| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]() | Mutlu Yillar d@RkRess Enişte (: ![]() Kizabilirsin Bana Eniste.. Dogum Gününü Geciktirdim ![]() Ama Bu Seni Sevmedigim Anlamina Gelmiyor ki ![]() Ben Seni Yine de Kocaman Seviyorum ![]() En Basta Bitanem, Herseyim, Kuzum Canim Seviyor Diye Seviyorum ![]() Bi de Beni Yemege Götürcen Diye Seviyorum ![]() Neyse Simdi Bu Konunun Yeri Degil ![]() Iyiki Dogdun Eniste, Iyiki Varsin.. Iyiki Bitanem'in Hayatindasin ve Varliginla Onu Mutlu Ediyorsun.. Her Zaman, Her Daim Yaninda Ol.. Hep Ol.. Mutlu Yillar.. ![]() Biz üç kişiyiz; Ben, Keyfim ve Kâhyası.. E bıktım artık fahişe gönüllerden ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (11 Kişi) | ρяєηѕєѕ (25-05-08), atom karınca (26-05-08), bandobras (25-05-08), Çaylak_ (25-05-08), CSKN (25-05-08), d@RkRess (25-05-08), SaKaRiN..! (25-05-08), Sevda_Nehri (26-05-08), Tweety (25-05-08), _canözüm_ (25-05-08), _Okyanus_ (25-05-08) |
| | #2 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.127
Forum Gücü: 115 Forum Puanı:44539 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nice mutLu sağLıkLı, uuupppuzuuun yıLLaraa =)=)=) ... işte tam burada... işte o an da... ben anlıyorum seni neden sevdiğimi... (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | d@RkRess (25-05-08) |
| | #3 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
doğum gununuz kutlu olsun ![]() aydancım sana kızınılır mı hiç ![]() konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.121
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:33844 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | MutLu yıLLaR d@RkRess Her zaman MutLu oL(un) Sana Değer Verip a$kı ßuLacağıma X'e Değer Verip Y'yi ßuLurum Daha İyi... xD ![]() |
|
| | #6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.957
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:136932 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bugün günlerden SEN..Uyanır uyanmaz derin bir SEN çektim içime kendime geldim.. Saat SEN'i onbeş geçiyor.. Gülümsedim.. Yüzümü yıkamak için lavaboya gittim.. aynaya baktığımda gördüğüm SEN,musluğu açtım SEN akıyordun...yüzümü yıkadım..SEN kadar yumuşak havlumla sildim yüzümü..Usul usul salona geçtim radyonun SEN düğmesine dokundum..SEN söylüyordu türküler..Gülümsedim.. Türküyü dinlerken mutfağa yürüdüm..demliği ateşe bıraktığım anda kapı zili SEN diye çalmaya başladı..Kapıyı açtığımda,kapıcının kapıya bir gazete,bir tane ekmek bıraktığını gördüm..Kapıyı kapadıktan sonra girdim içeri..Gazeteyi masaya bıraktım..ekmek taze taze SEN kokuyordu..Gülümsedim.. Her zaman ki gibi iki kişilik hazırladım kahvaltı servisini..kendim ve SEN için..oturduk beraber kahvaltıya..Bir yudum çay içtim bardağımdan tadı biraz buruk geldi,biraz daha SEN koydum bardağa,karıştırdım..Şimdi çayımın tadı aynı SEN gibi..Gülümsedim.. Gazeteyi aldım elime ilk sayfasında yine SEN..Kahvaltı masasını beraber topladıktan sonra,pencereye doğru yürüdüm,perdeyi araladım.. Gökyüzünden şakır şakır SEN yağıyordun..Gülümsedim.. Dışarıda havanın soğuk olduğunu tahmin ettiğim için üşümemek için SEN giyindim üzerime..ısındım..Gülümsedim.. Sokak kapısını araladım..satıcılar var güçleriyle SEN,SEN diye bağırıyordu..Gülümsedim.. Yürüdüğüm caddenin mağazalarının vitrinlerinde SEN varsın.. Gelip geçen tüm insanların yüzlerinde SEN..Biliyormusun otomobillerin kornaları bile SEN çalıyor..Gülümsedim.. Köşe başına doğru yürüdüm..Her zaman ki gibi orda duran çiçekçi kadın;sepetinden bir SEN çıkarıp uzattı..aldım kokladım SEN gibi kokuyordu..Gülümsedim.. Önünden geçtiğim sinema salonun afişlerinde SEN vardın..uzun uzun bakındım..Gülümsedim Yürümeye devam ediyorum..karşıdan mahallemizin çocukları geliyor..durdurdum onları..şakalaştık biraz,kahkalarında sıcacık SEN vardın..Gülümsedim.. Bazen tanıdıklar soruyorlar..Neden hep gülümsüyorsun diye..Gülümsüyorum.. Bilmiyorlar..Bilseler sormazlardı..Gördüğüm her şeyde SEN,duyduğum her ses SEN..kokladığım tüm herşeyde SEN varsın..SEN'in olduğun yerde gülümsememek olurmu.. SEN'le dolu yeni bir güne doğru yürüyorum.. Dedim ya;herşeyde SEN varsın..Sadece SEN..birazda BEN.. derin.. ![]()
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #9 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.909
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:10989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğum günün kutlu olsun Nice Mutlu yıllara Paslı bir yalnızlıktı avuçlarımda... Ardımda bir yürek yükü rüzgar...Ne zaman sevmeye koyulsam, doğrulup çoğaldı ayrılıklar Seni sildiğimde, anılar defterinden,biliyordum söküp attığımı hayatımın yarısını... |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.016
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:12251 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir mutluluk gemisiydim sanki; Mutluluk yüklü bir gemide Ama bu gemi ne kadar ilerlerse ilerlesin Mutluluk yerine hüzün saçıyordu etrafına Adı mutluluk gemisiydi... |
|
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.882
Forum Gücü: 177 Forum Puanı:75184 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevdiklerinle Ve Seni Sevenlerle Birlikte Nice Saglik, Huzur, Basari Ve Mutluluk Dolu Yillar Geçirmen Dilegiyle.. Iyi Ki Dogdun, Dogum Günün Kutlu Olsun d@RkRess.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
| | #12 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.450
Forum Gücü: 442 Forum Puanı:185123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doğum günün kutlu olsun ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #13 |
Teşekkür etti: 3.173
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:92496 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Who is Dark?
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #16 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 134
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2793 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hepinize tek tek çok teşekkür ediyorumm... ahh aydan ahhhh :p tamam söz verdim bi kere götürcem seni yemeğe ![]() reklam ettin beniiii ![]() neyse... ![]() geç kaldın bi özürle kurtulamazsın adresimi veriyimmi hediye için :p şaka bi yana gerçekden çok teşekkürler... resim çok güzel olmuş... Esra şiir süper sana özel olarak teşekkür ediyorum... çünki benim için özelsin... herşeyimsin benim... bugün ve hergün, son nefesime kadar senin yanında olacağım için daha çok doğum günümü kutluycaksınız |
|
| | #17 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.874
Forum Gücü: 136 Forum Puanı:49439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | this is d@Rk ! Alıntı:
Kollarından boşluğu fırlat soluk aldığımız uzaya; Belki kuşlar daha derin bir uçuşla duyar genişleyen havayı ... | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | d@RkRess (28-05-08) |
| | #19 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.127
Forum Gücü: 115 Forum Puanı:44539 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir söz yazayım ![]() içimden geldi ![]() Güzel olan sevgili değildir, sevgili olan güzeldir. ... işte tam burada... işte o an da... ben anlıyorum seni neden sevdiğimi... (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | d@RkRess (28-05-08) |
| | #20 |
Teşekkür etti: 5.394
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:70294 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogum günü kutlu olsun Allah nice saglikli uzun ömür nasip etsin ![]() |