Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 25-11-06, 21:57 Çevrimdışı   #1
Asistan
Antikapitalistler

Maia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 296
Teşekkür etti: 291
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:13772
Maia Rep olayını aşmışMaia Rep olayını aşmışMaia Rep olayını aşmışMaia Rep olayını aşmışMaia Rep olayını aşmışMaia Rep olayını aşmışMaia Rep olayını aşmışMaia Rep olayını aşmışMaia Rep olayını aşmışMaia Rep olayını aşmışMaia Rep olayını aşmış
Ödüller:
Müzik Grubu

Arkadaşlar ben bir müzik grubu açılmasını istiyorum ve açıldığı taktirde bu grup üyelerinden biri olmak..

Müzik bilgisi olan, seviyeli bir şekilde tartışmasını bilen arkadaşlardan benimle birlik olmasını istiyorum ve katılımlarınızı bekliyorum (:

Mutluluk oyununa geç kalan ölü kuşlarla geldim

Mesaja teşekkür eden:
yusufcuk07 (28-11-06)
Eski 28-11-06, 10:31 Çevrimdışı   #2
Stajyer

yusufcuk07 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 102
Teşekkür etti: 28
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:42
yusufcuk07 Herkese mesafeli
Alıntı:
nagidan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar ben bir müzik grubu açılmasını istiyorum ve açıldığı taktirde bu grup üyelerinden biri olmak..

Müzik bilgisi olan, seviyeli bir şekilde tartışmasını bilen arkadaşlardan benimle birlik olmasını istiyorum ve katılımlarınızı bekliyorum (:
kesinlikle sonuna kadar arkandayım eğer seviyeli bir bilgi alışverişi olacaksa bu grupta bende yeralmak isterim

""Neyi arıyorsan sen O sun. Zulmün peşindeysen zalim, aşkın peşindeysen aşık""
Mevlana Celaleddin Rumi

Eski 28-11-06, 16:44 Çevrimdışı   #3
Rektör
Genel Mesajlar: 8.339
Teşekkür etti: 4.644
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:39487
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
müzik tarzıma göreyse bende katılırım

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "

Eski 28-11-06, 18:36 Çevrimdışı   #4
Stajyer

bingo1 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 111
Teşekkür etti: 17
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:41
bingo1 Herkese mesafeli
konservatuar öğrencisi olarak sonuna kadar desteklerim

Eski 29-11-06, 19:03 Çevrimdışı   #5
Doçent

İnCi ÇiÇéKi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.397
Teşekkür etti: 1.800
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26603
İnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bendeeeee =) ya belki kendimi geliştiririm biraz =)

- "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: -

[ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ]

Anti-Aşk

Aşk=Yalan&Acı

Eski 29-11-06, 20:38 Çevrimdışı   #6
Dekan

romantik_dj - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.207
Teşekkür etti: 1.207
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:5938
romantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Bende Müzik Grubunda Olmak Isterim...işim Bu...

Eski 30-11-06, 14:12 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi

KaLpsiz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 576
Teşekkür etti: 599
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:7157
KaLpsiz yememiş içmemiş konu açmışKaLpsiz yememiş içmemiş konu açmışKaLpsiz yememiş içmemiş konu açmışKaLpsiz yememiş içmemiş konu açmışKaLpsiz yememiş içmemiş konu açmışKaLpsiz yememiş içmemiş konu açmışKaLpsiz yememiş içmemiş konu açmışKaLpsiz yememiş içmemiş konu açmışKaLpsiz yememiş içmemiş konu açmışKaLpsiz yememiş içmemiş konu açmışKaLpsiz yememiş içmemiş konu açmış
Her Türlü Müzik Yapılır Abi

Klavye Çok Pis Çalarım

Aynalarla Avunma Göstermezler içini

Eski 30-11-06, 14:34 Çevrimdışı   #8

LeThE - ait Avatar
Genel Mesajlar: 890
Teşekkür etti: 3
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:17429
LeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Müzik grubu kurulup Meydan bölümüne erişimi açılmıştır
Bu başlık altında su ana kadar katılmak isteğini belirtmiş olanlar gruba dâhil edildi.
Bundan sonraki ki müracaatları grubun kendi baslığında seçeceği lider tarafından değerlendirilecek.
Hayırlı olsun

Sahneleri bütün olmuş bir tiyatroyuz
Monologlarınız sizin olsun, biz mimik çizmeden izleriz

Mesaja teşekkür eden:
romantik_dj (30-11-06)
Eski 01-12-06, 18:12 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent
Kemalistler

UnDeaTh - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.929
Teşekkür etti: 214
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:1701
UnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyor
arkadaşlar ben bir grubun solistiyim ve bende müzik grubuna girmek istiorum bu benim en doğal hakkım olduunu düşünüorum teşekkürler !

Seni Seviyordum Ve Senin Haberin Yoktu

http://www.zamansiz.com/seni-seviyor....html?t=132776

Eski 01-12-06, 21:56 Çevrimdışı   #10
Doçent

İnCi ÇiÇéKi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.397
Teşekkür etti: 1.800
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26603
İnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hımmm solist =) hem de gitar düşünülünce tabe =)
eee iyi bari

- "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: -

[ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ]

Anti-Aşk

Aşk=Yalan&Acı

Eski 01-12-06, 22:26 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent
Kemalistler

UnDeaTh - ait Avatar
UnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyor
teşekkür ederim

Eski 02-12-06, 21:52 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent
Kemalistler

UnDeaTh - ait Avatar
arkadaşlar burayla ilgilenen yok mu?

Eski 02-12-06, 23:51 Çevrimdışı   #13

LeThE - ait Avatar
Genel Mesajlar: 890
Teşekkür etti: 3
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:17429
LeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Lütfen müracaatınızı Kontrol panelinizden yapın.
http://www.e-dana.org/forum/meydan-b...ve-t61090.html
Su an için müzik grubunun bir lider yok.
Bir grubun lideri olmadıkça forum yönetimi grup başvurularını değerlendiriyor.

Sahneleri bütün olmuş bir tiyatroyuz
Monologlarınız sizin olsun, biz mimik çizmeden izleriz

Eski 09-12-06, 16:52 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent
Kemalistler

UnDeaTh - ait Avatar

Eski 17-12-06, 19:43 Çevrimdışı   #15
Rektör

Unfaithful - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.363
Teşekkür etti: 2.648
RepForum Gücü: 123
Forum Puanı:48055
Unfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
seyy bende müziksiz yasayamayan müzigi hayatinin önemli bir parcasi haline getirmis biri olarak müzik grubuna dahil olmak istiyorum.. ilgililere duyurulur

Eski 17-12-06, 20:34 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent
Kemalistler

PsicoManiaCc - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.405
Teşekkür etti: 500
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:3653
PsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biri
başvuruda bulundum ama heralde kabul edilmedi birde burdan söyleyim elektro gitar cıyım bende bu grupta olmak isterim

Eski 20-12-06, 21:15 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent

BUR@K - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.063
Teşekkür etti: 413
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:886
BUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuş
benide alın grubunuza

Eski 24-01-07, 20:27 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent
Kemalistler

UnDeaTh - ait Avatar
ben eski lider şimdi döndüm e-dananın kuluyum tekrar müzik grubuna girmek istiom

Eski 24-01-07, 21:01 Çevrimdışı   #19
Rektör
Genel Mesajlar: 8.339
Teşekkür etti: 4.644
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:39487
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
ne zamandır görünmüyodun hoşgeldin tekrardan orkun kardeş

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "

Eski 24-01-07, 23:33 Çevrimdışı   #20
Yard. Doçent
Kemalistler

UnDeaTh - ait Avatar
teşekkür ederim

Kapalı konu

Konu Seçenekleri