| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]() | nato kafa nato mermer
yunanca bir deyim olup, laftan anlamayan taş kafalıları anlatmakta kullanılır. söylemesi çok hoşuma gider. ilk duyduğumda nato ile ne alakası var dedim ama öğrenmenin de sınırı yok: na: işte to: the gibi bir önek yani Türkçesi: işte kafa işte mermer. [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #2 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tuğrul Bey (04-05-08) |
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.874
Forum Gücü: 136 Forum Puanı:49439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben bu lafa oldum olasi cok gülerim Kollarından boşluğu fırlat soluk aldığımız uzaya; Belki kuşlar daha derin bir uçuşla duyar genişleyen havayı ... |
|
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:61 ![]() |
bence anlamsız bir kelime topluluğu nato kafa nato mermer eeeee yani kafanın ne olduğunu biliyoruz mermerde burda napalım yani kafamızı mı vuralım mermere veyada mermeri kafamda kırmayımı dusunuyosun diyede düşüneneler olabilir ![]() Konu woundedheart tarafından (04-05-08 Saat 01:52 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #5 |
| Grup Lideri Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 4.138
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:32082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |