| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: NasıL GiyinmekTen HoşLanırSınıZ ? | |||
| spor giyinmekten | | 31 | 56,36% |
| gösterişli giyinmekten | | 1 | 1,82% |
| abartılı ve bol renkli giyinmekten | | 0 | 0% |
| çılgınca giyinmekten | | 5 | 9,09% |
| hanım hanımcık giyinmekten | | 3 | 5,45% |
| transparan giyinmekten | | 0 | 0% |
| zarif ve oturaklı giyinmekten | | 2 | 3,64% |
| bol ve rahat giyinmekten | | 8 | 14,55% |
| deri giysiler giymekten | | 0 | 0% |
| klasik | | 1 | 1,82% |
| diğer.. | | 4 | 7,27% |
| Oylayanlar: 55. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]() | NasıL GiyinmekTen HoşLanırSınıZ ? Nasıl giyinmekten hoşlanırsınız (: LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar Yobazlığa, geriliğe karşı.. ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (12-04-08) |
| | #2 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.606
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | spor ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| | #3 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.694
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:34311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | spor giyinmekten ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.121
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:33844 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yerine göre giyinmeyi severim ßazen hanım hanımcık bazen spor... Ama genellikle spor (: Sana Değer Verip a$kı ßuLacağıma X'e Değer Verip Y'yi ßuLurum Daha İyi... xD ![]() |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.394
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:70294 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Class giyinmeten zevk alirim (ortama göre yani) Belli bir tarz yok, Erkekce giyinirim (Erkek ce olan) "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #6 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Siyah olucakk, hem rahat hem de $ık olucakk ((: İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| | #7 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
spor olsun birazcık da rahat olsun yeter bana Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #8 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.232
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne bulursam onu gıyerım
"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
|
| | #9 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.489
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşlanma işi değilde bazı şeyler maddiyata dayanıyor
|
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çılgınca metal rock siyah t-shirt siyah kot siyah şapkasiyah ayakkabı ve hatta siyah don
|
|
| | #11 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 5.335
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:31527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel |
|
| | #12 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #13 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.641
Forum Gücü: 141 Forum Puanı:57915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
spor giyinmekten
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| | #14 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.571
Forum Gücü: 146 Forum Puanı:64158 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | genelde spor.. yerine görede klasik ![]()
|
|
| | #15 |
Teşekkür etti: 3.882
Forum Gücü: 177 Forum Puanı:75184 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Klasik, Ortamina Göre.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
| | #16 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.599
Forum Gücü: 156 Forum Puanı:61838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sen galiba ciplak takiliyorsun maddiyat dedigine gore -------------------------------- benimki genelde spor
|
|
| | #17 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.635
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
düğünde nişanda işyerinde hatta okulda bile daima spor.
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #18 |
Teşekkür etti: 3.118
Forum Gücü: 92 Forum Puanı:32764 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yere ve zamana göre değişiyor... Genelde spor giyinirim... Düğünlerde falan takım elbise |
|
| | #19 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.211
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiphop spor takılırım ![]() takım elbisem yoktur bi tane kumaş pantolonum var ama bi takım alcam Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #20 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.682
Forum Gücü: 166 Forum Puanı:71948 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bazen spor, bazen hanim hanimcik, bazen cilginca, bazen siyah, bazen cirtlak,... Bazen öyle, bazen böyle ((: [...] |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |