| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Mutasyona uğrayan balık, insan yiyor.. ![]() ![]() Bilim adamları, insan cesetleriyle beslenerek mutasyona uğrayan korkunç bir balığın artık insanları öldürmeye başladığından endişe ediyor. Devasa boyutlardaki bir kedi balığı cinsi, Hindistan’da cenaze merasimlerinden sonra nehirlere atılan cesetleri kendine hedef seçiyor. Dailymail'in haberine göre; Hindistan-Nepal sınırındaki Büyük Kali nehri çevresinde yaşayan yerli halk, yıllardır nehirde esrarlı bir canavarın yaşadığına inanıyor. Canavarın zaman içinde suya giren dikkatsiz yüzücülere saldırdığına inanılıyor. Biyolog Jeremy Wade, İngiltere’de Kanal 5 televizyonu için hazırladığı belgeselde bu gizemli yaratığın peşine düştü. Belgesel hakkında bilgi veren Wade, nehirdeki ölümlerin timsahlardan kaynaklandığı söylentilerini çürüttükten sonra dikkatini, dünyanın en büyük tatlı su balıkları arasında yer alan kedi balıklarına çevirmiş. Wade, araştırmaları sırasında 73 kilo ağırlığında ve yaklaşık 2 metre uzunluğunda bir kedi balığı yakalamış. Bu boyutlardaki balığın şimdiye kadar görülenlerin en büyüğü olduğunu belirten Wade, “Eğer bu balık sizi yakalasa kaçacak yeriniz olmazdı” diyor. İlk olarak 17 yaşında Nepalli bir çocuğun dev kedi balığının kurbanı olduğu düşünülüyor. Görgü tanıkları, Nisan 1998’de meydana gelen olayda, serinlemek için nehre giren çocuğun aniden su yüzeyinden aşağı doğru çekildiğini belirtiyor. KALİ Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 705
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok çirkin gözüküo ![]() kocaman çocuu nası yemiş öle ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 799
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:16717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yimiş mi seni...
Ayrilik kolay degil Onu gel sen bana sor Günlerim yalniz sizi Aramakla geçiyor Kimileri der efendim, Türkiye sizin sayenizde mi Türkiye oldu... Ya kimin sayesinde oldu... Ağzı olan konuşuyor mu ne? |
|
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 13
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() ![]() | Madem insan yiyor bu baLık . Adam neden bu kadar memnun bu oLaydan ki . Poz verirken 32 dişi gözüküyor Gecemin Ortasında Uyanıyorsam BiLki Sebebi 'Sensin. |
|
| | #5 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.417
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:20206 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben yakaladım edası
. . . . yokuz artık elele kayboluyoruz sizlere hayırlı paylaşımlar.. A.E.O . |
|
| | #6 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.211
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | canım balık çekti Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #7 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.971
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ilk Resimde Çok Şekil Durmus Fena Karizması War Balığın =D ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.403
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hemen balık yemeğe gidicem HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |