Konu Seçenekleri
Eski 10-07-07, 12:38 Çevrimdışı   #1

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.199
Teşekkür etti: 3.606
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:88480
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ne Kadar Sabırlısınız =)

Sakin sakin oynayın Sinirlenmeyin.
Fon Müziğide bir süre sonra sizi çileden çıkarıyor ama

OyNa

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Gözlerim Arkadaş Uzaklara,
Dalar Gider ah Faydasız...

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
нѕуη (15-07-07), reyhan (06-09-07), ~в@ηυя~ (12-07-07)
Eski 12-07-07, 11:40 Çevrimdışı   #2
Doçent

~в@ηυя~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.825
Teşekkür etti: 720
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:3587
~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri
biri kaldırsın su oyunu şurdn..kafayı yıcem ya....
sabır fln yok bende...
zormuş yaa...
Eski 15-07-07, 18:40 Çevrimdışı   #3
Doçent
Genel Mesajlar: 2.571
Teşekkür etti: 3.099
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:8143
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
hAngi tuşlarla oynanıo bu

Belki bir gün...
Eski 15-07-07, 18:44 Çevrimdışı   #4
Profesör
Düşünürler grubu

cCcKaNKuRTcCc - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.539
Teşekkür etti: 1.134
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:6126
cCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
leeeeennn okadar geldim olamaz elimi bı refleksle kaldırdım ıstemden ufff yaaaa

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ

TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ

ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ

SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ

SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE

İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!!
Eski 15-07-07, 18:46 Çevrimdışı   #5

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
ємя∂M´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hAngi tuşlarla oynanıo bu
Fare ile aşağıda "your nick" yazan yere adını v.s. yazıyorsun sonra kırmızı noktayı çıldırmadan Finish e getirmeye çalışıyorsun

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

Mesaja teşekkür eden:
Galiyev (15-07-07)
Eski 15-07-07, 18:51 Çevrimdışı   #6

Forumda uzman

σℓα!!! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.847
Teşekkür etti: 3.004
RepForum Gücü: 190
Forum Puanı:77626
σℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bitmez bu oyun ya

et les larmes coulèrent
le long de ses joues!

Love is like war..
Easy To Start..
Difficult To End..
And..
Impossible To Forget..!!
Eski 15-07-07, 20:28 Çevrimdışı   #7
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.513
Teşekkür etti: 5.599
RepForum Gücü: 156
Forum Puanı:61838
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
asansorde mahsur kaldim kurtarin beni

υℓтяαѕℓαη
Eski 15-07-07, 20:31 Çevrimdışı   #8
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 510
Teşekkür etti: 544
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1641
Hasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyor
Ya ben burda takıldıımm

Shot at 2007-07-15
Eski 15-07-07, 20:33 Çevrimiçi   #9
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

Melih_m - ait Avatar
Genel Mesajlar: 615
Teşekkür etti: 399
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:1152
Melih_m üç beş tanıdığı olmuşMelih_m üç beş tanıdığı olmuşMelih_m üç beş tanıdığı olmuşMelih_m üç beş tanıdığı olmuşMelih_m üç beş tanıdığı olmuşMelih_m üç beş tanıdığı olmuşMelih_m üç beş tanıdığı olmuşMelih_m üç beş tanıdığı olmuşMelih_m üç beş tanıdığı olmuş
çatladım walla hea...ya o ortadaki 2 şeritin arasında kalıyorum hep..

Hayat bir yolculuktur ,
Varış yeri değil...

Eski 15-07-07, 20:33 Çevrimdışı   #10
Stajyer

angel_s - ait Avatar
Genel Mesajlar: 68
Teşekkür etti: 8
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:27
angel_s Herkese mesafeli
pfff bu ne yaa yukarlaklı yere glebildim sonrası glmioo

>angel_s
Eski 17-07-07, 20:11 Çevrimdışı   #11
Profesör

shedevil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.833
Teşekkür etti: 4.091
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:44371
shedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
siyirdim yaa ufffffffffff

hakketmedin beni!!

Atatürk'ü sevmeyebilirsiniz,
Fikirlerini benimsemeyebilirsiniz,
Ama ona asla saldıramazsınız,
Saldırırsanız ya kanınız,
ya sütünüz bozuktur

Y.G.ÖZDEN
Eski 18-07-07, 01:55 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi

mustafa803 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 843
Teşekkür etti: 222
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:670
mustafa803 ara sıra gören oluyormustafa803 ara sıra gören oluyormustafa803 ara sıra gören oluyormustafa803 ara sıra gören oluyormustafa803 ara sıra gören oluyormustafa803 ara sıra gören oluyor
en son finishe kadar geldim.ama bitiremedim orada gittik.bida da yapamadım
ama kararlıyım

"Ey millet,Allah birdir.Şanı büyüktür.(mustafa Kemal Atatürk 7 Şubat 1923-Balıkesir)
Alıntı:

Konu mustafa803 tarafından (18-07-07 Saat 02:02 ) de değiştirilmiştir..
Eski 18-07-07, 17:02 Çevrimdışı   #13
Doçent
Genel Mesajlar: 2.364
Teşekkür etti: 726
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:6554
HeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Alıntı:
mustafa803´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
en son finishe kadar geldim.ama bitiremedim orada gittik.bida da yapamadım
ama kararlıyım
Ben de tam orda yandım ya ..
Eski 18-07-07, 17:06 Çevrimdışı   #14
Doçent
HeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Oh be bitirdim

Konu HeaveN| tarafından (18-07-07 Saat 17:10 ) de değiştirilmiştir..
Eski 18-07-07, 17:10 Çevrimdışı   #15

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Alıntı:
SeeYouInHeaven´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Oh be bitirdim

Helal olsun valla + Rep

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

Eski 18-07-07, 23:16 Çevrimdışı   #16
Doçent
Acayip sinir oldum ya
Eski 04-08-07, 13:11 Çevrimdışı   #17
Stajyer

mesut hakalmaz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 69
Teşekkür etti: 1
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:14
mesut hakalmaz Herkese mesafeli
http://WWW.MİNİJUEGOS.COM/JUEGOS/JUGAR.PHP?İD=2968

BEN

SAMSUN'DA DOĞDUM
SAMSUN'DA BÜYÜDÜM
HER ZAMAN ÖNCE
SAMSUN SONRA
GALATASARAY
Eski 04-08-07, 13:12 Çevrimdışı   #18
Stajyer

YANLIŞLIKLA
GÖNDERDİM

BEN

SAMSUN'DA DOĞDUM
SAMSUN'DA BÜYÜDÜM
HER ZAMAN ÖNCE
SAMSUN SONRA
GALATASARAY
Eski 04-08-07, 13:23 Çevrimdışı   #19
Stajyer

arkadaşlar çok ciddiyim bitirdim ama resmim çok büyük mb oldugundan yüklüyemedim gerçekten söylüyorum günden bu yana bu oyunu oynuyorum

BEN

SAMSUN'DA DOĞDUM
SAMSUN'DA BÜYÜDÜM
HER ZAMAN ÖNCE
SAMSUN SONRA
GALATASARAY
Eski 04-08-07, 13:23 Çevrimdışı   #20
Stajyer

mesut

BEN

SAMSUN'DA DOĞDUM
SAMSUN'DA BÜYÜDÜM
HER ZAMAN ÖNCE
SAMSUN SONRA
GALATASARAY

Konu mesut hakalmaz tarafından (04-08-07 Saat 13:41 ) de değiştirilmiştir..

Konu Seçenekleri