| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | Ne Kadar Sabırlısınız =) ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 720
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
biri kaldırsın su oyunu şurdn..kafayı yıcem ya.... ![]() sabır fln yok bende... zormuş yaa...
|
|
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.099
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8143 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hAngi tuşlarla oynanıo bu Belki bir gün... |
|
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.134
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:6126 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
leeeeennn okadar geldim olamaz elimi bı refleksle kaldırdım ıstemden ufff yaaaa DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!! |
|
| | #5 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.606
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fare ile aşağıda "your nick" yazan yere adını v.s. yazıyorsun sonra kırmızı noktayı çıldırmadan Finish e getirmeye çalışıyorsun ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Galiyev (15-07-07) |
| | #6 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 3.004
Forum Gücü: 190 Forum Puanı:77626 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bitmez bu oyun ya ![]() ![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! |
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.599
Forum Gücü: 156 Forum Puanı:61838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | asansorde mahsur kaldim kurtarin beni
|
|
| | #8 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 544
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1641 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 399
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çatladım walla hea...ya o ortadaki 2 şeritin arasında kalıyorum hep..
Hayat bir yolculuktur , Varış yeri değil... |
|
| | #10 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 8
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:27 ![]() |
pfff bu ne yaa yukarlaklı yere glebildim sonrası glmioo |
|
| | #11 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 4.091
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:44371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
siyirdim yaa ufffffffffff
![]() Atatürk'ü sevmeyebilirsiniz, Fikirlerini benimsemeyebilirsiniz, Ama ona asla saldıramazsınız, Saldırırsanız ya kanınız, ya sütünüz bozuktur Y.G.ÖZDEN |
|
| | #12 | |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 222
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:670 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en son finishe kadar geldim.ama bitiremedim orada gittik.bida da yapamadım ama kararlıyım "Ey millet,Allah birdir.Şanı büyüktür.(mustafa Kemal Atatürk 7 Şubat 1923-Balıkesir) Alıntı:
Konu mustafa803 tarafından (18-07-07 Saat 02:02 ) de değiştirilmiştir.. | |
|
| | #13 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 726
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:6554 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #14 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:6554 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oh be bitirdim ![]() ![]() Konu HeaveN| tarafından (18-07-07 Saat 17:10 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #15 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.606
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| | #16 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:6554 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Acayip sinir oldum ya |
|
| | #17 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:14 ![]() | ![]() BEN SAMSUN'DA DOĞDUM SAMSUN'DA BÜYÜDÜM HER ZAMAN ÖNCE SAMSUN SONRA GALATASARAY |
|
| | #18 |
| Stajyer ![]()
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:14 ![]() |
YANLIŞLIKLA GÖNDERDİM ![]() BEN SAMSUN'DA DOĞDUM SAMSUN'DA BÜYÜDÜM HER ZAMAN ÖNCE SAMSUN SONRA GALATASARAY |
|
| | #19 |
| Stajyer ![]()
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:14 ![]() | arkadaşlar çok ciddiyim bitirdim ama resmim çok büyük mb oldugundan yüklüyemedim gerçekten söylüyorum günden bu yana bu oyunu oynuyorum ![]() BEN SAMSUN'DA DOĞDUM SAMSUN'DA BÜYÜDÜM HER ZAMAN ÖNCE SAMSUN SONRA GALATASARAY |
|
| | #20 |
| Stajyer ![]()
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:14 ![]() |
mesut
![]() BEN SAMSUN'DA DOĞDUM SAMSUN'DA BÜYÜDÜM HER ZAMAN ÖNCE SAMSUN SONRA GALATASARAY Konu mesut hakalmaz tarafından (04-08-07 Saat 13:41 ) de değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |