| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Nasıl süper güçler istersiniz? | |||
| Uçma yeteneği | | 4 | 9,76% |
| Sadece karizma ve güzellik | | 0 | 0% |
| Görünmez Olmak | | 3 | 7,32% |
| Gizli güçler | | 6 | 14,63% |
| Üstün zeka | | 7 | 17,07% |
| Diğer | | 6 | 14,63% |
| Kahramanlık bana göre değil! | | 5 | 12,20% |
| Zamani durdura bilmek | | 0 | 0% |
| istedigim canlinin sekline bürünmek | | 2 | 4,88% |
| Zihin Okumak | | 3 | 7,32% |
| Zamanda yolculuk yapabilmek | | 3 | 7,32% |
| Ölümsüz olmak | | 2 | 4,88% |
| Oylayanlar: 41. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.099
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8143 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Görünmez olmak isterdim. ![]() Bi de vücüdumun elastik olmasını ama her zaman değil istediğim zaman. Belki bir gün... |
|
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.166
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zihinler Okumak isterdim Xavier Olmak isterdim x men deki "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #4 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.971
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Robocop Olmak Istedım ![]() Dırıt Dırıt Edıcem Yan Tarafımdan Kola Cıkcak ![]() Dıt Dıt Edıcem Hamburger Cıkcak ![]() Şarjım Biticek Takıcaklar Bana ![]() ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #5 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.528
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:32784 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Düşünceleri okuyup,yönlendirebiLmek süper oLurdu . Kurtar beni,kutsar qbi . . Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((: |
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.469
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80376 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Görünmezlik ve Uçmak ..! Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| | #7 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.635
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kahramanlık bana göre değil! [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #8 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepsi |
|
| | #9 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.281
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9676 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiçbiri.Ben halimden memnunum Unutmayın Büyük Güçler Büyük Sorumluluklar Getirir. Müteveffa Ben Parker Ömürcekherifin emmisi Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #10 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.606
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Işınlanma özelliği isterdim bide ortaya karışık çeşitli güçleri görünmezlik uçma v.s. ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| | #12 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 45
Forum Gücü: 1 Forum Puanı:133 ![]() ![]() ![]() |
Kahramanlık BaNa göRe Değiil
|
|
| | #13 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 152
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:761 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zihin okuma Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın. Ve zaten genellikle o daha az sever seni, Senin o'nu sevdiğinden. ![]() |
|
| | #14 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kahramanlık bana göre değil! ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #15 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.469
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gizli güçler |
|
| | #16 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 803
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:19410 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | akıl okuma ve ışınlanma yeter (: " Biz büyüdük ve kirlendi dünya " ..Tohumunda ayrilik varsa askin Mahsulü gözyasidir.. ".. Sözler toz pempeydi Susmalar uçuk mavi .." |
|
| | #17 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 633
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8548 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kahramanlık bana göre değil Everything is Changed ![]() |
|
| | #18 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.133
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:12633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Üstün zeka isterdim
Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #19 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 58
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
istediğim anda istediğim yerde olabilme özelliği isterdim
ne etsem berebare bitmedi o yılgın maç,, herkes bende kalanı küçük bi sıyrık sanır... biri aklıma düştükçe için nasıl izdiham,, terkedilmiş bi evin ilk günü kadar ağır... |
|
| | #20 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.882
Forum Gücü: 177 Forum Puanı:75184 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Uçmak.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |