| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.318
Forum Gücü: 160 Forum Puanı:72321 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ablam bana sık sık der Kendine Manyak ![]() Kendime manyaaamm ben yaşam hakkına saygı ! `Deja vu . . . . Aradığım bulunmayan haykırdığım duyulmayan Sen asla dün olmayan bir yaşanmamış an ![]() `Deniz ülkesi |
|
| Mesaja teşekkür eden: | aLadea (11-02-08) |
| | #3 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 588
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1664 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mitolojiden gelio nergis nehirde kendi yüzünü görüo ve kendine aşık oluo sora da nehre atlıo ve ölüo ![]() narsizm ordan gelio zamanı bir kenara atsak isimlerimizi unutsak çığlık çığlık karanlıklarda ışıkları hiç yakmasak..(: |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.632
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(cinsel)libidonun kişinin kendisine yönelmesi....
David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 206
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:7870 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kendine tapma derecesinde kendini çok sevenlere denir...... Bediüzzaman sünnet olan sarığı için başını verirken, Ben farz olan örtüm için hayatımı versem AZDIR!! Ben annemin kızıyım; harbiyim, yalan bilmem. Kalbim oyuncak değil, hiç kimseye Eğilmem! |
|
| | #6 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.099
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8143 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir insan kendini nasıl o kadar sevebilir dediğim durum Belki bir gün... |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 316
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2392 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaaaaaaa şmdi hatrladmmm narsistliğin hikayesni anlatrdı o. o kadar güzel anlatrdı doyamazdm,doyamadm... ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #8 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.125
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | içicek reklamında söylenen söz o nar değil narsist BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 405
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3699 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kendisine taparcasına aşık olana denir. Böyle birini tanıyorum. Aynanın karşısında hergün en az 3 saat dururdu. Kendisine güzel sözler söylerdi manyak Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir... |
|
| | #10 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 152
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:761 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın. Ve zaten genellikle o daha az sever seni, Senin o'nu sevdiğinden. ![]() |
|
| | #11 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.166
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendi osurugunu parfüm sanan insan tipi "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #12 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.679
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:21608 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben değilim
|
|
| | #13 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.694
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:34311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim vucudumu önlenemez bir şekilde sariyor bu narsizm.. Çok tehlikeli bir şey aslinda ne yapim ama Tanrı'nın bir lütfuyum ben ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #14 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herkesde biraz olması gereken ama fazlasının akıl hastalıklarına yol açtığı bir kişilik bozukluğu. İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |