| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Boston Mı Lakers Mı ? | |||
| Boston Celtics | | 13 | 59,09% |
| LA Lakers | | 9 | 40,91% |
| Oylayanlar: 22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli | NBA de 2008 Şampiyonu Kim Olur ? Boston Celtics - LA Lakers Böyle Bir Final Herkes Tarafından Bekleniyordu , Sonunda Oldu... Öncelikle Çok Çekişmeli Bir Final Serisi Bizleri Bekliyor.. 1980 Lerde Boston-Lakers Çekişmeleri Günümüzde Hala Gündeme Sık Sık Geliyor.. Ben Boston Celtics Kazanmasını İstiyorum... İzleyip Görelim.. ![]() |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.874
Forum Gücü: 136 Forum Puanı:49439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kesinlike boston celtics. favorim benim Kollarından boşluğu fırlat soluk aldığımız uzaya; Belki kuşlar daha derin bir uçuşla duyar genişleyen havayı ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Řσσκΐ₤ (01-06-08) |
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.599
Forum Gücü: 156 Forum Puanı:61838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Normal sezondaki performansa bakarak konusursak Boston Celtics kazanir gibi ama final maçlari hep degisik oluyor bide unutulmamasi gereken muthis adam kobe bryant var ((:
Konu нѕуη tarafından (01-06-08 Saat 00:36 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #4 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 218
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:4137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kobe inanılmaz yine bu aralar.. LA Lakers diyorum ben..
Marifet iltifata tâbidir. İltifatsız marifet zâyidir. - Bu defa durum karışık, bana çalacak bir şey bulamazsın artık... - AŞK varsa şarkıda vardır... . |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.469
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80376 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Boston .. Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| | #8 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
buraya kadar gelmişken garnett'in eli boş dönmesin.. boston'un kadrosu lakers'a göre çok daha kuvvetli.. ama unutmamak lazım kobe herşeyi değiştirebilir.. majestelerinden sonra tarihdeki en iyi basket oyuncusu ne zaman ne yapar kestirmek güç.. "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.880
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gönlüm lakersdan yana ama boston alır gibime geliyo..
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
| | #10 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.125
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | lakers alır BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Řσσκΐ₤ (07-06-08) |
| | #11 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 792
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | boston celtics daha yakın şampiyonluğa .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #12 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.099
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27955 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cuma Sabaha Karşı 04:00 NTV de Final Serisinin İlk Maçı... ![]() |
|
| | #14 |
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27955 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ( 1 ) Boston Celtics : 98 - 88 : LA Lakers ( 0 ) ![]() |
|
| | #16 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 36
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:4615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlk maçı boston kazanmış olsa bile kuvvetle muhtemel lakers sampiyon olacak cunku boston normal sezonda sergiledigi performansı play-off'lara tasiyamadi daha dengesiz bi görüntü verdiler lakers son zamanlarda kobe'nin muthis oyunuyla ipi gogusler
|
|
| | #17 |
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27955 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Boston Seride 2-0 Önde.... Hala Lakers Diyen Var Mı ? ![]() |
|
| | #18 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 221
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5088 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | LA Lakers ben diyorum 2-1 oldu Lakers şampiyon olur diyorum Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. |
|
| | #19 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 868
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4087 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lakers diyen var....bence 4-3 laker kazanir
Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
|
| | #20 |
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27955 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Boston 3-1 Önde.... Ve Hala Lakers Diyen ? ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |