DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv

Anket Sonuçlarını Göster: Nasıl biriyle beraber olmak istersiniz
Beni ölesiye seven biriyle 13 56,52%
Benim ölesiye sevdiğim biriyle 8 34,78%
Emin değilim / Bilmiyorum / veya diger olsun bu 7 30,43%
Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 23. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 20-03-08, 17:57 Çevrimdışı   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.543
Teşekkür etti: 12.957
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:136932
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Nasıl biriyle beraber olmak istersiniz ? ...

Nasıl biriyle beraber olmak istersiniz ?

derin..
üf..

' İçindeki çocuğa sarıl
Sana insanı anlatır ' ..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
tutbenidüşmeden (21-03-08), zerren (21-03-08)
Eski 20-03-08, 17:59 Çevrimdışı   #2
Dekan

srknakr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.601
Teşekkür etti: 1.673
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13351
srknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
beni sevecek ve benim onu sevebileceğim bir birimize aşkla sevgiyle bağlana bileceğim birisi

Yazamam derim yazarım
Ben acı ile doğdum
Olsun yinede yaşarım
Hayat buya
Dolunca vadem
Çeker giderim

srknakr
Eski 20-03-08, 18:11 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

S.M.U.R.F - ait Avatar
Genel Mesajlar: 852
Teşekkür etti: 451
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:906
S.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Sevginin normal ölçülerde olması taraftarıyım.Aşırısı fazla

Hürriyet Hepimize Yetmiyor ,
Hürriyet Hepimize Yetebilir !

SAVAŞSIZ BİR DÜNYA !!!

"Allah'ı ararsan gönlünde ara
Mekke'de , Kudüs'te Hac'da değil" Yunus Emre
Eski 20-03-08, 22:04 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.959
Teşekkür etti: 3.882
RepForum Gücü: 177
Forum Puanı:75184
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ikimizde Birbirimizi Sevelim Yeter

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Gözlerimi Kapatsam..
Yüzünü Görür Müyüm?

: ))

Eski 20-03-08, 22:05 Çevrimdışı   #5
Doçent
Huzur Pınarı

agulasor - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.604
Teşekkür etti: 1.232
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10055
agulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmış
hayırlı huzurlu mutlu bı omur gecırebılecegım bırıyle

"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler."

guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN
Eski 21-03-08, 10:17 Çevrimdışı   #6
Rektör
Genç Kuvvet
Genel Mesajlar: 7.472
Teşekkür etti: 1.125
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:22213
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
srknakr´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
beni sevecek ve benim onu sevebileceğim bir birimize aşkla sevgiyle bağlana bileceğim birisi

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı!
Eski 21-03-08, 11:07 Çevrimiçi   #7
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.847
Teşekkür etti: 2.694
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:34311
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Vefalı, sadık olsun yeter normal ölçülerde olması yeterli sevginin...

"Uçurum kenarında yıkık bir ülke
türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar
yıllarca süren savaş, ondan sonra
içerde ve dışarda saygı ile tanınan
Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet

İşte Türk Genel Devrimi"

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 21-03-08, 11:10 Çevrimdışı   #8
Doçent
Antikapitalistler

tutbenidüşmeden - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.082
Teşekkür etti: 2.489
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8209
tutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
henüz karar veremedim daha... Değişiyor çünkü düşüncelerim.

şimdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek...
Eski 21-03-08, 11:16 Çevrimdışı   #9
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.797
Teşekkür etti: 12.641
RepForum Gücü: 141
Forum Puanı:57915
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Benim onu sevdiğim kadar sevsin oda beni...

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Eski 21-03-08, 11:18 Çevrimdışı   #10
Doçent

!s!s - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.275
Teşekkür etti: 1.248
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:8779
!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Nasıl olursa olsun ben istemiyorum...Zaman yeteri kadar ilk bulduğun halinde bırakmıyor..Kalsın...

"Yüzü kızarmayanlardan olmak vahim bir insanlık dramıdır....!!!"
!s!s

Ölümcül bir dekor kurdunuz hayatımın tam ortasına,ölümcül bir haykırış bir ağıttır bu sahnelerden yankılanan...
....Deliyim ne yapsam yeri miyim
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (21-03-08)
Eski 21-03-08, 11:27 Çevrimdışı   #11
Asistan
Huzur Pınarı

Evamm - ait Avatar
Genel Mesajlar: 234
Teşekkür etti: 168
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:817
Evamm üç beş tanıdığı olmuşEvamm üç beş tanıdığı olmuşEvamm üç beş tanıdığı olmuşEvamm üç beş tanıdığı olmuşEvamm üç beş tanıdığı olmuşEvamm üç beş tanıdığı olmuşEvamm üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
sevdiğimle..
o varsada yoksa da bu dava da..

.
. .
.
.
.
.
.
.

Zira,
Can susarsa, ömür çürür...

Eski 21-03-08, 11:47 Çevrimdışı   #12
Asistan
Antikapitalistler

senay - ait Avatar
Genel Mesajlar: 190
Teşekkür etti: 364
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:235
senay ara sıra gören oluyorsenay ara sıra gören oluyorsenay ara sıra gören oluyor
nasıl birini istersin enteresan soru? şimdi öncelikle aşkın mantığı yoktur. zaten aşk gelince mantık gider. siz geleni en mükemmel sanıp yaşamaya başlarsınız. ama ondan sonra ne olur bilemiyorum. ama iyi şeyler olması için mücadele edin
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (21-03-08)
Eski 21-03-08, 12:01 Çevrimdışı   #13
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.566
Teşekkür etti: 4.997
RepForum Gücü: 176
Forum Puanı:61938
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
iki tarafli sevgi olsun

Yorgun...
Eski 21-03-08, 12:21 Çevrimdışı   #14
Asistan

zerren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 309
Teşekkür etti: 101
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:467
zerren ara sıra gören oluyorzerren ara sıra gören oluyorzerren ara sıra gören oluyorzerren ara sıra gören oluyorzerren ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
beni ben gibi gören biriyle...
Eski 21-03-08, 12:57 Çevrimdışı   #15
Dekan
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.115
Teşekkür etti: 4.301
RepForum Gücü: 190
Forum Puanı:83928
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Iki Tarafli Olsun, Gönüller Bir Olsun

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..
Eski 21-03-08, 13:48 Çevrimdışı   #16
Dekan
Düşünürler grubu

Redkid - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.442
Teşekkür etti: 2.437
RepForum Gücü: 120
Forum Puanı:48465
Redkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
elma yanaklı
kiraz dudaklı

Sen Hic Ay Isiginda
Seytanla Raks Ettin Mi?
Organize
isler.....
Bunlar..
Eski 21-03-08, 21:12 Çevrimdışı   #17
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

Şidaam - ait Avatar
Genel Mesajlar: 608
Teşekkür etti: 206
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:7870
Şidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmış
Benm ölesiye sevebileceğim biriyle olmak öncelik kazanır ama oda beni sevsin..

Bediüzzaman sünnet olan sarığı için başını verirken,
Ben farz olan örtüm için hayatımı versem AZDIR!!

Ben annemin kızıyım; harbiyim, yalan bilmem.
Kalbim oyuncak değil, hiç kimseye Eğilmem!

Eski 21-03-08, 21:13 Çevrimdışı   #18
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.071
Teşekkür etti: 4.469
RepForum Gücü: 186
Forum Puanı:80376
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Artık Beni Sevenle

Yanarmış yürek böyle,
Islak bir yeşil sebebiyle.

Kaçarmış insan kendinden...
Nereye gittiğini bilmeden!

Ağlarmış gizlice,
Kurumuş toprağı ıslata ıslata...

Severmiş de sevilmezmiş!
Yalan da olsa gülermiş,

Sebebini bilmeden... (:
Eski 22-03-08, 01:15 Çevrimdışı   #19
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.753
Teşekkür etti: 2.211
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:38822
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kimse ölmesin

Sadece insan olsun yerini bilsin yeter

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 22-03-08, 01:50 Çevrimdışı   #20
Asistan
Spor grubu

kargo_17 - ait Avatar