| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() | Müzik sizin icin nedemek ?
Müzik sizin icin nedemk, sadece entertainmentmi yoksa ruhsal bir önem tasiyan biseymi??
|
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.432
Forum Gücü: 124 Forum Puanı:39306 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim dinlediğim müzik ruhumu bunalımdan kutaracak ezgilere sahip olmalı yada kısacası insanın dinlediğinde işte bu benim melodim, sözlerim, benim şarkım diyebileceği birşeydir. Bir dizi nota ve onları hayata geçirenlerden ibarettir
|
|
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.698
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:13980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ruh halim yapmak isteyipteyapamadığım bağzen can sıkıntısı belkide ama bilgisayarsız nasıl duramıyorsam müziksizde duramıyorum her zaman metal dinlemiyorum msn ekli olan arkadaşlar görür benim ne dinlediğimi -------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA... Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe... BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------ |
|
| | #4 | |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 110
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Özledim seni.. | |
|
| | #5 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.924
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | entertainment yerine eglence desek daha hoş olurdu... müzik ruhu besleyen insanın ruh halini yansıtan... duruma göre akıl veren duruma göre sıkıntıya sokan... vazgecilmez bir ŞEY.... düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 353
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:3356 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | her türlü ruh halinde müzik müzik müzik bazen sadece müzik dinlemek için bilgisayarı açarım hem eğlence olur hemde kendimi iyi hissederim O bir sığır...!! ![]() |
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.403
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beni her alanda rahatlatıyo ya çok iyi bir olay muzik superrrrrrrrr
|
|
| | #8 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 116
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:224 ![]() ![]() ![]() |
hayat demek.......
|
|
| | #9 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 192
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:272 ![]() ![]() ![]() |
"hayatımın manası" gibi bişey sanırım...
|
|
| | #10 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.167
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayat ve hayatımdaki rahatlama şeklim demek
Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 990
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10757 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her müziğin kendisine göre bir anlam vardır. Sonuçta sanatçının elinden çıkan yapıtın ona göre özgün bir mesajı var. Ancak her insan bu mesajı farklı yorumlayabilir. Müzik bana göre uluslararası bir ruhsal ifade biçimidir. |
|
| | #12 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.079
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11314 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Müzik bazen gürültü bazen rahatlıtıcı bir sestir. İnsanın o anki haline göre bir anlam taşır. ... |
|
| | #13 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 852
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Müzik,ne bileyim tanımlayamıyorum onu O derece yani![]() o anki ruh halime göre anlam kazanıyor müzik.son bir şey.. Entertainment= ![]() Eğlence= Yok imza falan!!! |
|
| | #14 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 68
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herşey ![]() Onsuz oLurmu...Hayatımı tamamLıor ! (: tanrı yaratırken öylesine unutmuşki beni.. tüm kötülükleri ve karanlıkları çekemicemi biLe biLe üstüme yüklemiş sanki karanLıklar içinde uyur oLmuşum tüm kötü rüyalarıma inat. |
|
| | #15 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 57
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:161 ![]() ![]() | müzik duyguların dışa vurumudur |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 230
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
müzik bir anlatış tarzıdır.bir dildir.dillerin en özgürü hemde. en iyi anlattığı şey de sevda olsa gerek.. Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım Belki de bir son dakika fotoğrafı olup Duvarlarına asıldım Gerçek olan tek şey vardı Hüzünlü bir öyküde Yanlış bir adrese postalanmıştım ben |
|
| | #17 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.479
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:19987 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben demek vazgeçemeyeceğim şey demek ![]() .. ellerini uzat ki dokunsun parmaklarım bugün (: - |
|
| | #18 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.924
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | enstrümanlar kullanılarak yapılan, emek gerektiren, insanı içten etkileyen güçlü bir akım.. düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #19 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.649
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:12486 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Duyguların etkisini artırma, yönlendirme ve değiştirme olayına sanat dilinde müzik denir. (: Bence. |
|
| | #20 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 956
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bazen halay çekmek bazense kafa sallamak bazen bir rakı sofrasında meze gibi dir müzik bazense hayatın en çekilmez seslerinin toplamıdır müzik,müzik hayatta bir canlı gibidir...
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |