DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  İnanç tartışmaları

Konu Seçenekleri
Eski 15-01-08, 13:52 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.047
Teşekkür etti: 3.173
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:92496
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Nasıl ateist oldunuz? (Ateist arkadasLar için)

Ateist katılımcılar, bu topic altında nasıl ateist olduklarını,diğer katılımcılarla paylaşsınlar...

1-AİLENİZİN, EĞİTİM DURUMU VE HAYAT ANLAYIŞI NASILDIR?

2-YETİŞTİĞİNİZ ÇEVRENİN KÜLTÜREL DURUMU NEDİR?

3-SİZE ATEİZMİ ÖĞÜTLEYEN VAR MI?

4-ATEİST OLMADAN ÖNCE ATEİZMLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZ NEYDİ?

5-ATEİZMİ EĞER BİR SÜREÇ İÇİNDE KABUL ETTİYSENİZ, BU SÜREÇ NASIL BAŞLADI VE DEVAM ETTİ?

6-YAKIN ÇEVRENİZDE SİZİN DİNİ GÖRÜŞLERİNİZDEKİ DEĞİŞİME ŞAHİT OLANLAR VAR MI? YOKSA BU KONUDA İÇE KAPANIK MISINIZ?

7-ATEİZMİN, YAŞAMINIZDA YAPTIĞI DEĞİŞİKLİKLER NEDİR?

8-KENDİNİZİ BİR ATEİST OLARAK SİYASİ VE KÜLTÜREL OLARAK NEREYE YERLEŞTİRİYORSUNUZ?

biraz ayrıntılı ama, daha faydalı bir görüş alış-verişi olacak...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden: (20 Kişi)
*Azra* (16-01-08), A.BuğrA (16-01-08), agbar (05-03-08), amorous_nope (29-04-08), And (16-01-08), antiterorES (22-02-08), bEyAzLi (27-05-08), BigBang (16-01-08), HeLL's AnGeL (16-01-08), Kayıp_Şair (16-01-08), MiSsCaT (16-01-08), MissCrow (16-01-08), p0lly (19-01-08), RAMSES113 (19-01-08), Riyanka (19-01-08), s!mg€ (16-01-08), Sadness (17-01-08), saklap (09-05-08), samira_prensess (25-08-08), Virane (16-01-08)
Eski 15-01-08, 21:41 Çevrimdışı   #2
And

And - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.118
Teşekkür etti: 4.896
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:93700
And tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Buradaki sorulara yapılacak samimi yorumlar benimde ilgimi çekecek (: hep merak ederdim..
Buyrun yorumlar sizin...
Mesaja teşekkür eden: (8 Kişi)
agbar (05-03-08), amorous_nope (08-05-08), Artemis (16-01-08), BigBang (17-01-08), DR_GoKiSsS (15-01-08), Kayıp_Şair (16-01-08), n!da (17-01-08), p0lly (19-01-08)
Eski 16-01-08, 02:05 Çevrimdışı   #3
Stajyer
Huzur Pınarı

Terrible Turk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 42
Teşekkür etti: 1
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:758
Terrible Turk ara sıra gören oluyorTerrible Turk ara sıra gören oluyorTerrible Turk ara sıra gören oluyorTerrible Turk ara sıra gören oluyorTerrible Turk ara sıra gören oluyorTerrible Turk ara sıra gören oluyorTerrible Turk ara sıra gören oluyor
Hani nerde o her dini konunun altında başka şeyler arayan vatandaşlar......

Ich Habe Dich Schon Vergessen...
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
Kayıp_Şair (16-01-08), Lazman (05-06-08), Maçakızı (19-01-08), saklap (09-05-08)
Eski 16-01-08, 14:56 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Antikapitalistler

tragonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.694
Teşekkür etti: 1.880
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:5566
tragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
bu soruş tawrın görüş alışwerişinden çok sanki bir dini otorite yada yargı sistemiymişsin gibi!ama sana şimdiden söliim geliceğimiz nokta sıfır!bu konu bu forumda binlerce kez konusuldu!aynı seyler basa dönücek eminim!(konuyu açan arkadaş)

ANAMIZ AMELE SINIFIDIR
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM
HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA
BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM...

Konu tragonya tarafından (16-01-08 Saat 15:00 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
Gıskın (16-01-08), HANNİBAL (17-01-08), im aakag'e (17-01-08), roza (20-01-08), troçki (16-01-08), yεsiL (16-01-08)
Eski 16-01-08, 15:07 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
tragonya´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu soruş tawrın görüş alışwerişinden çok sanki bir dini otorite yada yargı sistemiymişsin gibi!ama sana şimdiden söliim geliceğimiz nokta sıfır!bu konu bu forumda binlerce kez konusuldu!aynı seyler basa dönücek eminim!(konuyu açan arkadaş)
ben tawır takınmam felsefi düşünce sahiplerine,zaman kaybıdır benim için onca hastam varken ve benden doktorluk beklerken tartışmaya gerek duymam sadece sorulmuş bir sorudur ayrıca dini reklamada alet etmem ben her yerde müslamın müslümanım diyede bagırmam dilerim anlamışşsındır !!! ve ben üyeyken asla konusulmadı koca admin konuyu onaylamıs ve mesaj yazmış izin vermiş daha once olsaydı bu konu yayına sokulmazdı arkadaş!!! sen cevaplamak istemiyorsan senin sorunun işine gelmezse şikayet edersin yargılamak bize degil size düşer,cok guzel yapıyorsunuz her konuya cevap veren arkadaslar nedense susmus sadece konuyu goruntulenmekle kalmıs genelede yaymamak lazım eminim kendine guvenen aklı selim ateist arkadasımız bu konuya elbette cevap verir işte o zaman bende bu arkadasımı sonuna kadar takdir edecegim acık sözlü ve kendine guvenen arkadaşa şimdi eleştirin sorun olmaz hatta mutlu olurum dikkatlerini cekmişim diye ama bazı seyler size gelince yok sorulmuşmuş yok oymuşmuş cevaplamazsanız sizin sorununuz kimsenin boğazını sıkmıyoruz başka konularda yorumda bulunan arkadaşlar bu konuyu cevaplamayışı işime gelir !!! bende gülerim sadece ne yazik ki ideolojiyi savunan ama kendini kanıtlamayan deriz olur biter ister cevaplarsıııııınnn ister cevaplamazsın arkadaş And uygun gormus ve konumu onaylamış al işte aşagıdaki alıntıdada kanıtı

Alıntı:
And´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Buradaki sorulara yapılacak samimi yorumlar benimde ilgimi çekecek (: hep merak ederdim..
Buyrun yorumlar sizin...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

Konu DR_GoKiSsS tarafından (16-01-08 Saat 15:53 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
pamukşeker20 (19-05-08)
Eski 16-01-08, 15:19 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Ateist arkadaslar'a : konuyu cevaplamak yada cevaplamamak size kalmış kimsenin boğazını sıkmıyoruz cevaplayın diye sizleri daha yakından tanımak sizi rahatsız etmiş olabilir ama yapacak bir sey yok eleştirebilirsiniz kiminizde 1000'lerce kez soruldu diye benim gormedigim konu başlıkları kullanabilir kimse kimsenin konusuna cevap vermek zorunda degil Unutmayalım Kendimize Saygı Başkasına SaygıdırBenim Reel'de cok ateist arkadaslarım ve bana Kutsal Doktorluk Mesleğini öğreten hocalarım var onlar'da ateist ama hiç bir zaman onları yargıladığımı yada aşağılar gözle baktığımı bilmem cünkü insan insandır ne olursa olsun Saygılar ...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
And (16-01-08), RAMSES113 (19-01-08)
Eski 16-01-08, 15:24 Çevrimdışı   #7
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.228
Teşekkür etti: 1.514
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24026
HaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ateist değilim ancak bi kaç arkadaşım oldu onlardan edindiğim izlenimlere dayarak sunları söyleyebilirim ;

Kişiye cekirdekten Allah inancı verilse dahi yine de sapabiliyor Ortam en büyük etken. Arkadaş ortamı.Ortamdan etkilenip dönüş yapanlar var...

Anası babası dinar ülkücü olan bir arkadaşım vardı kendisi hem komünist hemde ateist idi kolunda sey gibi Che dövmesi vardı niye diye sorduğumda ; ''bu benim secimim,benim hayatım annemin babamın değil!'' deyip geciştiriyordu kimseyi ilgilendirmez tarzı bir tavır takınıyordu.. ki bazılarıda marjinallik babında seciyor

Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş,
Gör ne var maverada ibrethiz.
Eski 16-01-08, 18:03 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Antikapitalistler

tragonya - ait Avatar
tragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
dr_orbital´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben tawır takınmam felsefi düşünce sahiplerine,zaman kaybıdır benim için onca hastam varken ve benden doktorluk beklerken tartışmaya gerek duymam sadece sorulmuş bir sorudur ayrıca dini reklamada alet etmem ben her yerde müslamın müslümanım diyede bagırmam dilerim anlamışşsındır !!! ve ben üyeyken asla konusulmadı koca admin konuyu onaylamıs ve mesaj yazmış izin vermiş daha once olsaydı bu konu yayına sokulmazdı arkadaş!!! sen cevaplamak istemiyorsan senin sorunun işine gelmezse şikayet edersin yargılamak bize degil size düşer,cok guzel yapıyorsunuz her konuya cevap veren arkadaslar nedense susmus sadece konuyu goruntulenmekle kalmıs genelede yaymamak lazım eminim kendine guvenen aklı selim ateist arkadasımız bu konuya elbette cevap verir işte o zaman bende bu arkadasımı sonuna kadar takdir edecegim acık sözlü ve kendine guvenen arkadaşa şimdi eleştirin sorun olmaz hatta mutlu olurum dikkatlerini cekmişim diye ama bazı seyler size gelince yok sorulmuşmuş yok oymuşmuş cevaplamazsanız sizin sorununuz kimsenin boğazını sıkmıyoruz başka konularda yorumda bulunan arkadaşlar bu konuyu cevaplamayışı işime gelir !!! bende gülerim sadece ne yazik ki ideolojiyi savunan ama kendini kanıtlamayan deriz olur biter ister cevaplarsıııııınnn ister cevaplamazsın arkadaş And uygun gormus ve konumu onaylamış al işte aşagıdaki alıntıdada kanıtı

işte sorunda bu sanırım!yani sorun dedğim sana bu kadar satırlar dolusu yazdıran sey önceden bu konuların içinde olmamış olman!
tabiki bende görüşümü söylerim!actıgın konunun mantıgını sorgulamıyorum!soulan sorular yargılar nitelikte ayrıca giriş cümleside hiç hoş değil!sadece bunu söledim sana!bu kadar yazmana gerek bile yoktu!ben belki 10larca konu acmısımdır cewap yazmısımdır bu konuyla alakalı!
ne yazık ki cıkacak sonucu önceden biliyorum!müslümanlara ateizm deizm gibi seyler cok ters geliyor we mantıklı bir acıklama yapsanda dalga konusu haline geliyosun yoksa bircok kişi agzının payını almıştır!agzının payı diyorum çünkü tartısmadan cıkıp camur atmaya geliyodu olay!şimdilik diyecegim bu umarım sende anlamıssındır!

ANAMIZ AMELE SINIFIDIR
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
chracter (16-01-08), HANNİBAL (17-01-08), roza (20-01-08), yεsiL (16-01-08)
Eski 16-01-08, 18:11 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Alıntı:
işte sorunda bu sanırım!yani sorun dedğim sana bu kadar satırlar dolusu yazdıran sey önceden bu konuların içinde olmamış olman!
tabiki bende görüşümü söylerim!actıgın konunun mantıgını sorgulamıyorum!soulan sorular yargılar nitelikte ayrıca giriş cümleside hiç hoş değil!sadece bunu söledim sana!bu kadar yazmana gerek bile yoktu!ben belki 10larca konu acmısımdır cewap yazmısımdır bu konuyla alakalı!
ne yazık ki cıkacak sonucu önceden biliyorum!müslümanlara ateizm deizm gibi seyler cok ters geliyor we mantıklı bir acıklama yapsanda dalga konusu haline geliyosun yoksa bircok kişi agzının payını almıştır!agzının payı diyorum çünkü tartısmadan cıkıp camur atmaya geliyodu olay!şimdilik diyecegim bu umarım sende anlamıssındır!
tabi seninde haklı tarafların var giriş cümlesini şimdi bende okudum evet kısmen degil haklısın tamam giriş cümlesini degilde en son cümleyi gorsen karşılıklı paylaşma evet eleştiriler tabikide olacak ama bunları görmezden gelmek en iyisi olur bence,o zaman ilk başlığı şöyle yapalım Ateist arkadaslarımız Bizlerle neden Ateizm kuramını sectiklerini paylaşırlarsa sorulan soruların dışındada olur bu cevaplar,bizleri mutlu ederLer. kırıcı degil yapıcı olmalıyız ayrıca ...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

Mesaja teşekkür eden:
HANNİBAL (17-01-08)
Eski 16-01-08, 18:26 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Antikapitalistler

tragonya - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
ewet belkide şimdi daha uygun oldu!tabiki her zaman yapıcı olunması gerekli buna katılıyorum!ama bazen bu pekte mümkün olmuyor kendi adımada sölüyorum bunu dger arkdaslar adınada hangi gruba üye olursa olsun yada kim olursa olsun!
ama saygı sart her zman için sart!bu hassas bi konu oldugu için 2 kat saygı we anlayıs gerektigini düşünüyorum!yani "genel mantık" şu aa biz ilahi dinlere inanıyoruz bunlar ateist inançsızlar bi yolunu bulalımda tezlerini çürütelim ama bir kişi zaten inanmıssa sen kuranıda örnek wersen dünya kainat ewrenide örnek wersen o kişiyi inandıramazsın!çünkü o onun dogrusudur!yani dogru olan bişey yok anladın mı!(dogrudan kastım inanç)
müslümanlık hristiyanlık yahudilik ateistlere göre dogru değil!ateistlik we dger seylerde ilahi dinlere göre dogru değil!ama senin ateistlerin neden ateist olduklarını ögrenmek istemenide bu mesajından sonra daha ii anlamıs oldum!saygı duyuyorum..
ben deist bir insanım!buna 3 kutsal kitabı okuyarak wardım!sanırım bu cewap yeterli bana göre!istersen dahada konusabiliriz!

ANAMIZ AMELE SINIFIDIR
Mesaja teşekkür eden:
yεsiL (16-01-08)
Eski 16-01-08, 18:30 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Alıntı:
ewet belkide şimdi daha uygun oldu!tabiki her zaman yapıcı olunması gerekli buna katılıyorum!ama bazen bu pekte mümkün olmuyor kendi adımada sölüyorum bunu dger arkdaslar adınada hangi gruba üye olursa olsun yada kim olursa olsun!
ama saygı sart her zman için sart!bu hassas bi konu oldugu için 2 kat saygı we anlayıs gerektigini düşünüyorum!yani "genel mantık" şu aa biz ilahi dinlere inanıyoruz bunlar ateist inançsızlar bi yolunu bulalımda tezlerini çürütelim ama bir kişi zaten inanmıssa sen kuranıda örnek wersen dünya kainat ewrenide örnek wersen o kişiyi inandıramazsın!çünkü o onun dogrusudur!yani dogru olan bişey yok anladın mı!(dogrudan kastım inanç)
müslümanlık hristiyanlık yahudilik ateistlere göre dogru değil!ateistlik we dger seylerde ilahi dinlere göre dogru değil!ama senin ateistlerin neden ateist olduklarını ögrenmek istemenide bu mesajından sonra daha ii anlamıs oldum!saygı duyuyorum..
ben deist bir insanım!buna 3 kutsal kitabı okuyarak wardım!sanırım bu cewap yeterli bana göre!istersen dahada konusabiliriz!
toplumdan iyi yada kötü nasıl bir tepki alıyorsunuz ? yada aile içi iyi yada kötü tepkiylemi sınırlı kalıyor kısaca iyi yada kötü tepkileri kısaca acıklar mısın yada yazar mısın ?

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

Eski 16-01-08, 18:55 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent
Antikapitalistler

tragonya - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
toplum dediğim gibi büyük bir cogunluk olarak karsı bu tip düşünclere!ama yakın cewrem beni bilir siyasi düşüncemide dini düşüncemide!cok abartı tepkiler almıyorum genelde beni tanımayanlar büyük tepki werrler!burda oldugu gibi!(seni kastetmiyorum)bunun dısında pekte bi sorun yok!

ANAMIZ AMELE SINIFIDIR
Eski 16-01-08, 19:02 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Alıntı:
toplum dediğim gibi büyük bir cogunluk olarak karsı bu tip düşünclere!ama yakın cewrem beni bilir siyasi düşüncemide dini düşüncemide!cok abartı tepkiler almıyorum genelde beni tanımayanlar büyük tepki werrler!burda oldugu gibi!(seni kastetmiyorum)bunun dısında pekte bi sorun yok!
peki ateist birisi tapma iç güdüsünü nasıl tatmin ediyor? ben müslümanım kendimden ornek vereyim sende bilirsin ki Allah'a taparız ona inanır ve güveniriz bunu sen yada ateist arkadaşlarımız nasıl yapıyor?

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

Eski 16-01-08, 19:05 Çevrimdışı   #14
Rektör
Genel Mesajlar: 10.052
Teşekkür etti: 9.874
RepForum Gücü: 136
Forum Puanı:49439
yεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
peki ateist birisi tapma iç güdüsünü nasıl tatmin ediyor? ben müslümanım kendimden ornek vereyim sende bilirsin ki Allah'a taparız ona inanır ve güveniriz bunu sen yada ateist arkadaşlarımız nasıl yapıyor?
"tapmak" basli basina bir celiski oldugu icin ateist dünya görüsünü benimseyenler bu yolu secmistir zaten. tapmak diye birsey söz konusu olamaz bir ateist icin.

.
Kollarından boşluğu fırlat soluk aldığımız uzaya;
Belki kuşlar daha derin bir uçuşla duyar genişleyen havayı
...

Konu yεsiL tarafından (16-01-08 Saat 19:09 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
CnRaLpEr (16-01-08), DR_GoKiSsS (16-01-08), Galiyev (23-03-08), im aakag'e (17-01-08), roza (20-01-08), tragonya (16-01-08), troçki (16-01-08)
Eski 16-01-08, 19:10 Çevrimdışı   #15
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Alıntı:
yεsiL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
"tapmak" basli basina bir celiski oldugu icin ateist dünya görüsünü benimseyenler bu yolu secmistir. tapmak diye birsey söz konusu olamaz bir ateist icin.
ateist arkadaşlarımız tapma güdüsü olmadıgından diyen YesiL,sana göre celişki ama peki neye inanırsınız sadece kendinizemi?

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

Eski 16-01-08, 19:15 Çevrimdışı   #16
Rektör
yεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
ateist arkadaşlarımız tapma güdüsü olmadıgından diyen YesiL,sana göre celişki ama peki neye inanırsınız sadece kendinizemi?
ateist olan ben degilim dr_orbital

mantikli düsünüyorum sadece. bilim ve bilimsel kanilara "inanirlar" cogu zaman. uslubun da bir hayli alayci geldi ama neyse

benimde ateist arkadaslarima sorum olacak.

herseyin ilk cikis noktasi nedir ateist görüse göre. akliniza bunu nasil anlatabilyiorsunuz?.. gayet ciddi bir soru bu benimkisi.

.
...
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
AяiηηA (04-03-08), DR_GoKiSsS (16-01-08), n!da (17-01-08)
Eski 16-01-08, 19:25 Çevrimdışı   #17
Dekan
Düşünürler grubu

Redkid - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.442
Teşekkür etti: 2.437
RepForum Gücü: 120
Forum Puanı:48465
Redkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Madem ateistler cevaplamiyor, ben kendi düsüncemi yazayim
Bence Ateist olma sebeblerinden en büyügü yada tek sebebi,
Dinin koydugu yasaklarin islerine gelmemesi.
Yani özgür olup her halti yemeleri.

Sen Hic Ay Isiginda
Seytanla Raks Ettin Mi?
Organize
isler.....
Bunlar..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
bEyAzLi (28-05-08), saklap (09-05-08)
Eski 16-01-08, 19:28 Çevrimdışı   #18
Rektör
Alıntı:
redkid5´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Madem ateistler cevaplamiyor, ben kendi düsüncemi yazayim
Bence Ateist olma sebeblerinden en büyügü yada tek sebebi,
Dinin koydugu yasaklarin islerine gelmemesi.
Yani özgür olup her halti yemeleri.
mesela hangi haltlari yiyorlar?

yadaa söyle sorayim: sivas katliyamini ateistler mi yapti acaba yoksa görünüsde dini bütün insanlar mi?

ateistlerin elbette inandiklari belli kurallari vardir. iyi insan olmak önemlidir. insan öldürmek suc dur. gördükki inancli insanlarimiz bu sucu gözünü kirpmadan isliyebiliyor.. demekki burda bir yanlis var.

.