| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() | Müziğin İçinde Misiniz ? Evet arkadaşlar sorumuz gayet basit müziğin içinde misiniz ? müzikle ilgili ne yapar ne edersiniz,hangi tür müzikten hoşlanırsınız beğenme sebebiniz nedir,çaldığınız enstruman,varsa grubunuz hakkında bilgi vs. gelin müzik hakkında yaptıklarınızı paylaşın sorunuz varsa sorun yardımcı olalım Unutmayın ki "Müzik Ruhun Gıdasıdır." |
|
| | #2 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.203
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel mp3 indiririm internetten, hep bir müzik aleti çalmak istedim, ama açıkçası tek mecburi girişimim ortaokuldaki fülütle alakalıydı. o da belki beni müzik aleti çalmaktan tiksindirdiği için bir daha denemedim.
|
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.432
Forum Gücü: 124 Forum Puanı:39306 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
müziği dinlerken içindeyim ama konu müzik yapmaya gelince çok uzak bir köydenim ![]() üretici değil tüketiciyim ![]() |
|
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 17
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:41 ![]() |
aaa hep tüketmek olmaz üretim şart |
|
| | #5 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.207
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:5938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | EVET müziğin içindeyim..hemde 9 yıldır..kulağa hoşgelen herşeyi dinlerim..ama özgün müziğin yeri bende ayrıdır..fantazi müzikten dönüşüm nurettin rencber sayesinde oldu..şimdi çok güzel bi tarz yakaladım...herşey güzel gidiyor ama bi ensturman çalamadm gitti..müzik benim temel besin kaynağımdır..profesyonel sanatçıları severim ama amatörleride yok saymam.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |