| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Nasıl biriyle beraber olmak istersiniz | |||
| Beni ölesiye seven biriyle | | 13 | 56,52% |
| Benim ölesiye sevdiğim biriyle | | 8 | 34,78% |
Emin değilim / Bilmiyorum / veya diger olsun bu | | 7 | 30,43% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 23. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nasıl biriyle beraber olmak istersiniz ? ... Nasıl biriyle beraber olmak istersiniz ? derin.. ![]()
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | tutbenidüşmeden (21-03-08), zerren (21-03-08) |
| | #2 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beni sevecek ve benim onu sevebileceğim bir birimize aşkla sevgiyle bağlana bileceğim birisi
Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 451
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sevginin normal ölçülerde olması taraftarıyım.Aşırısı fazla
Hürriyet Hepimize Yetmiyor , Hürriyet Hepimize Yetebilir ! SAVAŞSIZ BİR DÜNYA !!! "Allah'ı ararsan gönlünde ara Mekke'de , Kudüs'te Hac'da değil" Yunus Emre |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.882
Forum Gücü: 177 Forum Puanı:75184 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ikimizde Birbirimizi Sevelim Yeter Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
| | #5 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.232
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı huzurlu mutlu bı omur gecırebılecegım bırıyle
"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
|
| | #6 | |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.125
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! | |
|
| | #7 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.694
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:34311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vefalı, sadık olsun yeter normal ölçülerde olması yeterli sevginin... ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #8 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.489
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
henüz karar veremedim daha... Değişiyor çünkü düşüncelerim.
|
|
| | #9 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.641
Forum Gücü: 141 Forum Puanı:57915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim onu sevdiğim kadar sevsin oda beni...
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| | #10 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.248
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nasıl olursa olsun ben istemiyorum...Zaman yeteri kadar ilk bulduğun halinde bırakmıyor..Kalsın... !s!s Ölümcül bir dekor kurdunuz hayatımın tam ortasına,ölümcül bir haykırış bir ağıttır bu sahnelerden yankılanan... ....Deliyim ne yapsam yeri miyim ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (21-03-08) |
| | #11 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 168
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:817 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevdiğimle.. o varsada yoksa da bu dava da.. . . . . . . . . . ![]() Zira, Can susarsa, ömür çürür... |
|
| | #12 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 364
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:235 ![]() ![]() ![]() |
nasıl birini istersin enteresan soru? şimdi öncelikle aşkın mantığı yoktur. zaten aşk gelince mantık gider. siz geleni en mükemmel sanıp yaşamaya başlarsınız. ama ondan sonra ne olur bilemiyorum. ama iyi şeyler olması için mücadele edin |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (21-03-08) |
| | #13 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iki tarafli sevgi olsun Yorgun... |
|
| | #14 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 101
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:467 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beni ben gibi gören biriyle...
|
|
| | #15 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.301
Forum Gücü: 190 Forum Puanı:83928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Iki Tarafli Olsun, Gönüller Bir Olsun Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| | #16 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.437
Forum Gücü: 120 Forum Puanı:48465 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
elma yanaklı kiraz dudaklı Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
|
| | #17 |
| Öğretim üyesi Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 206
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:7870 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benm ölesiye sevebileceğim biriyle olmak öncelik kazanır ama oda beni sevsin.. Bediüzzaman sünnet olan sarığı için başını verirken, Ben farz olan örtüm için hayatımı versem AZDIR!! Ben annemin kızıyım; harbiyim, yalan bilmem. Kalbim oyuncak değil, hiç kimseye Eğilmem! |
|
| | #18 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.469
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80376 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Artık Beni Sevenle Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| | #19 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.211
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kimse ölmesin ![]() Sadece insan olsun yerini bilsin yeter Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #20 |
| Asistan Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:158 ![]() ![]() ![]() |
iyi kalpli ve dışarda gözü olmayan biriyle
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |