DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Sohbet ve Eğlence  Özel Günler

Konu Seçenekleri
Eski 31-08-08, 22:20 Çevrimdışı   #1
Rektör

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.090
Teşekkür etti: 15.379
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:89927
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
gülümseme Mutlu yiLLar Capon gadin ..

Tadinin damaginda kalacagi huzurlu sevgi dolu nice yillara bacim..
Rabbim sihhatli hayirli omurler versin..
oruç tutarken de yardimcin olsun
Seni çok seviyorum..

takirimakiri uyyaa bori takari makari hobareyy

al bu da pastan ,öLümü gör yemezsen

Malum sebeplerden kisa zamanda
anca bu kadar yapabildim begenirsin umarim
ozelliklen de pastani

Mesaja teşekkür eden: (19 Kişi)
Язшμ§™ (31-08-08), ℓєαяѕιση (01-09-08), -misspasha- (01-09-08), AяiηηA (31-08-08), ArKaNtoS (01-09-08), Artemis (31-08-08), Çaylak_ (31-08-08), CSKN (31-08-08), DR_GoKiSsS (31-08-08), GuZeLBeLa (31-08-08), hakancem (01-09-08), n!da (31-08-08), Oo.SoSuMo.oO (31-08-08), Opeth (31-08-08), p0lly (31-08-08), Sodir (31-08-08), _canözüm_ (31-08-08), `Hiperaktif (01-09-08), ~C@dY~ (31-08-08)
Eski 31-08-08, 22:22 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.047
Teşekkür etti: 3.173
Forum Puanı:92496
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Helinim Dogum Gunun Kutlu Olsun

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden:
Artemis (31-08-08)
Eski 31-08-08, 22:22 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.188
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82958
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Noluyor len

Daha doğmadım ben bezelye beyinli bacım, az gelişmişim

sağol len bacım, çok fena utandım, mahcup oldum falan yani yalan len yalan

Birlikte nice yıllara.

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden: (8 Kişi)
Язшμ§™ (31-08-08), AяiηηA (31-08-08), ArKaNtoS (01-09-08), DR_GoKiSsS (31-08-08), HeLL's AnGeL (01-09-08), n!da (31-08-08), roza (01-09-08), ~C@dY~ (31-08-08)
Eski 31-08-08, 22:26 Çevrimdışı   #4
Rektör

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.090
Teşekkür etti: 15.379
Forum Puanı:89927
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Artemis´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Noluyor len

Daha doğmadım ben bezelye beyinli bacım, az gelişmişim

sağol len bacım, çok fena utandım, mahcup oldum falan yani yalan len yalan

Birlikte nice yıllara.

herkeslerden once ben açam konuyu dedim
erkenden dogurttum seni
ay defoldum
Mesaja teşekkür eden:
Artemis (31-08-08)
Eski 31-08-08, 22:27 Çevrimdışı   #5
Profesör
Düşünürler grubu

Oo.SoSuMo.oO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.894
Teşekkür etti: 1.919
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:36516
Oo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Doğum günün kutlu olsun bitanem ,, canım
Mutlu olsun benim diğer yanım ..

..

LayY
lA LayY

Umut varsa ..
Gülümse (:

Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..!
Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı..
Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar
Yobazlığa, geriliğe karşı.. !
Mesaja teşekkür eden:
Artemis (31-08-08)
Eski 31-08-08, 22:28 Çevrimdışı   #6
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.427
Teşekkür etti: 1.679
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:21608
AяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
sen de mi başak burcusun

doğum günün kutlu olsun... mutlu yıllar ...

UYAN...Dostum Uyan...

Mesaja teşekkür eden:
Artemis (31-08-08)
Eski 31-08-08, 22:29 Çevrimdışı   #7

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.641
Teşekkür etti: 5.166
RepForum Gücü: 249
Forum Puanı:92210
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Doğum günün kutlu olsun Helin.
Beraber! nice yıllara inşallah...

"...
yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel
ansızın o sokak köşesinden
biraz suçlu,
biraz dağınık gel yeter
ister bir ömür geçsin
istersen dursun dünya
istersen dönsün hızla
farketmez son kez olsun gel yeter
..."
Sahte!
Mesaja teşekkür eden:
Artemis (31-08-08)
Eski 31-08-08, 22:32 Çevrimdışı   #8
Doçent
Düşünürler grubu

p0lly - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.444
Teşekkür etti: 2.533
RepForum Gücü: 87
Forum Puanı:36747
p0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Dogum gunun kutlu olsun
nice uzun saglikli ve mutlu yillar dilerim

Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA
Mesaja teşekkür eden:
Artemis (31-08-08)
Eski 31-08-08, 22:32 Çevrimdışı   #9
Rektör

ρяєηѕєѕ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.971
Teşekkür etti: 3.121
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:33844
ρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Doğum Gününüz KutLu oLsun

Sana Değer Verip a$kı ßuLacağıma
X'e Değer Verip Y'yi ßuLurum Daha İyi... xD

Mesaja teşekkür eden:
Artemis (31-08-08)
Eski 31-08-08, 22:45 Çevrimdışı   #10
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.959
Teşekkür etti: 3.882
RepForum Gücü: 177
Forum Puanı:75184
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sevdiklerinle Ve Seni Sevenlerle Birlikte Nice Sağlık, Huzur, Başarı, Mutluluk Ve Aşk Dolu Yıllar Geçirmen Dileğiyle.. İyi Ki Doğdun, İyi Ki Varsın.. Doğum Günün Kutlu Olsun Artemis

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Gözlerimi Kapatsam..
Yüzünü Görür Müyüm?

: ))

Mesaja teşekkür eden:
Artemis (31-08-08)
Eski 31-08-08, 22:46 Çevrimdışı   #11

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.437
Teşekkür etti: 5.817
RepForum Gücü: 189
Forum Puanı:77174
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:

Sevdiklerinle beraber nice mutlu huzurlu seneler canım

Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken.
Nerden bilirdim yaşamın
Böyle parçalanarak süreceğini
Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini...
Bir yap-bozum sanki,
Tek parçamı bile bulamadan,
Yeniden dağılıveriyorum.
Mesaja teşekkür eden:
Artemis (31-08-08)
Eski 31-08-08, 22:47 Çevrimdışı   #12
Profesör
Düşünürler grubu

иỉℓαу - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.764
Teşekkür etti: 1.528
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:32784
иỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Anlatamasam da,anlarsın sen..=)
Kalbimin en derinlerinde,apayrı bi yerdesin..
Çok özelsin!
CAN'ımsın ..
İyi ki varsın

Bu da hediyen
Şimdilik bu kadarı geliyo elimden
Başımın etini yime gadın,pasta sözünü unutmadım

.

.

Kurtar beni,kutsar qbi . .

Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((:
Mesaja teşekkür eden:
Artemis (31-08-08)
Eski 31-08-08, 22:56 Çevrimiçi   #13
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.847
Teşekkür etti: 2.694
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:34311
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman

Doğum günün kutlu olsun

"Uçurum kenarında yıkık bir ülke
türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar
yıllarca süren savaş, ondan sonra
içerde ve dışarda saygı ile tanınan
Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet

İşte Türk Genel Devrimi"

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Mesaja teşekkür eden:
Artemis (31-08-08)
Eski 31-08-08, 23:14 Çevrimdışı   #14
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.854
Teşekkür etti: 1.971
RepForum Gücü: 213
Forum Puanı:85482
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Pek Tanışmış Olmasakta Sevdiğim Şahsiyet Nice Yıllara (=

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Mesaja teşekkür eden:
Artemis (31-08-08)
Eski 31-08-08, 23:15 Çevrimdışı   #15
Profesör
Düşünürler grubu

~C@dY~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.229
Teşekkür etti: 3.571
RepForum Gücü: 146
Forum Puanı:64158
~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
doğum günün kutlu olsun

yeni yaşın sana tüm güzellikleri getirsin inşallah

cebimde yaralı bir umut
dilim bayram içim hazan
yalnızlığa hınç biriktiriyorum!
Mesaja teşekkür eden:
Artemis (31-08-08)
Eski 31-08-08, 23:15 Çevrimdışı   #16

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.641
Teşekkür etti: 5.166
RepForum Gücü: 249
Forum Puanı:92210
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
gülümseme

Caner Alper'den Helin için:

İşte böyle... Hemen hergün birilerinin doğum günlerini kutluyoruz. Meğer ne kadar kalabalıkmışız. Kalabalıklaşıyoruz. Mutlu yıllar yada iyi ki varsın demekle olmuyor senin gibilerine. Aramızda kopukluklar ve hayal kırıklıkları oldu ancak bit(e)meyen bir yakınlığımız var.

Ben seni hayat doluluğun ve şakacı tavrının yanı sıra hep yaralarınla görmeye alışığım. İnsanın duyguları ve ruh hali iki dere arasında gidip gelince müthiş bir bocalama oluyor. Karşılıklı içilesi bir zamanın hüzünlü uzaklığında oluyorsun çoğu zaman. Bazen tam bir acı bazen tam bir çatlaksın. Bir psikopat... (: Manyaksın işte.

Herkes herkesi kendi istediği gibi yada karşısındakinin kendisini tanımasını istediği gibi tanıyamıyor malesef. Kimi insalar çok iyidir ancak ne yazıkki herkese iyi olamıyorlar. Herkes onlar iyi olmuyor. Dünya da böyle bir yer ve insanlar da bi hal(iz)...

( Dünya da böyle bir yer miş... Bitirdim... beğenmedim... (: )

Doğum günün kutlu olsun Heloş. Çok iyisin. Çok da içten ve iyi ki ben seni bu halinle tanıdım. Hayatta senin için olmasını isteyip beklediğin herşeye kavuşmanı temenni ederim. İçindeki o güzel pozitifliği biraz da kendin için kullan. Yeni yaşlarında yeniden görüşmek üzere... İyiki doğmuşsun.

"...
yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel
ansızın o sokak köşesinden
biraz suçlu,
biraz dağınık gel yeter
ister bir ömür geçsin
istersen dursun dünya
istersen dönsün hızla
farketmez son kez olsun gel yeter
..."
Sahte!

Konu RebeL tarafından (31-08-08 Saat 23:21 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
ℓєαяѕιση (01-09-08), Artemis (31-08-08), roza (01-09-08), Virane (31-08-08)
Eski 31-08-08, 23:16 Çevrimdışı   #17
Doçent

вєαяqє - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.346
Teşekkür etti: 543
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:3343
вєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
nice yıllara

Yaşasın tam bağmsız Türkiye!
Yaşasın Marksizm-Leninizm!
Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği!
Yaşasın işçiler,köylüler
Kahrolsun Emparyalizm!
Mesaja teşekkür eden:
Artemis (31-08-08)
Eski 31-08-08, 23:25 Çevrimdışı   #18
Profesör

mervis - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.948
Teşekkür etti: 1.452
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:5283
mervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
doğum günün kutlu olsun..=)

Senden başka, artık düşemem aşka...

Özer..
(:
Eski 31-08-08, 23:25 Çevrimdışı   #19
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.048
Teşekkür etti: 5.394
RepForum Gücü: 174
Forum Puanı:70294
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Valla iyi mi dogdun kötümü bilmiyorum.

Allah istedigin gibi bir hayat nasip etsin.

Dogum günün kutlu olsun

Eski Virane

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Eski 31-08-08, 23:28 Çevrimdışı   #20
Rektör
Genç Kuvvet
Genel Mesajlar: 7.472
Teşekkür etti: 1.125
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:22213
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz