eve dönüş yolunda kullandıgım kelime ![]() ama ben kabayım müsait bi yerde inecek var diyom Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #3 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.450
Forum Gücü: 442 Forum Puanı:185123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aklıma Ata Demirer'in oyununda anlattıkları geliyor bir bir ![]() En Sevdiğim Arkadan bir hanım bağırır -Müsait bi yerde inebilirmiyim Şöför hariç tüm yolcular duyar.. Bi cengaver bağırır -Kaptaann Bayan inecekmiş! -Ben kendim de söyleyebilirdim yaniiii ![]() -Kaptak bu Ş... inecekmiş ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi) | Bir Ben Eksiktim (25-08-08), biTsEdE_giTsEk (25-08-08), Olimbera (25-08-08), Opeth (25-08-08), roza (27-08-08), SaKaRiN..! (25-08-08), _ŞizofreN_ (25-08-08) |
| | #4 | |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
eeheee hatırladım Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... | |
|
| | #5 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.133
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:12633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben genelde şurada inecek var diyorum ![]() öyle demeyince çok ilerde indiriyor yürümek zorunda kaalıyorum Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #6 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.679
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:21608 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bide bbunun baska bir versyonu var..kaptan bizi sağda tükür
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #7 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 821
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10741 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok kullanırım bu sözü ''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #8 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.417
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:20206 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | müsait bi yerde inebilirimiyim şoför duymaz tekrar söyler duymaz inecek var kaptan inecek var kardeşiiim -yaşlı teyzeler -evladım inecek var -soför duymaz sesi cıkamamamıştır ninenin ve şoför ninenin ineceği yeri geçer kadında aaaaa aaaaa Allah belanı versin bastonla da vurur geçti kız valla geçti inecek var evladım diyorum sana bilmem ne venk indirsene aaaa terbiyesiz ne biçim araba kullanıyosunuz sizi taksimde asmak lazım ![]() çabuk geri geri gel git oraya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şofördeki tavır da ![]() ablamısın, ninemisin ineceksen inde yolumuzu bulalım uzayalım böle bişi görmedimyaa ![]() bi kere de halk otobüsü bi opel astraya vurdu bayanlar kullanıyodu önümüze gecerken çarptı yine yaşlı bir teyze aaaaa vallahi altına aldı Allah belanı versin şoför cani katilll ![]() ![]() öldürdü kızcağızları frenin yok mu aman öldüler başladı ağlamaya teyze ded,im araba orda indiler içinden bişi yok dediki sus beni kandırıyosun demi amanınnnn ayyyy dehşetsin teyze dedim ![]() . . . . yokuz artık elele kayboluyoruz sizlere hayırlı paylaşımlar.. A.E.O . |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #9 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.404
Forum Gücü: 146 Forum Puanı:58198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sagda inceeeek var (: derim ben birde unutmadan Karin Karakaslinin roman turundeki kitabinin ismidir. ![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (25-08-08) |
| | #10 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.428
Forum Gücü: 55 Forum Puanı:20765 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
genelde inilcek yeri kacırmamak ıcın bu cumleyı soylerken ınsanlar heycanlanır gereksik panik yapar ve dil surcer ![]() munasıp bıyerde ıncek var bu olayı bızzat yasadım ![]() mukemmel bıyerde ıncek var sofor: sıze layık degıl ama ![]() mubarek bı yerde ıncek var sofor caminin önunde indirir ![]() yada sofer bey inermisinizz sofor:neden sen mi kullancan ![]() en guzel replikler . . . beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben gerek birde beni anlayan |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) |
| | #11 | |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.679
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:21608 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bende yaşadıım çok rezil verici bir duygu
| |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | biTsEdE_giTsEk (25-08-08), Opeth (25-08-08) |
| | #12 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
genelde yanimdakine soylettigim cumle (: suna da sahit oldum -inceeeeem kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5260 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu lafı hayatımda çok az yerde kullanmışımdır
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #14 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.335
Forum Gücü: 307 Forum Puanı:140929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-şöfer bey müsait bir yerde indirir misiniz? ![]() -neye göre müsait sana göremi bana göremi opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #15 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.641
Forum Gücü: 141 Forum Puanı:57915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şoför bey müsait bi yerde indirebilirmisiniz ? daha var abla,gelmedik halen... Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| Mesaja teşekkür eden: | roza (27-08-08) |
| | #16 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.332
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:34515 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet 'incem' diyen malmoritlerde var ![]() bi gün alay konumuz olmuştu ailecek takipteyiz ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #17 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 705
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßizi köşede SaLLayı wer aßi diyende wardır ![]() ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #19 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok güzek bir konu Teşekkür etmek gerekiyor... (: Efendim bu kelime grubu benim hayatımın unutulmazları arasına girmiş deyim yerindeyse yapışmış kalmış bir cümledir. Yıllar evel bir pazartesi günün akşamıydı; Büyük bir şirkette ilk iş günüm. Bütün memurlar ofis çalışanları Vs... eve gidecek servislere biniyorlar. Bende varım haliye. Neyse servise bindim. Servis tam evimin önündeki güzargaha geldiğinde birden işte o minübüs piskolojisi devreye girdi ve atladım; -Müsait bir yerde inebilir miyim? demem ile şoför önünden yemeği alınmış haydutun bakışlarını andıran bir bakış attı. Ve de servisteki hatunlar gülmeye başladılar... Neyse ben olayı anladığımda iş işten geçmişti.Gafın en büyüğü Sonra şoför bey alaycı ve kızgın bir ses tonuyla;-Tabi efendim..Buyursunlar... dedi ve durdu. Acayip utanmıştım (: Hayatımda bir utanç tablosuna daha sahip olmama vesile olan lanet cümle. Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
| | #20 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 832
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |