| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Huzur Pınarı ![]() | Hazin Bir Aşk Öyküsü ![]() ![]() Solmadan avuçlarıma düş Sokul yüreğime Gülüşünle ısınsın bedenim Ve Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun /..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../ |
|
| | #3 |
| Grup Lideri Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 4.138
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:32082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Solmadan avuçlarıma düş Sokul yüreğime Gülüşünle ısınsın bedenim Ve Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun /..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../ |
|
| | #4 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.125
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sonu böyle bitmiodu bunun BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.632
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzel olmuş;teşekkürler....
David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #6 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #7 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.679
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:21608 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() kızda pek insafsız ama kanmamış efferin kız inanma bu erkek milletine ![]() süper gerçekten ![]() çok güzel bir paylaşım
|
|
| | #8 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paylaşımın için saolun emeğinize yüreğinize sağlık |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 55
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:707 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çookkk hazinmiş gerçekten üsüldüm |_SeMPaTi-GiRL _|''|"; ___ |____...______===|'|__|... ] "(@)'(@)***|(@) (@)*****(@) |
|
| | #10 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 15
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:569 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() sadece gülmekten öldüm yhaa şarkı güsel ama bölesi daha hoş olmuş... |_SeMPaTi-BoYS_|''|"; ___ |____...______===|'|__|... ] "(@)'(@)***|(@) (@)*****(@) Biz 3 kişiydik.. Ben, keyfim ve kâhyası.. Şimdi... Yine 3 kişiyiz.. Ben,tepem ve tası.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |