Konu Seçenekleri
Eski 24-05-08, 12:13 Çevrimdışı   #1
Stajyer
Sanatkârlar grubu

єŁifŁєиdiм - ait Avatar
Genel Mesajlar: 111
Teşekkür etti: 341
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:3079
єŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biri
iyi Mustafa Ceceli & Unutamam . .

UNUTAMAM

Unutmadım; unutamam..
Kara sevdam merak etme..

Yaşamaksa yaşadım lakin..
Canımın çoğu kaldı sende..

Pişman mıyım? Asla!!
Güzelleştim yasla..

Sevmedim mi? Sevdim evet..
Senden sonra ihtirasla..

Ama benim ciğerim yanar..
Ten oyalanır can kanar..
İki gözüm, iki çeşme..
Haberin yok!!
İçerime içerime akar..

MUSTAFA CECELİ

Mesaja teşekkür eden: (10 Kişi)
мєтσмαηια (24-05-08), GuZeLBeLa (25-05-08), Maçakızı (24-05-08), nesquik (24-05-08), rebelişko (24-05-08), ufuk_08 (26-05-08), YıLdız_GöZlÜm (24-05-08), _canözüm_ (24-05-08), _Okyanus_ (24-05-08), ~C@dY~ (24-05-08)
Eski 24-05-08, 12:14 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi

Pose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 786
Teşekkür etti: 1.173
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:27735
Pose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
eLine sağLık Elif
qüzeL oLm$ (:

...
..
.

uA Pamukkale

!! " Esra'm " !!

PoseidoN

Galatasaray Terbiyesi..
Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (24-05-08)
Eski 24-05-08, 12:19 Çevrimdışı   #3
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 704
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
eline sağlık elif güzel=

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....
Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (24-05-08)
Eski 24-05-08, 12:19 Çevrimdışı   #4

Bölümünde uzman

_Okyanus_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.067
Teşekkür etti: 4.860
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:97324
_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
bu ne hız Elif
bu da çok hoş olmuş
emeğine sağlık

bence artık sen de herkes gibisin..
Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (24-05-08)
Eski 24-05-08, 12:47 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.848
Teşekkür etti: 1.836
RepForum Gücü: 76
Forum Puanı:31936
apinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Katılıyorum Okyanus

Hızını düşündüğümüz zaman, hoş olduğuna + faktör katıyor. Emeğine sağlık
Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (24-05-08)
Eski 24-05-08, 12:50 Çevrimdışı   #6
Dekan
Düşünürler grubu

^ChErRy^ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.335
Teşekkür etti: 4.682
RepForum Gücü: 166
Forum Puanı:71948
^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hos
Özellikle resimlerin secimi (:
Emegine saglik.

[...]

Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (24-05-08)
Eski 24-05-08, 12:51 Çevrimdışı   #7
Doçent
Genç Kuvvet

_canözüm_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.314
Teşekkür etti: 5.099
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:28471
_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
elifcim walla helal olsun ne çok hızlı çıkış yaptın gujelll aferın sana
emeğine sağlık deişik bı çalışma olmuş

konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen...
yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem...

Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (24-05-08)
Eski 24-05-08, 12:54 Çevrimdışı   #8
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.471
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37615
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
oy oy bu ne hız elifçim tebrikler güzel bi çalışma olmuş anen devam

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (24-05-08)
Eski 24-05-08, 12:57 Çevrimdışı   #9
Profesör
Düşünürler grubu

~C@dY~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.229
Teşekkür etti: 3.571
RepForum Gücü: 146
Forum Puanı:64158
~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
resimlerin birbirini takip etmesi çalışmaya ayrı bir güzellik katmış

emeğine sağlık

cebimde yaralı bir umut
dilim bayram içim hazan
yalnızlığa hınç biriktiriyorum!
Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (24-05-08)
Eski 24-05-08, 14:53 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Constantine - ait Avatar
Genel Mesajlar: 662
Teşekkür etti: 1.168
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:20784
Constantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Ellerine Sağlıq EliF(:
Resimler Çoq Hoş Olmuş..
Artıq Burdasın Herhalde(:

Bazen Bir İçki Şişesi; Yaşam Destek Ünitesi..

Sorma Neden? Niçin? Herşey Yalnızlıktan..
Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (24-05-08)
Eski 24-05-08, 15:04 Çevrimdışı   #11
Stajyer
Sanatkârlar grubu

єŁifŁєиdiм - ait Avatar
Genel Mesajlar: 111
Teşekkür etti: 341
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:3079
єŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biri
Alıntı:
_Okyanus_´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu ne hız Elif
bu da çok hoş olmuş
emeğine sağlık

teşekkürLer okyanus

Alıntı:
cady´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

emeğine sağlık
asLında animasyon tarzı bişiLer düşünüyordum, pek beceremedim teşekkürLer . .

Alıntı:
Constantine´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ellerine Sağlıq EliF(:
Resimler Çoq Hoş Olmuş..
Artıq Burdasın Herhalde(:
heyhat. . zaman diyorum . .

güzeL yorumLarınız için teşekkür ederim . .
gözLerinize sağLık . .
Eski 24-05-08, 15:08 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent
Kemalistler

rebelişko - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.245
Teşekkür etti: 2.314
RepForum Gücü: 48
Forum Puanı:20169
rebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ellerine sağlık.güzel giriş yapmışsın.

''off kocakafalı dünya''
Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (24-05-08)
Eski 24-05-08, 15:35 Çevrimdışı   #13
Rektör
Genel Mesajlar: 10.068
Teşekkür etti: 7.982
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:95678
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
cok güzel resimler saniyelik cekim sanki emegine saglik
Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (24-05-08)
Eski 24-05-08, 17:13 Çevrimdışı   #14
Asistan
Müzik grubu

мєтσмαηια - ait Avatar
Genel Mesajlar: 163
Teşekkür etti: 244
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:4011
мєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biriмєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biriмєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biriмєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biriмєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biriмєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biriмєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biriмєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biriмєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biriмєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biriмєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biri
Çok güzel bi çalışma olmuş yine üstad Eline sağlık
Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (24-05-08)
Eski 24-05-08, 19:16 Çevrimdışı   #15
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.051
Teşekkür etti: 15.450
RepForum Gücü: 442
Forum Puanı:185123
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Eline sağlık

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (24-05-08)
Eski 25-05-08, 01:56 Çevrimdışı   #16
Dekan
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.115
Teşekkür etti: 4.301
RepForum Gücü: 190
Forum Puanı:83928
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
cady´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

emeğine sağlık
Aynen, Yüregine Saglik (:

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..
Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (25-05-08)
Eski 26-05-08, 11:41 Çevrimdışı   #17
Dekan
Sanatkârlar grubu

ufuk_08 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.956
Teşekkür etti: 4.200
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26261
ufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
emegine sagLık deği$ik ve güzeL oLmu$ (:

"çalınmış şiirlerim gibisin
isyanlarım bitmedi hala... "

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic42477_3.gif
Eski 26-05-08, 13:52 Çevrimdışı   #18
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.303
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
harika (:
var mi ötesi..

S E S S I Z C E

Tags
єŁifŁєиdiм, eliflendim, elüüüf

Konu Seçenekleri