| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Cezalı Üye | Mustafa Kemal'İn Çocuklari.. Bursa’da kendisini karşılayan çocuklara hitaben söylenmiştir; Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, geleceğin ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz; kızlar, çocuklar! 17 Ekim 1922 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lütfen ama lütfen , çocuklarımıza , küçüklerimize Atatürk sevgisini aşıyalım. büyüklerimiz hata etmiş ama biz bu hatalara düşmeyelim... Ne mutlu Türküm Diyene ! - |
|
| Mesaja teşekkür eden: (16 Kişi) | ArKaNtoS (05-07-08), bandobras (05-05-08), Bay Önder (31-03-08), DiRENiŞ (07-09-08), DR_GoKiSsS (30-03-08), HeLL's AnGeL (30-03-08), J.Mengele (30-03-08), karahindiba (30-03-08), Maçakızı (30-03-08), r@d b@ron (27-08-08), SaKaRiN..! (30-03-08), Scнiивея (30-03-08), SessizSeyirci (27-08-08), Tuğrul Bey (31-03-08), ufuk_08 (05-05-08), yεsiL (28-03-08) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.173
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:92496 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok tşk.ler ...
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.630
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6647 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Harika bir paylaşım.. Bugünleri iyi ki görmedi..Hep yüreklerde var olacak,ruhu tekrar şad olsun.. zamansız yorumsuz sessiz ... |
|
| | #4 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok güzel bi paylaşım çok teşekkürler canım Ne Nutlu Türk'üm diyene... biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| | #5 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:1228 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzel bir paylaşım yüreğinize sağlık ..
|
|
| | #6 |
Teşekkür etti: 3.118
Forum Gücü: 92 Forum Puanı:32574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Atatürk sevgisi önemli birşey bence... Benim kız kardeşim Öğretmen. Geçen gün bana anlattığı olaya üzüldüm. Çocuklardan biri ona gelip '' Hocam Atatürk yüzünden herkes böyle açık saçık dolaşıyor dimi'' demiş. Bu olaylar üzücü bence. |
|
| | #7 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.690
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:34311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok güzel bir paylaşım... Mengele orda verilcek en güzel cevap bence hayır oğlum düşman eli ile başı kapalı anaların kızlarının başındaki örtüyü tayyibin deyimi ile çekip alıyordu M.Kemal Atatürk bunu engelledi... Tüm Atatürk düşmanları lanet olsun... ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tuğrul Bey (31-03-08) |
| | #8 | |
Teşekkür etti: 3.118
Forum Gücü: 92 Forum Puanı:32574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Peki şu an yapılmak istenende eskiden düşmanın yapmaya çalıştığı şey değil mi? | |
|
| | #9 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.690
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:34311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şimdi düzen öyle kurulmuş devlet dairelerinde nedense yasak bende kalkmasından yanayım açıkçası ama ama siyasi simge v kapalı öğrencilerin bir çok şeyi reddetmeleri beni düşündürüyor neyse bu konun yeri burası değil bu kadar güzel bir konuyu bunlarla dağıtmayalım... ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | J.Mengele (30-03-08) |
| | #10 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 5.335
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:31527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 23 Nisan'da bile eski tad yoktu. Başbakan koltuğuna oturan çocuk , halka cemaat diye seslendi... ne güzel memleket valla... |
|
| | #11 |
| Dekan Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.200
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26261 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Atatürk gibi insanLara ihtiyacımız var... "çalınmış şiirlerim gibisin isyanlarım bitmedi hala... " ![]() |
|
| | #12 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 213
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hem resimler çok güzel hemde isteğin çok manalı vee gerekli inşallah uygulayan insanlar olur...
|
|
| | #13 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 400
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Müthiş bir başlık müthiş bir konu. Ellerinize sağlık harika!!!!
Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |