DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Diğer Tartışmalar

Konu Seçenekleri
Eski 18-08-08, 03:19 Çevrimdışı   #1
Doçent
Düşünürler grubu

Lobo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.085
Teşekkür etti: 799
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:16717
Lobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Neden Çanakkale ? Neden başka bir yer değil

Güzel Türkiyemiz hemen her yerinde gezilecek. görülecek ve ibret alınacak nice harika beldeler var.Fakat bizler bu yerler içinde Çanakkalenin ne kadar önemli olduğunu bahsedeceğim bu güzel diyaloglardan sizlerde anlayacaksınız.

Yıl 1984-- Türkiye Cumhuriyeti'nin başbakanlık makamında Turgut ÖZAL var.Aynı dönemin Milli Eğitim Bakanı ise Vehbi DİNÇERLER dir.Ülkesinin geleceği adına çözüm yolları arayan Özal Japon pedogoglara bir araştırma yaptırmak ister ve ülkemize davet eder.Japon pedogoglar ülkemize gelir gelmez ülkemizin değisik yerlerinde Türk eğitim sistemiyle ilgili görüsme ve tetkiklerde bulunurlar.En nihayetinde Japon pedogoglar Turgut ÖZAL'a görüsmelerle ilgili rapor verirler.Rapor kısa ve özdür.

-Sizin gençlerinizde milli suur yok!

Özal ve heyeti bu rapor karşısında kala kalmışlardır.Sayın Milli Eğitim Bakanı Vehbi bey dayanamayıp sormuştur,

-Peki siz Japon gençlerine nasıl milli suur veriyorsunuz.

-Biz gençlerimize daha ilkokula başlamadan şok testler uygularız.Mesala uçak gibi hızlı giden trenlerimize bindirir onları sarsarız.Sonra rabotlarla çalısan büyük fabrikalarımıza götürür gezdiririz.Mini mini çoçuklarımız teknolijinin baş döndürücü neticesini görerek şok olurlar hayranlık duyarlar.''Bu şoktan sonra onları Hiroşima ve nagasaki ye götürürüz.İkinci Dünya Şavasında atom bombasıyla müthiş suretle tahrip edilmiş olan bu bölgeleri biz aynen koruruz. Oraları çoçuklara gezdirip bilgiler veririz.Hiçbir canlının hayat bulmasına imkan vermeyen atom bombasının bügüne uzanan etkilerin hayretle izlerler.Tabiikidir ki çoçukların bütün görüp dinledikleri* masum ve tertemiz ruhlarında derin ve etkili izler bırakır. Bütün bunların ardından da onlara derizki;

Eğer siz çalışmaz sizden öncekileri geçemezseniz vatanınızı işte böyle düşmanlar bombalar yakar yıkar ve hiçbir canlının yaşayamayacağı hale getirir;Çalısırsanız bindiğiniz trenleri bile geçeçek yeni araçlar yaparsanız.Daha da gelişmiş fabrikalar kurarsanız.Hiçbir düşman size saldırmaya cesaret edemez.Ülkeniz milletiniz yücelir yükselir daima bütün insanların saygı duyduğu ve özendiği bir konumda kalırsınız.Şimdi artık çalıskan olup olmama kararını kendiniz veriniz.Çalışmak ve ülkenizi sevmek zorunda değilmisiniz?Artık bunun kararını siz düşününüz ve kararınızı veriniz!

-Çoçuklarımız bununla ikinci bir şok daha yaşarlar.Ve bu şoklarla iyi bir Japon olmaya doğru güçlü bir adım atmış olurlar.

Yetkililermiz adına sayın Özal sormuş;

-Peki biz Türk gençlerine milli suur kazandırma adına neler yapmalıyız?

-Bildiğimiz kadarıyla sizin gençleriniz için birçok nagazaki'niz ve hiroşimanız var.Bizimkinden çok daha önemli bunlar.En önemlisi de Çanakkale şavaşlarının geçtiği bölgedir.Birinci Dünya şavasını bu bölümü gençleriniz sok olması için yeter de artar bile...

Bir metrekare toprağa altı bin mermini düştüğü yerdir.Çanakkale...Böyle bir şavaştan Türkler her şeye rağmen galip çıkıyor.Zor olanı başarıyorlar.En gelişmiş teknolijiye donanıma meydan okuyarak imanın galip geldiğinin ispatını yapıyorlar.

Üstelik karşılarında da sizin tabirinizle yetmiş iki milletten insan varken

''İşte bu tablo bu bölge * gençlerinizin milli suurunun pekişmesine fazlasıyla yeter.Bunun için gençlerinizi gruplar halinde Çanakkaleye götürün.Her Türk genci Çanakkale Şavaşlarının olduğu bölgeye götürmelisiniz.Ve genlerinize denilmelidir ki;

''Sizler çalışmazsanız*birlik içinde olmazsanız*düşmanlar Çanakklaye geldikleri gibi bu defa da başka şartlar altında başka şekilde gelirler yaşamayı size haram ederler.Çalışır birlik içinde olursanız teknolojiyi yakalarsanız;barışa katkıda bulunur vatanınızı ilelebet korursunuz.''

''Evet gençlerize bunları telkin ettikten sonra da * bu zaferin destanını dile getiren Mehmet Akif'i ve onun safahatını okutunuz''

İşte Japon heyetin açıklaması böyledir.

İşte olayın iç acıtan yanı bu öğüdü onlardan alıyor olmamız*bir diğeride böyle dev tarihe sahip olduğumuz halde gençliğimizin millli suurdan manevi değerlerden ve de atalarından kopmuş olmasıdır.Ecdadımızın bizlere emanet etmek için canlarını verdiği bu özgür topraklar üzerinde yaşamakta* ama onların o kahraman övülesi ruhundan bihaber dolaşmaktayız.

Bu durumdan kurtulmak için yapacağımız ilk ve en önemli sey muhakkak Gelibolu Yarımadasına gitmek bir milletin varlık ve yokluk şavaşı verdiği o mukkades topraklara kapanıp cedlerimizin kalp atışlarına kulak vermek ve bizlere fısıldadıkları seyleri duymak için Haydiii;

Çanakkaleye

Ayrilik kolay degil
Onu gel sen bana sor
Günlerim yalniz sizi
Aramakla geçiyor

Kimileri der efendim, Türkiye sizin sayenizde mi Türkiye oldu...

Ya kimin sayesinde oldu...

Ağzı olan konuşuyor mu ne?

Konu Lobo tarafından (18-08-08 Saat 03:29 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (11 Kişi)
AяiηηA (22-08-08), ASAKİRİ (20-08-08), bEyAzLi (19-08-08), Bir Ben Eksiktim (21-08-08), EL-NUR (19-08-08), Galiyev (19-08-08), J.Mengele (19-08-08), Ladeyna (19-08-08), saklap (28-08-08), Tuğrul Bey (19-08-08), Yσкє∂!¢! (19-08-08)
Eski 19-08-08, 19:36 Çevrimdışı   #2
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.753
Teşekkür etti: 2.211
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:38822
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bi türlü göremedim Şu çanakkaleyi ama gitcem...

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 19-08-08, 22:15 Çevrimdışı   #3
Doçent
Düşünürler grubu

Lobo - ait Avatar
Lobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Yσкє∂!¢!´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bi türlü göremedim Şu çanakkaleyi ama gitcem...
Çok büyük eksiklik olmuş senin için kardeş bence git gör benden sana tavsiye

Ayrilik kolay degil
Onu gel sen bana sor
Günlerim yalniz sizi
Aramakla geçiyor

Eski 19-08-08, 22:16 Çevrimdışı   #4
Doçent

Ladeyna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.291
Teşekkür etti: 705
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:6249
Ladeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
ßen gittimm
çookk güzeL ßi yer

iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır
ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır !
Eski 19-08-08, 22:23 Çevrimdışı   #5
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.842
Teşekkür etti: 1.490
RepForum Gücü: 52
Forum Puanı:19066
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ben de gidemedim yaw ama bende inş gidecem..

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Eski 19-08-08, 22:27 Çevrimdışı   #6
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.307
Teşekkür etti: 2.635
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26553
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bazı şerefsiz hainler ise tarihimizi bize yanlış aksettirmek için her türlü çabayı gösteriyorlar...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Anti-Komintern

Eski 19-08-08, 22:50 Çevrimdışı   #7
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 220
Teşekkür etti: 102
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:392
EL-NUR ara sıra gören oluyorEL-NUR ara sıra gören oluyorEL-NUR ara sıra gören oluyorEL-NUR ara sıra gören oluyor
Elin japonu bile anlamış Çanakkalede iman gücünün,inancın önemini bizimkiler bir türlü anlayamamış ne diyim.Biz kendi tarihimizi maddiyat üzerine kurduğumuz için gençlerimizin de bundan yoksun büyümesi ve çanakkaleyi basit bir şekilde yorumlaması kaçınılmaz oluyor.Halbuki mana aleminde ne savaşlar verilmiş o perde bir aralansa...
Mesaja teşekkür eden:
ASAKİRİ (20-08-08)
Eski 19-08-08, 23:38 Çevrimdışı   #8
Doçent
Düşünürler grubu

Lobo - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Arkadaşlar ben 4 sene üst üste 4 kere gittim bence siz de gidin görün çağırıyor. Zaten bir kere gitseniz 10 kere gitmek isterseniz.. Her yılda yeni yerler yeni mezarlar bulunuyor. Kaç yılın üstüne

Ayrilik kolay degil
Onu gel sen bana sor
Günlerim yalniz sizi
Aramakla geçiyor

Mesaja teşekkür eden:
ASAKİRİ (20-08-08)
Eski 20-08-08, 00:08 Çevrimdışı   #9
Doçent
Huzur Pınarı
Genel Mesajlar: 3.205
Teşekkür etti: 1.417
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:20206
ASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
EL-NUR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Elin japonu bile anlamış Çanakkalede iman gücünün,inancın önemini bizimkiler bir türlü anlayamamış ne diyim.Biz kendi tarihimizi maddiyat üzerine kurduğumuz için gençlerimizin de bundan yoksun büyümesi ve çanakkaleyi basit bir şekilde yorumlaması kaçınılmaz oluyor.Halbuki mana aleminde ne savaşlar verilmiş o perde bir aralansa...
bi arada orada rehberlik yapanlar konusunda gazete ve haberler de tartışmalar olmuştu.
yok neden metafizik şeyler anlatılıyor yok ne imanı savunma yapanın kazanması mümkündür
neden?

sadece bir noktaya bağlanıyor

neyse gidiniz görünüz mükemmel yerler
müzeye de bakın

.
.
.
.
yokuz artık
elele kayboluyoruz
sizlere hayırlı paylaşımlar..
A.E.O

.
Eski 20-08-08, 01:15 Çevrimdışı   #10
Doçent
Düşünürler grubu

Lobo - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
ASAKİRİ´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bi arada orada rehberlik yapanlar konusunda gazete ve haberler de tartışmalar olmuştu.
yok neden metafizik şeyler anlatılıyor yok ne imanı savunma yapanın kazanması mümkündür
neden?

sadece bir noktaya bağlanıyor

neyse gidiniz görünüz mükemmel yerler
müzeye de bakın

Valla toprağım sende demişsin ya işte gidin görün

Ayrilik kolay degil
Onu gel sen bana sor
Günlerim yalniz sizi
Aramakla geçiyor

Eski 20-08-08, 02:07 Çevrimdışı   #11
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.012
Teşekkür etti: 1.281
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:9676
_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran
Ruhsal Durumum:
İnsanın Türklüğünden bir kez daha gurur duyacağı kocaman bir abide mutlak gidilip görülmesi gerekir.

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Mesaja teşekkür eden:
Lobo (20-08-08)
Eski 20-08-08, 02:11 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

serhan89 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.137
Teşekkür etti: 234
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:4703
serhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
3 sefer gerek gezi gerek maçlarımız için gittim yine fırsatım olsun gitmek isterim

Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun
http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html
Mesaja teşekkür eden:
Lobo (20-08-08)
Eski 20-08-08, 02:14 Çevrimdışı   #13
Doçent
Düşünürler grubu

Lobo - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Çanakkale Türkiyenin en güzel yerlerinden biri görmeniz lazım

Şuurunda eksiklik olanlara duyrulur acilen gidin şuurlanın

Ayrilik kolay degil
Onu gel sen bana sor
Günlerim yalniz sizi
Aramakla geçiyor

Eski 20-08-08, 10:15 Çevrimdışı   #14
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 220
Teşekkür etti: 102
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:392
EL-NUR ara sıra gören oluyorEL-NUR ara sıra gören oluyorEL-NUR ara sıra gören oluyorEL-NUR ara sıra gören oluyor
Ama orayı hangi gözle gezeceğiniz çok önemli.Benim orda askerlik yapan arkadaşım anlattı:
Nöbetteydim bir an uyukladım birden nöbet kulubeme biri taş attı ve şöyle bir ses geldi: Evlat biz buralar için canımızı verdik iyi sahip çıkın uyuyarak mı koruyacaksın...Buna benzer çok olay işittim belki sizlerin de vardır böyle duyduklarınız.

Zaten Çanakkalenin bazı yerlerınde nöbet bile tutalmıyor gerçekten tutan her asker bir şeylere şahit oluyormuş.Kaç kere kazı yapılırken kan çıktığına şahit olan askerleri dinledim.Bu gözle gezilirse işte milli şuur böyle kazandırılır.
Mesaja teşekkür eden:
bEyAzLi (20-08-08)
Eski 20-08-08, 12:58 Çevrimdışı   #15
Doçent
Düşünürler grubu

Lobo - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
EL-NUR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ama orayı hangi gözle gezeceğiniz çok önemli.Benim orda askerlik yapan arkadaşım anlattı:
Nöbetteydim bir an uyukladım birden nöbet kulubeme biri taş attı ve şöyle bir ses geldi: Evlat biz buralar için canımızı verdik iyi sahip çıkın uyuyarak mı koruyacaksın...Buna benzer çok olay işittim belki sizlerin de vardır böyle duyduklarınız.

Zaten Çanakkalenin bazı yerlerınde nöbet bile tutalmıyor gerçekten tutan her asker bir şeylere şahit oluyormuş.Kaç kere kazı yapılırken kan çıktığına şahit olan askerleri dinledim.Bu gözle gezilirse işte milli şuur böyle kazandırılır.

Çanakkaleyi gezdireceğin kim olur olsun ne gözle bakılırsa bakılsın her şekilde ve şartta şuur kazanacaktır. Çünkü tarihe ders veren bir olay, her türlü olay yaşanmış. Zaten gezenler bunları gördükçe şuurlanırlar. Birşey anlatmaya gerek bile kalmaz...

Ayrilik kolay degil
Onu gel sen bana sor
Günlerim yalniz sizi
Aramakla geçiyor

Eski 20-08-08, 15:36 Çevrimdışı   #16
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.753
Teşekkür etti: 2.211
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:38822
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Lobo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çok büyük eksiklik olmuş senin için kardeş bence git gör benden sana tavsiye
İnşallah

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 20-08-08, 17:07 Çevrimdışı   #17
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.132
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32530
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
doğrusu nedir?

tek vapur yerine iki vapur kiralanır..birisi hataydan birisi samsundan yola cıkar.. amac birbirleriyle karsılasmasın... yoksa günah olur kız ve erkekler birbirlerini gördüğü için.. sonra ilk önce erkekler çanakkale sehitliklerini gezerler daha sonra da kızlar.. kızların bastıgı yerlere erkekler basamaz. çünkü büyük günahtır abes kacar bu yüzden ilk önce erkekler...

daha sonra gezi boyunca Atatürk'ün ne kadar boş bir insan olduğu ve kemalizm in de ne kadar boş bir kavram oldugu anlatılır. Ülkeyi aslında bunlar degil de cemaat liderlerinin, mollaların, padişahın, kurtarıldıgı anlatılır.. Onlara göre tek yol cemaat liderlerinin ve onların kendilerine göre yorumladığı şeriatın peşinden gitmektir. Atatürk koca bir yalandır ve Atatürk'ün yolunda olmak zina etmeyi, içki içmeyi, gezip eglenmeyi emreder.. Atatürkçüler inançsızdır...

genclerin şarkı söylemleri, dinlemeri, arkadasları ile eglenmeleri kesinlikle yasaklanmalıdır.. hele ki ortamda bayanlar varsa.. hiç ateşle barut yanyana gelir mi (:

ve bu sekilde Çanakkaleye giden genclerin ufku acılır, inancı artar, ülkeye faydalı bir militan olarak vatana millete hayırlı olur

Anlayana

EL-NUR un yazısı silindiği için yorumum askıda kalmış... neyse

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...

Konu Bir Ben Eksiktim tarafından (20-08-08 Saat 18:21 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
DiRENiŞ (20-08-08), _osiris_ (20-08-08)
Eski 20-08-08, 17:38 Çevrimdışı   #18
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

serhan89 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.137
Teşekkür etti: 234
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:4703
serhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
hayatımda duyduğum en boş yorum

3 sefer gittim 3 ünde de bu dediklerinin birisini ble görmedim karşılaşmadım

sen rehber tutuyorum diye cemaat evine girdin galiba

seni çok fena kandırmışlar

Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun
http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html
Eski 20-08-08, 17:50 Çevrimdışı   #19
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

KandemiR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.611
Teşekkür etti: 275
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:5511
KandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Ben gittim çok güzel bi yer

Heleki şehitlikler
Tüylerim diken diken oldu
17 - 18 yaşlarında şehit olmuşlar

1905'den Sonsuza Kadar

Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı

Hedef : ŞükrüSaraçoğlu

Eski 20-08-08, 18:24 Çevrimdışı   #20
Doçent
Düşünürler grubu

Lobo - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Arkadaşlar konuyu dağıtmayalım burası kişisel sorunların tartışma yeri değil çanakkaleye verilen verdiğimiz verilmesi gereken değeri konusmamız için olmalıdır. O yüzden sizden ricam üslüplarınıza ve konu dışına çıkmamaya dikkat ediniz...

Ayrilik kolay degil
Onu gel sen bana sor
Günlerim yalniz sizi
Aramakla geçiyor

Mesaja teşekkür eden:
Tuğrul Bey (20-08-08)

Konu Seçenekleri