Konu Seçenekleri
Eski 15-06-08, 17:51 Çevrimdışı   #1
Dekan
Düşünürler grubu

`KarameL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.084
Teşekkür etti: 1.539
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:25036
`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
My Chemical Romance

Grubun lideri ve vokalist Gerard Way ile eski davulcu Matt Pelissier tarafından 2001 senesinde kurulan My Chemical Romance, ilk parçaları “Skylines And Turnstiles”ı 11 Eylül’de meydana gelen olaylar üzerine yazdı. Kadrosuna Gerard Way’in kardeşi Mikey Way ile Ray Toro’yu da ekleyen grup, New Jersey’de birçok konsere katılarak olumlu eleştiriler aldı.İlk albümleri “I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love”u 2002 senesinde Eyeball Records’dan çıkartan My Chemical Romance, albüm kayıtlarından hemen önce kadrosuna Frank Iero’yu kattı. Frank Iero’nun sadece iki parçada gitar çaldığı albüm, ‘suçlu aşıklar’ temasının üzerine örülü ve konsept şeklinde dinleyiciye iletiliyor.2003 senesinde Reprise Records ile anlaşan My Chemical Romance, 2004 senesinde 2. albümleri “Three Cheers For Sweet Revenge”i çıkarttı ve albüm ertesi sene platin plak aldı. İlk albümlerindeki ‘suçlu aşıklar’ temasını bu albümde devam ettiren grup, ilk albümlerindeki ‘post-hardcore’ tarzını ‘emo/pop-punk’a çevirdi. Bu değişiklik grubun bazı fanlarını memnun etmezken, müzik çevresi albüme olumlu puan verdi. Albümdeki “Helena” parçasının klibi MTV’de kendine bolca yer bulurken, albüm Amerika’da şu ana dek 1,4 milyonluk bir satış yakaladı.2004 senesindeki Japonya konseri sonrası davulcu Matt Pelissier yerine Bob Bryar’ı getiren My Chemical Romance, 2005 senesinde “Green Day”in alt grubu olarak konserlere katıldı. Hatta aynı sene “Taste Of Chaos” turnesinde de sahnede kendilerine yer buldular. “Alkaline Trio” ile “Reggie and The Full Effect” gruplarıyla kendi turnesine çıkan My Chemical Romance, internet üzerinden David Bowie ve Queen ortak çalışması “Under Pressure”ı “The Used” grubuyla baştan yorumladı.2006 Mart ayında “Life On the Murder Scene” derleme albümünü 2 DVD’li şekilde piyasaya süren My Chemical Romance, DVD’lerde grubun kliplerine, kliplerin çekim arkalarına ve bazı canlı performanslara yer verdi.23 Ekim 2006’da İngiltere’de, 24 Ekim 2006’da da Amerika’da 3. stüdyo albümleri “The Black Parade”ı yayınlayan My Chemical Romance, albümden çıkan ilk single “Welcome To The Black Parade”e klip çekti ve parça İngiltere listelerinde 1 numara oldu.Konserlerinde ve kliplerinde ‘korku’ temasını bolca işleyen My Chemical Romance, 2007 senesinde Avusturalya ve Yeni Zelanda’daki “Big Day Out” festivalinde “Tool”, “Muse”, “The Killers” and “Jet” gruplarıyla aynı sahneyi paylaştı.

İçimde kalbimi unuttum..
İçince düşüyor aklıma yaşamak
İnansam düşerdim peşine...
Ama 'yalanlar' !
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Bυя¢U (22-06-08), CnRaLpEr (15-06-08)
Eski 15-06-08, 18:15 Çevrimdışı   #2
Dekan
Düşünürler grubu

Redkid - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.441
Teşekkür etti: 2.437
RepForum Gücü: 120
Forum Puanı:48396
Redkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bunlarin hepsi yumusak dimi

Sen Hic Ay Isiginda
Seytanla Raks Ettin Mi?
Organize
isler.....
Bunlar..
Eski 15-06-08, 18:16 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.045
Teşekkür etti: 3.173
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:92496
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Redkid´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bunlarin hepsi yumusak dimi
yok be nereden cıkardın

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 15-06-08, 18:17 Çevrimdışı   #4
Dekan
Düşünürler grubu

`KarameL - ait Avatar
`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bilmiyorum valla
Harbi nerden çıkardın

İçimde kalbimi unuttum..
Ama 'yalanlar' !
Eski 15-06-08, 20:30 Çevrimdışı   #5
Dekan
Düşünürler grubu

Redkid - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.441
Teşekkür etti: 2.437
RepForum Gücü: 120
Forum Puanı:48396
Redkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
`KarameL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bilmiyorum valla
Harbi nerden çıkardın
Öyle bakiyolar yaahu

Sen Hic Ay Isiginda
Seytanla Raks Ettin Mi?
Organize
isler.....
Bunlar..
Eski 15-06-08, 22:30 Çevrimdışı   #6
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.753
Teşekkür etti: 2.211
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:38822
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
parlaklar ondanıdr

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 16-06-08, 00:33 Çevrimdışı   #7
Profesör

metalik_manyak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.794
Teşekkür etti: 795
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:7413
metalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmış
bu grubu emolar dinler.. ne dediklerini anlamazlar.. zaten kulaktan doğmadırlar.. diğerleri dinliyor diye dinlerler bu böyle sürüp gider.. aman siz dinlemeyin
ayrıca bu grubun tool la aynı sahneye çıkması, tool için utanç vericidir şiddetle kınıyorum ama tool dinlemekten de vazgeçemiyorum.. sağnak yağışta bile dinlemiştim geçen sene kuruçeşmede

Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım
Eski 22-06-08, 14:01 Çevrimdışı   #8
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.753
Teşekkür etti: 2.211
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:38822
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
metalik_manyak´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu grubu emolar dinler.. ne dediklerini anlamazlar.. zaten kulaktan doğmadırlar.. diğerleri dinliyor diye dinlerler bu böyle sürüp gider.. aman siz dinlemeyin
ayrıca bu grubun tool la aynı sahneye çıkması, tool için utanç vericidir şiddetle kınıyorum ama tool dinlemekten de vazgeçemiyorum.. sağnak yağışta bile dinlemiştim geçen sene kuruçeşmede
şu emo ları zaten hiç sevmiom

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 22-06-08, 14:03 Çevrimdışı   #9
Asistan
Spor grubu

DishiasLan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 487
Teşekkür etti: 21
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:1482
DishiasLan üç beş tanıdığı olmuşDishiasLan üç beş tanıdığı olmuşDishiasLan üç beş tanıdığı olmuşDishiasLan üç beş tanıdığı olmuşDishiasLan üç beş tanıdığı olmuşDishiasLan üç beş tanıdığı olmuşDishiasLan üç beş tanıdığı olmuşDishiasLan üç beş tanıdığı olmuşDishiasLan üç beş tanıdığı olmuşDishiasLan üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
sevmedım;d

♥Yinede akLımdaSın Sadece uzaktaSın..♥
Eski 22-06-08, 14:27 Çevrimdışı   #10
Dekan
Düşünürler grubu

`KarameL - ait Avatar
Seveceksiniz benim konusunu açtığım grubu

İçimde kalbimi unuttum..
Ama 'yalanlar' !
Eski 22-06-08, 14:30 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Bυя¢U - ait Avatar
Genel Mesajlar: 563
Teşekkür etti: 607
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:3943
Bυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Seveceksiniz benim konusunu açtığım grubu
ben seviyorum Karamel =) iyi söyluyolar =]

Herşey Bir Rüya Olsa
Unutarak Uyansam...

Belki...

>>>Öss<<<
Eski 22-06-08, 14:33 Çevrimdışı   #12
Dekan
Düşünürler grubu

`KarameL - ait Avatar
Bence de canım sağol (:

İçimde kalbimi unuttum..
Ama 'yalanlar' !
Eski 22-06-08, 17:09 Çevrimdışı   #13
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.132
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32530
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
pis emolar

ama sarkıları güzel

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 22-06-08, 17:15 Çevrimiçi   #14
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.322
Teşekkür etti: 1.428
RepForum Gücü: 55
Forum Puanı:20765
biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Bilmiyorum valla
Harbi nerden çıkardın
hareketlerinden

.
.
.

beni bir ben bilirim birde beni yaradan
bana bir ben gerek birde beni anlayan
Eski 23-06-08, 11:30 Çevrimdışı   #15
Profesör
Düşünürler grubu

иỉℓαу - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.764
Teşekkür etti: 1.528
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:32784
иỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bence çok iyi grup
ŞarkıLarı fLn süper (=
Ne kadar emo oLsaLarda

.

.

Kurtar beni,kutsar qbi . .

Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((:
Eski 23-06-08, 11:32 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

by_chance - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.667
Teşekkür etti: 615
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:9768
by_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Süper bi grup yaaa ben bayılıyorum şarkılarına I don't love you şarkısı müthiş

.................
Eski 24-06-08, 11:42 Çevrimdışı   #17
Profesör

metalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmış
rexin önünde bekliyorlar mı hala acaba

Eski 24-06-08, 11:50 Çevrimdışı   #18
Dekan
Düşünürler grubu

`KarameL - ait Avatar
O ne ki öyle

İçimde kalbimi unuttum..
Ama 'yalanlar' !
Eski 24-06-08, 12:00 Çevrimdışı   #19
Profesör

kadıköyde rexx sineması varya orda pineklerip durur bu gribanlar sabahtan akşama kadar..

Konu Seçenekleri