| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Yıllar önce cem davran-hande ateizi ikilisin yapmıs oldugu programda Sevda Demirel'in ağzından tokat öncesi çıkan son söz .hande Ateizi yi iyi öyle bir tokatlamıstı ki hala aklımdadır o ses.Sanırım Hande uçmustu ![]() hele bir de magazin proğramlarının ard arda vermesiyle ilginç bi hal almıstır ![]() Ne dedin sen şak Ne dedin sen şak Ne dedin sen şak Ne dedin sen şak Ne dedin sen şak :![]() "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.404
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10866 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | harika bi sahneydi.. hep kızarım kendime neden o tokadı ben atamadım diye ![]() ![]() |
|
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.166
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hande - artocum, sen sesinden daha cok biraz da sivri dilin sayesinde isim yaptin oyle degil mi? arto - ehm...ohm..evt, siz bayanlar nasil bazi yerlere gelmek icin daha cok vucutlarini kullaniyolarsa, ben de dilimi kullaniyorum. dilini kullanmayi bilmeyenler bundan cok zarar goruyo ama bu benim elimde degil hande-amma yaptin artocum, seninki biraz genelleme olmuyo mu? arto - alakasi yok handecim, hepiniz biraz da olsa kullanmiyo musunuz vucudunuzu? hande- dogrusunu istersen evet ama, mesela ben...en azindan polis tarafindan basilmiyorum*... bu sozun uzerine kendini tutamayan sevda ayaga firlayip... sevda-ne dedin sen hee? ne dedin?...$$$$rrrraaaaaaakkkk! ...ve sevda devam eder haykirmaya.... sevda-agzindan cikani kulagin duysun! ben senin gibi donsuz kalmadim tuvalet damlarinda. donsuz bi vaziyette kendimi rezil etmedim anladin miiiii!!... Alıntı "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 178
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1722 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevda ablamızdan aderese teslim bir tokat herhalde sesini stüdyo dısındakı ınsalar bile duymustur |
|
| | #6 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.679
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:21608 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aa evet hatırlıyorum ![]() nerden aklınıza geldi ya
|
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.525
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:22308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tv tarihinde en zevk alarak izlenen olaylardan . güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım.... |
|
| | #8 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.490
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:19066 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ) Cem davranla ikisini bir tokatlamak geldi içimden Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |