| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan Antikapitalistler ![]() | Müzik Grubu Arkadaşlar ben bir müzik grubu açılmasını istiyorum ve açıldığı taktirde bu grup üyelerinden biri olmak.. Müzik bilgisi olan, seviyeli bir şekilde tartışmasını bilen arkadaşlardan benimle birlik olmasını istiyorum ve katılımlarınızı bekliyorum (: ![]() Mutluluk oyununa geç kalan ölü kuşlarla geldim |
| Mesaja teşekkür eden: | yusufcuk07 (28-11-06) |
| | #2 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 28
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:42 ![]() | kesinlikle sonuna kadar arkandayım eğer seviyeli bir bilgi alışverişi olacaksa bu grupta bende yeralmak isterim
""Neyi arıyorsan sen O sun. Zulmün peşindeysen zalim, aşkın peşindeysen aşık"" Mevlana Celaleddin Rumi |
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.644
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:39487 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
müzik tarzıma göreyse bende katılırım
" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 17
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:41 ![]() |
konservatuar öğrencisi olarak sonuna kadar desteklerim
|
| | #5 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.800
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26603 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bendeeeee =) ya belki kendimi geliştiririm biraz =) ![]() - "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: - [ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ] Anti-Aşk Aşk=Yalan&Acı |
| | #6 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.207
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:5938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende Müzik Grubunda Olmak Isterim...işim Bu...
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 599
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:7157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Her Türlü Müzik Yapılır Abi ![]() Klavye Çok Pis Çalarım |
| | #8 |
![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:17429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Müzik grubu kurulup Meydan bölümüne erişimi açılmıştır Bu başlık altında su ana kadar katılmak isteğini belirtmiş olanlar gruba dâhil edildi. Bundan sonraki ki müracaatları grubun kendi baslığında seçeceği lider tarafından değerlendirilecek. Hayırlı olsun Sahneleri bütün olmuş bir tiyatroyuz Monologlarınız sizin olsun, biz mimik çizmeden izleriz |
| Mesaja teşekkür eden: | romantik_dj (30-11-06) |
| | #9 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 214
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1701 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar ben bir grubun solistiyim ve bende müzik grubuna girmek istiorum bu benim en doğal hakkım olduunu düşünüorum ![]() teşekkürler !
|
| | #10 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.800
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26603 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hımmm solist =) hem de gitar düşünülünce tabe =) eee iyi bari ![]() - "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: - [ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ] Anti-Aşk Aşk=Yalan&Acı |
| | #11 |
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1701 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim |
| | #12 |
arkadaşlar burayla ilgilenen yok mu?
|
| | #13 |
![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:17429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lütfen müracaatınızı Kontrol panelinizden yapın. http://www.e-dana.org/forum/meydan-b...ve-t61090.html Su an için müzik grubunun bir lider yok. Bir grubun lideri olmadıkça forum yönetimi grup başvurularını değerlendiriyor. Sahneleri bütün olmuş bir tiyatroyuz Monologlarınız sizin olsun, biz mimik çizmeden izleriz |
| | #14 |
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1701 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | #15 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.648
Forum Gücü: 123 Forum Puanı:48055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
seyy bende müziksiz yasayamayan müzigi hayatinin önemli bir parcasi haline getirmis biri olarak müzik grubuna dahil olmak istiyorum.. ilgililere duyurulur |
| | #16 |
Teşekkür etti: 500
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
başvuruda bulundum ama heralde kabul edilmedi birde burdan söyleyim elektro gitar cıyım bende bu grupta olmak isterim
|
| | #17 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 413
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:886 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benide alın grubunuza |
| | #18 |
ben eski lider şimdi döndüm e-dananın kuluyum tekrar müzik grubuna girmek istiom |
| | #19 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.644
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:39487 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne zamandır görünmüyodun hoşgeldin tekrardan orkun kardeş
" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
| | #20 |
teşekkür ederim |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |