| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]() | Mutlu Yillar "Lover" ![]() Dogum Günün Kutlu & Her$ey Gönlünce Olsun Lover ![]() Nice Saglikli, Huzurlu, Ne$eli, Ba$arili Ve Mutluluk Dolu Yillar Dileriz.. Iyi ki Dogdun, Iyi ki Varsin ![]() Gecikmeli Bir Kutlama Oldu Farkindayim Ama Sen Ya$li Pardon Büyüksün ![]() Affedersin Bizi, Kiyamazsin Kizmaya ![]() Hem Eli Bo$da Gelmedim, Istedigin Hediyeleri Aldim Sana ![]() In$allah Begenirsin ![]() Begenmezsen Silerim Yine Seni Karde$likten ![]() ![]() Yok Silemem ki (: Sen A$kimin Arkada$i Olarak Hep Hayatimizda Olacaksin ![]() Dostlugunuz Daim Olsun Ve Hic Bozulmasin.. Birde Benimde Sevecegim Bir Sevgili Bul Kendine ![]() Yoksa Zor Görürsün Sevgilimi Biran Evvel Evlenmen Dilegi Ile Mutlu Yillar ![]() ![]() Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.166
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mutlu yıllar iyi ki doğdun "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | LoVeR (14-08-08) |
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.348
Forum Gücü: 257 Forum Puanı:114237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğum günün kutlu olsun.. Sağlıklı , mutlu nice yıllara Lover ``Mucize...´´ Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | LoVeR (14-08-08) |
| | #4 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.450
Forum Gücü: 442 Forum Puanı:185123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Buyur Pastan ![]() Üstteki adayları gözüm tutmadı yeni aday ![]() ![]() Mutlu Yıllar Deli Uşak ![]() ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #9 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.490
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:19066 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nice mutlu yıllara seven ve sevdiklerinle emi Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | LoVeR (15-08-08) |
| | #12 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.173
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:92496 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mutlu Yıllar Lover ![]() Lambaya aman pastaya püf de GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #15 | |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 497
Forum Gücü: 108 Forum Puanı:47024 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yenge çok düşüncelisin gerçekten herşey gönlünce olsun, Allah ne muradın varsa versin çok teşekkür ederim çalışman için, kalayi içten fetih ediyorsun, bu çalışmanla sülomu hakettiğini ıspatlamış oldun ![]() ama beni bu tadımlık hediyelerle kandıramazsın sözünü unutma SELAM VER ŞEHİTLERE MEZAR OLUR BU VATAN İHANETÇİ İTLERE!!! | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | GuZeLBeLa (15-08-08) |
| | #16 | |
Forum Gücü: 108 Forum Puanı:47024 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() hamsi olmasada olur aday 007 çok güzel olurdu mesela ![]() yalnız o pastanın gerçeğinide isterim bilgin olsun ![]() hem beraber yeriz beni yalnız bıakmazsın dimi o pastayla sen SELAM VER ŞEHİTLERE MEZAR OLUR BU VATAN İHANETÇİ İTLERE!!! Konu LoVeR tarafından (15-08-08 Saat 00:28 ) de değiştirilmiştir.. | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (15-08-08) |
| | #17 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 5.817
Forum Gücü: 189 Forum Puanı:77174 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllar herşey umut ettiğin gibi olsun Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| | #18 | |
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Şu sanal alemde kurmuş olduğumuz dostlukların daimi olması dileklerimle ![]() herşey gönlünüzce olsun... SELAM VER ŞEHİTLERE MEZAR OLUR BU VATAN İHANETÇİ İTLERE!!! | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | storm_fatih (15-08-08) |