| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Muthis Haber Burda Evet arkadaslar 3 gün önce ban cezasi sona eren Virane Nickli Fatihin Ban yedikden 3 hafta sonraki hali ilk kez ve sadece ama sadece Dana medya da ! Hazirmisiniz o $ok edici resmi gormeye 3 2 1 Ve Firane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.356
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hahahahahahaha abi bu sakallara bi care bulamadik yav ![]() ama dislerim temiz emin olabilirsiniz, eee kim öpüsmek istiyor benle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #4 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.451
Forum Gücü: 151 Forum Puanı:59252 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Samson (11-11-07) |
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.451
Forum Gücü: 151 Forum Puanı:59252 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne kadar fesat bi dusunce tarzi
|
|
| | #8 |
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oglum sordun cevapliyoz ![]() dislerimin resmni cekiyim yollayim sana br ara "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #9 |
Teşekkür etti: 3.809
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:73320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fatih Suaviyle Yarisir Halde Gördüm Seni Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #11 |
Suavi deyyüsü ile beni ne beraber aniyon len Coskun. Öyle valla Gizmo, evde kaldiktan sonra tamamen ahirete yöneldim "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #12 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 753
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abi resmen çökmüşün yaaaa... Sevmek nedir bilir misin? Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır Bütün benliğini sarar, ısıtır. Her gülüşte yeniden doğarsın Ve bin kere ölürsün her iç çekişte Nasıl anlatsam bilmem ki. Yani "sevmek" işte. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | нѕуη (11-11-07) |
| | #13 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.323
Forum Gücü: 434 Forum Puanı:181403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Len bu nee ![]() Boş vakitleri baca temizleyerekmi geçirdik rengin değişmiş ![]() ![]() Sakal karizma katmış hiç yoktu ![]() ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: | нѕуη (11-11-07) |
| | #14 |
karizmadan söz edene bak ![]() Dinime küfreden müslüman olsa ![]() ![]() ![]() ![]() "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |