| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Nasıl bir aşıksınız? | |||
| Sevdiğine bağımlı | | 4 | 16,67% |
| Sadık, sadakatinden taviz vermeyen | | 4 | 16,67% |
| Genelde tek taraflı, platonik | | 6 | 25,00% |
| Dengesiz, bir o kadar da şaşkın | | 1 | 4,17% |
| Kıskançlık dozunu çoğu zaman aşan | | 1 | 4,17% |
| Aşırı duygusal, romantik | | 1 | 4,17% |
| Sonunda mutlaka kaybeden | | 4 | 16,67% |
| Diğer: | | 3 | 12,50% |
| Oylayanlar: 24. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.217
Forum Gücü: 60 Forum Puanı:19391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anket nerede? Ey Türk Beyleri , Milletim, İşitin! gök çökmedikçe,aşağıda yer delinmedikçe Türk Ulusu senin ülkeni kim alabilir? Töreni kim bozabilir? ![]() Allah onlara Türk adını verdi ve onları yeryüzüne hakim kıldı..! |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.081
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:40364 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Asik Degilim, Henüz.. ![]() Sönmüş Bir Volkan Gibiyim.. Hazırım Alevlenmeye.. ![]() Gel İçimdeki Ateşi Yak.. Savrulayım Göklere.. |Tatilde| 03.07 - 20.08 |
|
| | #4 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 24
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:3125 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #5 |
| Dekan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.241
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:20280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aşık deilim ![]() duyrulur ![]() Şahit olsun Kainat, Alemler şahit olsun . Titreyen sesin ile Yüregin şahit olsun. Çok Yakın Güzel Günler,Bir Kez Daha Ufka Bak, Hep Semaya Açtıgın,Ellerin Şahit Olsun. Deli Var YakalaYın ![]() |
|
| | #6 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.399
Forum Gücü: 129 Forum Puanı:56979 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Genelde tek taraflı, platonik & Dengesiz, bir o kadar da şaşkın bunlar disinda hepsi aslinda ![]() Gidişim, bendeki yokluğun olacak.. |
|
| | #7 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.728
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:12171 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | platonik...... "Senden soruluncaya kadar susmak, susturuluncaya kadar söylemekten hayırlıdır." |
|
| | #8 |
Teşekkür etti: 1.396
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:13659 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bilmiyorum... [Tuğrul Bey] Onlara "Yeryüzünde fitne-fesat çıkarmayın" denildiği zaman, onlar "Hayır, biz ancak düzen getiriciyiz" derler. İyi bilinki, onlar bozgunluların ta kendileridir, ama farkında değildirler... Ölüm kadar sessiz ve derin... |
|
| | #9 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.217
Forum Gücü: 60 Forum Puanı:19391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tutkulu... Ey Türk Beyleri , Milletim, İşitin! gök çökmedikçe,aşağıda yer delinmedikçe Türk Ulusu senin ülkeni kim alabilir? Töreni kim bozabilir? ![]() Allah onlara Türk adını verdi ve onları yeryüzüne hakim kıldı..! |
|
| | #10 |
Teşekkür etti: 18.118
Forum Gücü: 200 Forum Puanı:80882 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Derya'ya sormak lazım ![]() iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #11 |
Teşekkür etti: 14.817
Forum Gücü: 196 Forum Puanı:79647 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haydi sor sor ![]() ustteki Aptal a$ik ![]() ![]() ![]() |
|
| | #12 |
| Rektör Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.196
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:26097 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | a$ık mısın diye sorsanız önce bi ![]() "çalınmış şiirlerim gibisin isyanlarım bitmedi hala... " ![]() |
|
| | #13 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.579
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:32867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Deniz Yeşili Zümrüt ![]() |
|
| | #14 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.361
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:15934 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aşk bir yalan ademle havadan kalan Paslı kırık dokuk bır hayat yasadım Gunlerce aylarca Dokundurtmadım kalbime yeni sevdaları Anlayanlar anladı Anlamayanlara ben anlattım Dokundurtmadım sevdama Hepsı gittiler.. bitsin bu tatil denen işkence |
|
| | #15 |
| Asistan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 193
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:4263 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevdiği için ölmeyi değil,yaşamayı göze alan aşık ;Aşkın hakkını verendir... Uğruna kendinden fedakarlık veren aşık,aşkın o derin ve güzel anlamını bilen aşıktır.. Sevdiğini kıskanan aşık;aşkın verdiği duyguları yaşayan aşıktır... Aşk ise herkese nasip olmayan çok özel bir olaydır.. BÜYÜK INSANLARIN IDEALLERI, SIRADAN INSANLARINSA HEVESLERI VARDIR... є ρℓυяιвυѕ υηυм. . . |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ufuk_08 (17-05-08) |
| | #16 |
Teşekkür etti: 4.618
Forum Gücü: 142 Forum Puanı:54358 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Keriz... "siz bilmezsiniz albayım; insanlık tek başına kollarımda can verdi.. yanında kimseler yoktu.." |
|
| | #17 |
Teşekkür etti: 1.241
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:20280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şahit olsun Kainat, Alemler şahit olsun . Titreyen sesin ile Yüregin şahit olsun. Çok Yakın Güzel Günler,Bir Kez Daha Ufka Bak, Hep Semaya Açtıgın,Ellerin Şahit Olsun. Deli Var YakalaYın ![]() |
|
| | #18 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.503
Forum Gücü: 211 Forum Puanı:84224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | henüz kendimi test etmedim :p ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda, Bir Yağmur çok uzaklardan Çağırıyor Gelirsen, SEVERİM Diyor... M:12 Son İntikal Şafak : 399 ![]() |
|
| | #19 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 31
Forum Gücü: 1 Forum Puanı:85 ![]() ![]() | bağlı bi asığım işteee İstemem söyleme bir tek kelime Sen de eller gibi adımı unut Değmesin artık hiç elin elime Sar yeni aşkını benim yerime Sen de eller gibi adımı unut... |
|
| | #20 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.208
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:9456 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aşık değilim ama olursa da dengesizin tekiyim.. ![]() yüzümde bir yağmur kokusu yağmurda hüznün ıssız güzelliği her kentin ortak olan adresi "yağmurda ıslak kaldırımlar caddesi" |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |