Konu Seçenekleri
Eski 19-11-07, 12:56 Çevrimdışı   #1
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.340
Teşekkür etti: 1.166
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:20217
εgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Ne Dinliyorum Fonksiyonu

Messanger imin Ne Dinliyorum fonksiyonu işaretli olmasına rağmen çalışmıyor. Yardımcı olabilecek misiniz?
Eski 19-11-07, 13:05 Çevrimdışı   #2

Downloadiki

MrTcN1905 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.324
Teşekkür etti: 6.991
RepForum Gücü: 143
Forum Puanı:52274
MrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Bu programı bir dene bakalım.

Sorunun bunun eksikliğinden kaynaklanıyor olmalı.

Ne Dinliyorum
Mesaja teşekkür eden:
εgε (19-11-07)
Eski 19-11-07, 13:13 Çevrimdışı   #3
Muhabir
Düşünürler grubu

GönüLçeLen` - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.758
Teşekkür etti: 3.019
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:46269
GönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Eğer Windows Media Player kullanıyorsan;
Araçlar-Eklentiler-Windows Live Messenger Müzik eklentisi sekmesinin işaretli olması gerek..Aks taktirde msn de ''ne dinliyorum'' özelliği etkin olsa dahi çalışmaz.

Yaz günü palto giyerim
Ceplerim dolu dolu şiir
Gören beni deli sanır
Adım kaçığa çıkar
keşke kaçsam
Keşke kaçabilsem şu dünyadan.

-Yağmur içen kız.-
Mesaja teşekkür eden:
εgε (19-11-07)
Eski 19-11-07, 13:25 Çevrimdışı   #4
Cezalı Üye
εgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
G!zL!-ÖzNé´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Eğer Windows Media Player kullanıyorsan;
Araçlar-Eklentiler-Windows Live Messenger Müzik eklentisi sekmesinin işaretli olması gerek..Aks taktirde msn de ''ne dinliyorum'' özelliği etkin olsa dahi çalışmaz.
Media playerda araçlar yazmıyor görünürlerde ??
Eski 19-11-07, 13:29 Çevrimdışı   #5
Muhabir
Düşünürler grubu

GönüLçeLen` - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.758
Teşekkür etti: 3.019
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:46269
GönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tam ekran yapEn üstte görürsün.

Yaz günü palto giyerim
Ceplerim dolu dolu şiir
Gören beni deli sanır
Adım kaçığa çıkar
keşke kaçsam
Keşke kaçabilsem şu dünyadan.

-Yağmur içen kız.-
Mesaja teşekkür eden:
εgε (19-11-07)
Eski 19-11-07, 13:29 Çevrimdışı   #6
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 233
Teşekkür etti: 80
Forum Puanı:687
üç45 ara sıra gören oluyorüç45 ara sıra gören oluyorüç45 ara sıra gören oluyorüç45 ara sıra gören oluyorüç45 ara sıra gören oluyorüç45 ara sıra gören oluyor
http://www.zamansiz.com/ne-dinliyoru...s-t105249.html
Mesaja teşekkür eden:
εgε (19-11-07)
Eski 19-11-07, 13:31 Çevrimdışı   #7
Cezalı Üye
Ödüller:
Alıntı:
G!zL!-ÖzNé´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tam ekran yapEn üstte görürsün.
Olmuyor işte öyle yapınca da. Yeni bir sürüm bu win 95 sürümlerinden değil
Eski 19-11-07, 13:32 Çevrimdışı   #8
Cezalı Üye
Ödüller:
Alıntı:
üç45´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Harika vuruştu.

ama orada ki kastım saniye özelliğine
Eski 19-11-07, 13:35 Çevrimdışı   #9
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.854
Teşekkür etti: 1.971
RepForum Gücü: 213
Forum Puanı:85482
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Media Player 9 We Üst Versiyonularından Bırını Kullan

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Eski 19-11-07, 13:39 Çevrimdışı   #10

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.199
Teşekkür etti: 3.606
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:88480
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
winamp kullan ve MrTcN1905 verdiği ufak yazılımı yükle kurulum sırasında winamp açıksa eğer kapat, tekrar aç msn'dede ne dinliyorumu şeç bukadar.

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Gözlerim Arkadaş Uzaklara,
Dalar Gider ah Faydasız...

Eski 19-11-07, 13:40 Çevrimdışı   #11
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 233
Teşekkür etti: 80
Forum Puanı:687
üç45 ara sıra gören oluyorüç45 ara sıra gören oluyorüç45 ara sıra gören oluyorüç45 ara sıra gören oluyorüç45 ara sıra gören oluyorüç45 ara sıra gören oluyor
Alıntı:
εgε´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Harika vuruştu.

ama orada ki kastım saniye özelliğine
ben sadece yardım etmeye çalıştım
Eski 19-11-07, 13:41 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent
Kemalistler

KARAŞAHİN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.422
Teşekkür etti: 45
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:3905
KARAŞAHİN Forumda Saygin ve popüler biriKARAŞAHİN Forumda Saygin ve popüler biriKARAŞAHİN Forumda Saygin ve popüler biriKARAŞAHİN Forumda Saygin ve popüler biriKARAŞAHİN Forumda Saygin ve popüler biriKARAŞAHİN Forumda Saygin ve popüler biriKARAŞAHİN Forumda Saygin ve popüler biriKARAŞAHİN Forumda Saygin ve popüler biriKARAŞAHİN Forumda Saygin ve popüler biriKARAŞAHİN Forumda Saygin ve popüler biriKARAŞAHİN Forumda Saygin ve popüler biri

Varmı Beni İçinizde Tanıyan?

Yaşanmadan Çözülmeyen Sır Benim

Kalmasada Şöhretimi Duymayan,

Kimliğimi Tarif etmek zordur Benim.
Mesaja teşekkür eden:
εgε (19-11-07)

Konu Seçenekleri