DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Müzik Tartışmaları

Konu Seçenekleri
Eski 14-01-07, 00:39 Çevrimdışı   #1
Stajyer

bingo1 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 111
Teşekkür etti: 17
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:41
bingo1 Herkese mesafeli
Müziğin İçinde Misiniz ?

Evet arkadaşlar sorumuz gayet basit müziğin içinde misiniz ? müzikle ilgili ne yapar ne edersiniz,hangi tür müzikten hoşlanırsınız beğenme sebebiniz nedir,çaldığınız enstruman,varsa grubunuz hakkında bilgi vs. gelin müzik hakkında yaptıklarınızı paylaşın sorunuz varsa sorun yardımcı olalım

Unutmayın ki
"Müzik Ruhun Gıdasıdır."
Eski 15-01-07, 00:30 Çevrimdışı   #2
Doçent
Kemalistler

ucakla - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.456
Teşekkür etti: 1.203
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7985
ucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmış
güzel mp3 indiririm internetten, hep bir müzik aleti çalmak istedim, ama açıkçası tek mecburi girişimim ortaokuldaki fülütle alakalıydı. o da belki beni müzik aleti çalmaktan tiksindirdiği için bir daha denemedim.

bugün kendimi, tonlarca yük taşıyan gemilerin denizi gibi hissediyorum...
Eski 15-01-07, 13:45 Çevrimdışı   #3
Rektör

ArKaNtoS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.050
Teşekkür etti: 2.432
RepForum Gücü: 124
Forum Puanı:39306
ArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
müziği dinlerken içindeyim ama konu müzik yapmaya gelince çok uzak bir köydenim üretici değil tüketiciyim

Eski 15-01-07, 14:17 Çevrimdışı   #4
Stajyer

bingo1 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 111
Teşekkür etti: 17
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:41
bingo1 Herkese mesafeli
aaa hep tüketmek olmaz üretim şart
Eski 16-01-07, 02:31 Çevrimdışı   #5
Dekan

romantik_dj - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.207
Teşekkür etti: 1.207
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:5938
romantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
EVET müziğin içindeyim..hemde 9 yıldır..kulağa hoşgelen herşeyi dinlerim..ama özgün müziğin yeri bende ayrıdır..fantazi müzikten dönüşüm nurettin rencber sayesinde oldu..şimdi çok güzel bi tarz yakaladım...herşey güzel gidiyor ama bi ensturman çalamadm gitti..müzik benim temel besin kaynağımdır..profesyonel sanatçıları severim ama amatörleride yok saymam..

Konu Seçenekleri